Info Cabela`s
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
am intrat pe live chat la cabelas sa-i intreb daca preturile de pe site sint sau nu cu TVA ( mi s-a pus mie goanga asta sa nu platesc TVA de doua ori !), mi-au raspuns " ce-i ala TVA?"
Poate nu stiu eu sa-l traduc: eu i-am zis VAT ( value added tax ), sau nu-i bine......
Poate ma ajuta cineva in treaba asta.
Poate nu stiu eu sa-l traduc: eu i-am zis VAT ( value added tax ), sau nu-i bine......

in rest ... we are the best!
- daspinningmaster
- utilizator constant
Multumesc pentru raspuns dar taxes pot fi de mai multe feluri, eu vreau doar sa stiu cum pot sa aflu daca preturile de la cabelas au TVA-ul inclus sau nu.tudor scrie:Ii spui "taxes included or not" ?
TVA chiar nu au cum sa stie ce inseamna.
La primul mail pe care l-am trimis au inceput sa-mi insire care sint taxele de transport si cum se calculeaza iar a doua oara mi-au spus " no tax added"
Nu stiu prea multa americana dar jur ca nu ma inteleg deloc cu oamenii astia!

- daspinningmaster
- utilizator constant
- daspinningmaster
- utilizator constant
se pare ca m-am inselat un pic.
dati un ochi aici http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCe ... lesTax.jsp
dati un ochi aici http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCe ... lesTax.jsp
Fire zmucite!
chiar ieri mi-a venit comanda: joia trecuta mi-au dat ok-ul, vineri expediat cu avionul, luni dimineata la baneasa ieri ajunsa marfa prin curier la tg-jiu.
Taxe: pret cabelas + 40% taxa transport international air + 3,75% taxa vama + 19% TVA, totul calculat la valoarea marfii
Taxe: pret cabelas + 40% taxa transport international air + 3,75% taxa vama + 19% TVA, totul calculat la valoarea marfii