Info Cabela`s
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
alta intrebare
Eu am pe cineva in Chicago si i-am rugat sa imi ia ceva de pe cabelas, insa mi-au zis ca nu pot lansa comanda pe site (doar atat mi-au zis).
E ceva mai deosebit de facut in momentul cand faci comanda?
Aveti idee cumva care este intervalul de timp pt primirea comenzii in orasele din sua?
Eu am pe cineva in Chicago si i-am rugat sa imi ia ceva de pe cabelas, insa mi-au zis ca nu pot lansa comanda pe site (doar atat mi-au zis).
Aveti idee cumva care este intervalul de timp pt primirea comenzii in orasele din sua?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
- daspinningmaster
- utilizator constant
trebuie doar sa alegi varianta de transport. ca durata depinde iarasi de varianta aleasa si ai trei variante standard care inseamna 5-7 zile si e cel mai ieftin, 2-3 zile si varianta over night care evident e si cea mai scumpa.Vega scrie:alta intrebare
Fire zmucite!
- Petru B.GD.N
- senior
- daspinningmaster
- utilizator constant
ai si acolo mosule 24 de ore adica varianta over night, dar ti se mai ofera si altele, adica mai bine ca la noi. si de multe ori dureaza mai mult pana se grupeaza itemurile in depozitele lor decat livrarea efectiva. si mai trebuie sa se traga si banii de pe card inainte etc, nu e ca la noi cu ramburs.
te vedeai repede cu 50 de ani inaintea americanilor, ha?
te vedeai repede cu 50 de ani inaintea americanilor, ha?

Fire zmucite!
- Petru B.GD.N
- senior
-
- veteran
salut .
ati cumparat ceva de pe http://www.barlowstackle.com/ .
mi se par super la capitolul soft baits ,hook +terminal tackle .am vazut discount la cantitati mari ,functioneaza sau sunt reclama?
multumesc pt raspuns.
ati cumparat ceva de pe http://www.barlowstackle.com/ .
mi se par super la capitolul soft baits ,hook +terminal tackle .am vazut discount la cantitati mari ,functioneaza sau sunt reclama?
multumesc pt raspuns.
walleye