Incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
- Hentzone
- utilizator constant
Daca s-ar intampla ceva cu inelele, adik sa apara santzuri ar influentza negativ performantzele doar prin distrugerea firului cu care pescuiesti, cam atat... dar de la 1-2 folosiri cam singurele urme ce-ti pot ramane pe inele sunt doar de praf de pe apa acumulat de fir... la zgarieturi si santzuri pe inele sa te astepti dupa mult mai multe partide... Am pescuit cu multe betze avand inele slab calitative si cu monofilament au aparut primele urme doar dupa un sezon doua...adriancean scrie:L-am schimbat la o zi pt ca avea un inel pozitionat gresit,doar pt asta l-am schimbat.Nu am avut agataturi si nici nu am tras de bat. Din alte puncte de vedere Maverul e foarte ok. Ce se poate intampla pe viitor cu inelele,poate influenta cu ceva negativ performantele?
Go fishing, what else...
- Hentzone
- utilizator constant
O lanseta de la St. Croix care sa aopere cam tot ce vrei tu... ar fi un Wild river MH, eu o pescuiesc de aproape un an si pot spune k sunt foarte multzumit de ea... si aproape la orice... (voblere, oscilante si gume) este destul de "moale" sa faca fatza si unor naluci reactive dar si destul de senzitiva pt a sesiza atacul fin salaului... ti-o recomand si sigur nu vei regreta 

Go fishing, what else...
Inelul nu e taiat.... sunt doar 2 dungi negre de o parte si de alta a inelului... http://img8.imageshack.us/img8/8958/007rp.jpg
Eu am Spigot Stralis...cam tot in categoria asta intra si nu am nimic la inele dupa un sezon de Super PE multifilament. In Aventuri scrie ca au inele SIC. In ultimele numere au o pagina de reclama la betele astea.
Este ciudat mai ales ca este primul inel..nu ai cum sa-l freci lateral cu firul doar daca lucrezi cu batul in curent puternic si cu naluca grea...la ce ai folosit si unde?
Este ciudat mai ales ca este primul inel..nu ai cum sa-l freci lateral cu firul doar daca lucrezi cu batul in curent puternic si cu naluca grea...la ce ai folosit si unde?