discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
stefanflorin
- veteran

Acum sigur nu mai stie ce sa-si cumpere, si cred ca de cele mai multe ori e o mare greseala sa intrebi pe forumuri ce bat e mai bun pt ce vrei TU. Cu cat ai mai multe reply-uri, cu atat ai mai multe nedumeriri.
PS: ce vijelie e afara...

Urasc atarnatorii!
-
RaPpSodIq
- senior

-
stefanflorin scrie:Acum sigur nu mai stie ce sa-si cumpere, si cred ca de cele mai multe ori e o mare greseala sa intrebi pe forumuri ce bat e mai bun pt ce vrei TU. Cu cat ai mai multe reply-uri, cu atat ai mai multe nedumeriri.
PS: ce vijelie e afara...

Fratilor mi-am gasit batul ideal e un Fenwick HMG 9'6"(2.85), CW 5-20 gr. Este ideala pentru ce imi trebuie mie. Sunt niste lansete made in US pentru piata scandinava. Mai tre sa gasesc ceva magazin online care sa trimita din suedia sau danemarka. Poate ziceti careva ca nu e bun batu ca va sparg

spinning la scobar
-
stefanflorin
- veteran

mie nu-mi place la prima vedere

Urasc atarnatorii!
-
tudor
- Moderator

-
Nu e bun batul !

-
RaPpSodIq
- senior

-
Dc nu e bun ma? nu are Fuji Kryptonite Guides sau wtf?
spinning la scobar
-
anem
- veteran

RaPpSodIq scrie:Dc nu e bun ma? nu are Fuji Kryptonite Guides sau wtf?
chill omule ... baietii faceau o gluma ...
fiecare vede lanseta in felul lui, ceea ce tie iti este bun mie poate nu imi place si invers ... asa ca vezi ce-ti pica tie bine si aia ia-ti ... din ce gasesti pe net asculta doar atunci cand vine vorba de caracteristici gen : RAPIDA, PROGRESIVA, RIGIDA, MOALE etc etc si in functie de asta vezi tu ce ti se potriveste ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
RaPpSodIq
- senior

-
anem scrie:RaPpSodIq scrie:Dc nu e bun ma? nu are Fuji Kryptonite Guides sau wtf?
fiecare vede lanseta in felul lui, ceea ce tie iti este bun mie poate nu imi place si invers ... asa ca vezi ce-ti pica tie bine si aia ia-ti ... din ce gasesti pe net asculta doar atunci cand vine vorba de caracteristici gen : RAPIDA, PROGRESIVA, RIGIDA, MOALE etc etc si in functie de asta vezi tu ce ti se potriveste ...
Pai si eu am facut tot o gluma cand am dat reply-ul

. Oricum nu imi cumpar nimic pana nu pun mana sa vad cum este.
spinning la scobar
-
anem
- veteran

RaPpSodIq scrie:anem scrie:RaPpSodIq scrie:Dc nu e bun ma? nu are Fuji Kryptonite Guides sau wtf?
Pai si eu am facut tot o gluma cand am dat reply-ul

. Oricum nu imi cumpar nimic pana nu pun mana sa vad cum este.

nu mi-am dat seama dat fiind faptul ca lipseau zambaretii din mesaj ... mesajele lui tudor si stefanflorin erau incheiate cu niste
spor la cumparaturi ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
pasek
- senior

am si eu o intrebare: am vazut o recomandare a betelor dragon; ma bate gindul sa iau un Team Dragon Pro Selection Jig de 2.45 1-7 grame "super fast" , dupa cum scrie... are cineva? cum sint lucrate, respecta specificatiile date? in concluzie, merita banii?
Multumesc
in rest ... we are the best!