Incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Incepator
Buna si bine v-am gasit. Sunt incepator in ale pescuitului si vreau sa apelez la voi pt unele sfaturi. Am achizitionat o lanseta ET Carbon Eagle Tele 3m/40-80g de la Energofish si o mulineta no name incarcata cu fir de 0,35. As vrea sa imi mai iau o lanseta si o mulinete si aici am nevoie de sfaturile voastre. Pescuiesc pe Mures la somn,stiuca,salau si pe balta la stiuca (dar asta mai rar). Eu m-am gandit la urmatoarele combinatii: lanseta Long Carp MMV 3.60m/100-200g de la Goldstar si mulineta Tourist NG40 tot de la Goldstar,iar alta combinatie ar fi lanseta Moby Dick CLC 2.70m/500-700g de la Goldstar si mulineta Zorax RD 30 de la Okuma. Ce p[arere aveti. Astept sfaturi si propuneri de la voi. Multumesc si fir intins.
Salut, stai numai sa vezi ce urmeaza. Mi-e mila de tine deja. Jumatate din forum o sa te acuze ca dai la japca si jumatatea cealalta o sa te trimita pe www.crap.ro
Pescuiesti la naluca sau la fix cu plumb/pluta?

Pescuiesti la naluca sau la fix cu plumb/pluta?
Cu lanseta Moby Dick CLC 2.70m/500-700g prinzi submarine sau vapoare?
Daca o iei pt agatat nu e buna,e si scurta si te omoara la maini!!
Daca dai la somn pe stationar poti sa iti iei cu actiune pana in 250 de g, dar iti trebuie o mulineta marimea 50.
Prima combinatie pare mai aproape de adevar.
Fir intins!
Daca o iei pt agatat nu e buna,e si scurta si te omoara la maini!!

Daca dai la somn pe stationar poti sa iti iei cu actiune pana in 250 de g, dar iti trebuie o mulineta marimea 50.
Prima combinatie pare mai aproape de adevar.
Fir intins!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multumesc mult pt sugesti. Nu prea le am cu pescuitul dar vreau sa invat pe viitor. Ati putea sa-mi recomandati o combinatie de lanseta+mulineta pt pescuit la stiuca si o combinatie pt pescuitul la fund? Mentionez ca la stiuca an pescuit doar o data cu pestisor,urmeaza cat de curand sa incers voblerul si twisterul.Toate sa fie acceptabile ca pret si calitate avand in vedere ca momentan nu vreau sa investesc prea mult. Deocamdata. O intrebare as mai avea acum,produsele marca Goldstar cum sunt ca si calitate? Multumesc mult.
Avand in vedere pretul,eu as zice ca sunt bune,merita sa le iei mai ales ca esti la inceput.Mai tarziu ai sa iti poti da seama ce ti se potriveste cel mai bine,dar sa mai capeti putina experienta.O intrebare as mai avea acum,produsele marca Goldstar cum sunt ca si calitate?
De maruntisurile(agrafe,varteje,etc) de la Goldstar eu sunt supermultumit!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
iti recomand pt. vobler si lingura:adriancean scrie: Ati putea sa-mi recomandati o combinatie de lanseta+mulineta pt pescuit la stiuca
http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -5748.html
- PescarNebun
- senior
Subscriu si eu. E o lanseta ideala pentru inceput. Ieftina si buna. Tine la tavaleala. Lanseta, ia-ti un Shimano Alivio.
Dar mai intai de toate trebuie sa te hotarasti cum vei pescui. Alegi calea artificialelor sau a momelii vii.....?
Ca sa stim cum discutam in continuare......
Dar mai intai de toate trebuie sa te hotarasti cum vei pescui. Alegi calea artificialelor sau a momelii vii.....?

Ca sa stim cum discutam in continuare......

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
Mai exact : http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3452.html
Pret foarte bun numai sa o prinzi pe stoc (ultimile 2 le-am cumparat eu pentru 2 prieteni si sunt super multumiti).
Eu am inceput cu modelul de 2.10 actiune 5-25 si a fost foarte ok.
Mulineta 2000 sau 3000 + un fir textil si ai rezolvat problema
Pret foarte bun numai sa o prinzi pe stoc (ultimile 2 le-am cumparat eu pentru 2 prieteni si sunt super multumiti).
Eu am inceput cu modelul de 2.10 actiune 5-25 si a fost foarte ok.
Mulineta 2000 sau 3000 + un fir textil si ai rezolvat problema

www.pentrupescuit.ro