Incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Pai la seriile sc2,premier si mojobass,foloseste oxid de aluminiu,apoi la sc3 si sc4 alconite,la sc5 sic,si la ultimul model,x-trem foloseste titan.Si pretul urca tot in felul asta.Am cunoscuti care pescuiesc cu premierul cu textil si nu s-au plins in privinta inelelor.Da n-o lua de buna, mai intreaba si pe altii.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Imi puteti recomanda de la ST.Croix o lanseta pentru pescuitul salaului la jiguri pe Mures de pe mal si una pt pescuitul stiuci pe balti,tot de pe mal? Eventual de aici http://www.fishshop.ro/Products/CustomL ... ategory=58 . Sa NU fie de la 600 ron in sus 

- semlecangheorghe
- veteran
Pentru salau ar merge AVS70MF,alegere justificata de inelele fuji alconite ,comparativ cu inelele de oxid de al cu care sint dotate lansetele din gama premier.
Pentru stiuca ar merge un tot un avid insa cu actiune moderata sau mod-fast,insa cu aceasta caracteristica nu gasesti la lansetele de spining ci numai la cele de casting.La xxx-shop are pe stoc 2 modele de casting oricare fiind bune la ce vrei tu.
Mai este si varianta sa-ti faci unul custom,existind in tara o oferta de blancuri lamiglass,vezi topicul lansete custom.
Pentru voblere eu mi-am facut o lanseta pe blanc avid de casting(actiune moderata),si am optat pentru un blanc de carbon in detrimentul unuia de fibra de sticla,tocmai pentru a nu pierde din senzitivitatea necesara atunci cind pescuiesti in zone cu agataturi,lucru ce ajuta la evitarea la timp a obstacolelor fatale uneori pentru vobler.
Pentru stiuca ar merge un tot un avid insa cu actiune moderata sau mod-fast,insa cu aceasta caracteristica nu gasesti la lansetele de spining ci numai la cele de casting.La xxx-shop are pe stoc 2 modele de casting oricare fiind bune la ce vrei tu.
Mai este si varianta sa-ti faci unul custom,existind in tara o oferta de blancuri lamiglass,vezi topicul lansete custom.
Pentru voblere eu mi-am facut o lanseta pe blanc avid de casting(actiune moderata),si am optat pentru un blanc de carbon in detrimentul unuia de fibra de sticla,tocmai pentru a nu pierde din senzitivitatea necesara atunci cind pescuiesti in zone cu agataturi,lucru ce ajuta la evitarea la timp a obstacolelor fatale uneori pentru vobler.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
de trei ani "chinui" un Premier, exclusiv cu textil PP.semlecangheorghe scrie:Pai la seriile sc2,premier si mojobass,foloseste oxid de aluminiu,apoi la sc3 si sc4 alconite,la sc5 sic,si la ultimul model,x-trem foloseste titan.Si pretul urca tot in felul asta.Am cunoscuti care pescuiesc cu premierul cu textil si nu s-au plins in privinta inelelor.Da n-o lua de buna, mai intreaba si pe altii.
absolut nici o problema cu inelele si nici una in general.
nu contest ca cele din clasele superioare, gen Avid, Legend Elite, etc, nu sunt mai bune, dar vorbim de alte clase si alti bani.
Va multumesc. Pai pt inceput v-as ruga sa-mi spuneti un model pt stiuca si unul pt salau din seriile Triumph si Premier. Daca nu deranjez.adiwolf scrie:de trei ani "chinui" un Premier, exclusiv cu textil PP.semlecangheorghe scrie:Pai la seriile sc2,premier si mojobass,foloseste oxid de aluminiu,apoi la sc3 si sc4 alconite,la sc5 sic,si la ultimul model,x-trem foloseste titan.Si pretul urca tot in felul asta.Am cunoscuti care pescuiesc cu premierul cu textil si nu s-au plins in privinta inelelor.Da n-o lua de buna, mai intreaba si pe altii.
absolut nici o problema cu inelele si nici una in general.
nu contest ca cele din clasele superioare, gen Avid, Legend Elite, etc, nu sunt mai bune, dar vorbim de alte clase si alti bani.

- semlecangheorghe
- veteran