discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Septimiu
- senior

daspinningmaster scrie:
merge si cu visa electron fara probleme. tva platesti doar la intrarea in tara, la ei sunt afisate preturile fara taxe si in functie de destinatie se aduga ce e de adaugat.
Nu merg toate cardurile Visa Electron ci doar cateva.
Vega scrie:
din momentul in care ai facut comanda in cat timp ajunge in tara?.
Termenul de livrare este cel dat de ei (3 saptamani pentru air si 3 luni pentru surface). Niciodata nu au depasit dar au fost cam la limita tot timpul.
In ceea ce priveste taxele vamale postez ce am scris si pe
www.flytying.ro pentru varianta air:
In momentul in care faci comanda iti apar doar taxele de transport (40% din valoare dar minim $35).
Taxele vamale se platesc in Romania la concesionarul vamal cu care lucreaza UPS (WMT) si vor fi intre 15 % - maxim 20 % din valoarea declarata. Taxele vamale se aplica la valoarea totala (valoarea produsului + taxe transport). TVA se calculeaza la toata valoarea ( valoarea produsului + taxe transport = X , la totalul X se calculeaza taxe vamale, iar atunci cand se calculeaza TVA taxele vamale o sa fie adaugate la X ) In momentul in care coletul ajunge la ei o sa te contacteze sa iti spuna cat ai de plata si dupa ce platesti taxele vamale o sa iti livreze coletul acasa. Daca te grabesti poti sa urmaresti on-line pe unde este coletul deoarece o sa primesti un tracking number si cand ajunge in Ro ii poti suna pe cei de la UPS Romania si ei iti vor indica modul de plata a taxelor vamale.
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
@ septimiu cineva spusese ca nu merg cardurile visa electron. eu folosesc visa electro si nu am probleme asa ca am considerat ca trebuie spus. Nu am spus ca toate cardurile visa electron functioneaza, eu stiu ca al meu merge.
Cat despre termenele de livrare, daca vrei, iti dau cateva numere de telefon sa suni sa vezi cam in cat timp au ajuns pachetele...
Eu nu am avut probleme mari pentru ca le trimit la cineva in NY care mi le retrimite, dar s-a intamplat sa platesc n$ in plus pentru varianta de transport next day air si sa imi ajunga in 5 zile...
Fire zmucite!
-
pasek
- senior

cu toate ca am platit pentru surface transport am primit coletele intre 2 sapt si o luna. unui amic care a stat vreo luna jumate dupa un combo ca nu era pe stoc i-a venit in o sapt. jumate dupa ce i-a aparut shipped la comanda. eu zic ca termenele de livrare variaza, eu in general am fost multumit pina acum
in rest ... we are the best!
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
asta incercam si eu sa spun initial ca termenele de livrare pot sa varieze.
Fire zmucite!
-
pasek
- senior

uite chiar acum am o comanda la ei, am avut ceva probleme cu cardul le-am rezolvat si daca vrei o sa te tin la curent cu derularea comenzii
-
Septimiu
- senior

daspinningmaster scrie:
Cat despre termenele de livrare, daca vrei, iti dau cateva numere de telefon sa suni sa vezi cam in cat timp au ajuns pachetele...
Eu nu am avut probleme mari pentru ca le trimit la cineva in NY care mi le retrimite, dar s-a intamplat sa platesc n$ in plus pentru varianta de transport next day air si sa imi ajunga in 5 zile...
Eu m-am referit la varianta directa si nu prin intermediari.
Cred ca timpul de livrare depinde mult si de greutatea si dimensiunile coletului. Ar fi absurd sa trimita cu vaporul 10 voblere. Eu am comandat o singura data surface si am asteptat aproape 3 luni dupa pachet si de atunci prefer varianta express chiar daca e mai scumpa...
-
pasek
- senior

am comandat surface combinezon de neopren si bocanci si mi-au ajuns in aprox 3 sapt. la prima comanda ma asteptam la termenele vehiculate pe aici de 3 luni dar pina acum nu mi s-a intimplat sa vina mai tirziu de max. o luna
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
Septimiu scrie:
Eu m-am referit la varianta directa si nu prin intermediari.
Si eu cand am vorbit de termene tot pentru comenzi directe si nu prin intermediari din ce stiu de la prieteni. Am dat si exemplul meu doar asa ca fapt divers, dar si acolo era vorba tot de transport direct de la cabelas la o adresa din NY. Am platit pentru a doua zi garantat si mi-a ajuns in cinci zile. asta e tot.
Fire zmucite!
-
hades
- veteran

De ce nu se risca nimeni sa importe in Romania???
Banuiesc ca pt acest gen de business se aplica alte preturi de cumparare decat cele de pe site....
Ma intrebam si eu

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
pai se importa prooduse cabelas in romania, gasesti si pe totalfishing.ro . Daca te referi la toata gama lor de produse gandeste-te despre ce stocuri ar fi vorba...
Fire zmucite!