Info Cabela`s
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
- daspinningmaster
- utilizator constant
- Petru B.GD.N
- senior
- daspinningmaster
- utilizator constant
- daspinningmaster
- utilizator constant
hmmmmmmmm, pai ce sa va spun, la un moment dat la una din comenzile mele mi-a lipsit un sonar.
Dupa cateva mailuri mi-am dat seama ca problema se va rezolva mai repede telefonic. Asa ca i-am sunat le-am spus cine sunt, le-am dat numaru comezii si le-am explicat problema mea. Am stat un pic pe hold si cand a revenit tipa mi-a spus ca sonarul a fost livrat la data x, in pachetul y. Eu i-am spus ca itr-adevar e trecuta pe factura primului colet dar sonarul nu era in cutie. Am mai stat un pic pe hold iar cand a revenit m-a intebat daca era pachetul desfacut cand a ajuns la destinatie, daca erau semne ca s-a umblat la el etc... Eu i-am spus ca nu si apoi i-a m-a intrebat " ok, si akum ce vreti sa facem sa va trimitem altul la aceeasi adresa?" Eu invatat cu sistemul romanesc am ramas un pic blocat, dupa care i-am spus ca e ok sa imi trimita altul si asta a fost tot.
Si-am incalecat pe-o sa......
Dupa cateva mailuri mi-am dat seama ca problema se va rezolva mai repede telefonic. Asa ca i-am sunat le-am spus cine sunt, le-am dat numaru comezii si le-am explicat problema mea. Am stat un pic pe hold si cand a revenit tipa mi-a spus ca sonarul a fost livrat la data x, in pachetul y. Eu i-am spus ca itr-adevar e trecuta pe factura primului colet dar sonarul nu era in cutie. Am mai stat un pic pe hold iar cand a revenit m-a intebat daca era pachetul desfacut cand a ajuns la destinatie, daca erau semne ca s-a umblat la el etc... Eu i-am spus ca nu si apoi i-a m-a intrebat " ok, si akum ce vreti sa facem sa va trimitem altul la aceeasi adresa?" Eu invatat cu sistemul romanesc am ramas un pic blocat, dupa care i-am spus ca e ok sa imi trimita altul si asta a fost tot.
Si-am incalecat pe-o sa......
Fire zmucite!
daspinningmaster scrie:... Eu i-am spus ca nu si apoi i-a m-a intrebat " ok, si akum ce vreti sa facem sa va trimitem altul la aceeasi adresa?" Eu invatat cu sistemul romanesc am ramas un pic blocat, dupa care i-am spus ca e ok sa imi trimita altul si asta a fost tot......

asta a fost tot??mai ca nu iti vine sa crezi cand auzi de asa ceva.
si cand te gandesti ca probabil asta e normalul la ei

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- daspinningmaster
- utilizator constant