Info Cabela`s
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
Info Cabela`s
Salut
As vrea sa stiu ce comisioane tre` sa platesc dc fac comanda la cabelas, cat sunt comisioanele ( transport, tva, vama),ce fel de card imi trebuie? Cum ies mai in avantaj? etc.
As vrea sa stiu ce comisioane tre` sa platesc dc fac comanda la cabelas, cat sunt comisioanele ( transport, tva, vama),ce fel de card imi trebuie? Cum ies mai in avantaj? etc.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
carduri mastercard si visa ( am inteles ca nu visa electron), comision transport 40% par avion sau 20% pentru restul. Vama pentru articole de pescuit aprox. 3.5%, tva 19% ( nu prea inteleg cum e cu tva-ul asta, adica il platesti o data in america si apoi il mai platesti o data la intrarea in tara?). Daca nu ii convingi pe aia de la vama ca salopeta de neopren este destinata pescuitului
atunci vama pentru art. de imbracaminte este de 12%

in rest ... we are the best!
- Petru B.GD.N
- senior
tva 19% ( nu prea inteleg cum e cu tva-ul asta, adica il platesti o data in america si apoi il mai platesti o data la intrarea in tara?).
pai, destinatia transportului fiind alta tara (Romania), cabela`s ar trebui sa factureze fara tva, iar noi sa platim tva-ul la vama.
Voi a-ti platit tva de doua ori?
pai, destinatia transportului fiind alta tara (Romania), cabela`s ar trebui sa factureze fara tva, iar noi sa platim tva-ul la vama.
Voi a-ti platit tva de doua ori?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
- Petru B.GD.N
- senior
- daspinningmaster
- utilizator constant
merge si cu visa electron fara probleme. tva platesti doar la intrarea in tara, la ei sunt afisate preturile fara taxe si in functie de destinatie se aduga ce e de adaugat.pasek scrie:carduri mastercard si visa ( am inteles ca nu visa electron), comision transport 40% par avion sau 20% pentru restul. Vama pentru articole de pescuit aprox. 3.5%, tva 19% ( nu prea inteleg cum e cu tva-ul asta, adica il platesti o data in america si apoi il mai platesti o data la intrarea in tara?). Daca nu ii convingi pe aia de la vama ca salopeta de neopren este destinata pescuituluiatunci vama pentru art. de imbracaminte este de 12%
Fire zmucite!
- Petru B.GD.N
- senior
- daspinningmaster
- utilizator constant
- Petru B.GD.N
- senior
- daspinningmaster
- utilizator constant