Incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai e simpla matematica?Ce e asa greu?...Imi pare rau dar esti incepator sau nu, nu pot sa stau sa calculez acu eu tie orice..mai trebuie si ceva vointa din partea ta. Pai 3/8 oz. sunt 3 parti dintr-un 1 oz. impartit in 8 ...nu? Adica 28,35 de grame imparti frumos in opt si ce iti iese o imultesti cu 3. Si tot asa mai departe. Asta e deja mura in gura. Sau folosesti google...Nu te astepta sa te ajute nimeni cum am facut eu acum la chestii banale ca asta. Sorry.
Si daca te referi ca ce inseamna..inseamna puterea de aruncare al batului respectiv.
Si daca te referi ca ce inseamna..inseamna puterea de aruncare al batului respectiv.
Ia fa-ti tu socotelile singur...adriancean scrie:Ok,dar eu an intrebat ce in inseamna 3/8 si 1,1/4 si cum se calculeaza.

http://www.curezone.com/conversions.asp
Numa' bine.
te ajut eu c-o cutie de lapte praf.uite asa o sa ajungi baiat mare crescut pe acest site.ULK scrie:Pai e simpla matematica?Ce e asa greu?...Imi pare rau dar esti incepator sau nu, nu pot sa stau sa calculez acu eu tie orice..mai trebuie si ceva vointa din partea ta. Pai 3/8 oz. sunt 3 parti dintr-un 1 oz. impartit in 8 ...nu? Adica 28,35 de grame imparti frumos in opt si ce iti iese o imultesti cu 3. Si tot asa mai departe. Asta e deja mura in gura. Sau folosesti google...Nu te astepta sa te ajute nimeni cum am facut eu acum la chestii banale ca asta. Sorry.
NU este vorba de crescut mare pe acest "site"..este vorba despre pescuit..
Ce trebuie sa inteleaga defapt incepatorii si nu numai ca,(virgula) capturile nu o se inmulteasca concomitent cu calitatea, numarul echipamentului...trebuie mai intai multa practica si dece nu teorie(aplicata)
Degeaba cumperi bete pe care scrie oz.-uri si chestii SF...nu o sa ai mai mai multi pesti prinsi...doar mai multi bani cheltuiti....Mai trebuie si multa munca pe langa...sa ajungi "mare"
Nu ma consider mare, mai ales pe acest forum nu...doar 13 posturi am
...dar nu despre asta e vorba oricum.
Ce trebuie sa inteleaga defapt incepatorii si nu numai ca,(virgula) capturile nu o se inmulteasca concomitent cu calitatea, numarul echipamentului...trebuie mai intai multa practica si dece nu teorie(aplicata)
Degeaba cumperi bete pe care scrie oz.-uri si chestii SF...nu o sa ai mai mai multi pesti prinsi...doar mai multi bani cheltuiti....Mai trebuie si multa munca pe langa...sa ajungi "mare"

Nu ma consider mare, mai ales pe acest forum nu...doar 13 posturi am

:)
Bine punctat ULK .. Sunt de acord cu tine