Idei pt lanseta de 2.70 light.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Idei pt lanseta de 2.70 light.
Va rog sa imi spuneti niste modele de lansete de 2.60 2.70 cu o putere undeva intre 3 si 25 gr. Va multumesc.
Eu nu am gasit pana acum decat berkley skeletor dar e doar de 2.40
Eu nu am gasit pana acum decat berkley skeletor dar e doar de 2.40
spinning la scobar
- andriipopa75
- veteran
idee lanseta 2.70light
ionut the carp are la vanzare o lanseta light,270,custom pe blank rainshadow.are un anunt postat pe vanzare-cumparare
V-am cerut o idee nu o chinezarieandriipopa75 scrie:in principiu orice chinezarie de 2,7 pe care scrie 10-30 arunca in realitate ~ 5-20.
banuiesc ca ai vreun cunoscut pescar mai priceput (in sculke si gramaje) ca tine, roaga-l sa te insoteasca la cumparaturi

As opta intre berkley skeletor 4-24 gr, daiwa wilderness sau procaster 5-30 gr sau fenwik hmx. Fenwik nu am tinut in mana, cine are il rog sa arunce o parere daca merita sa iau. Multumesc
spinning la scobar
Re: idee lanseta 2.70light
Ms de sfat dar nu sunt in tara si am nevoie de ea aici unde sunt. Nu are rost sa ma complic la transporturi cu posta romana Romania-Uk. Ms oricum.adrian99 scrie:ionut the carp are la vanzare o lanseta light,270,custom pe blank rainshadow.are un anunt postat pe vanzare-cumparare
Alte pareri nimeni nimic. E bun Skeletoru ca asta il gasesc aci in magazi. Varianta 8 ft 4-24. ii real CW? plaja superioara ma refer....sa nu se faca nuia la un vobler de 14 gr. Multumesc
spinning la scobar
-
- veteran
adrian multumesc pentru recomandare dar joarda mea e mult prea light 
@RaPpSodIq
Cam in ce buget vrei sa te incadrezi? puterea pe care o cauti tu e medium, poate medium heavy. din ce stiu eu skeletor de 2,4m 4-24grame e ranga si duce fara probleme voblere de 14grame, dar ca sa fiu sigur luni ajung la magazin si o mai scutur o data
fenwick din cate imi aduc eu aminte au blank-uri bune, dar nu mi-au placut inelele montate pe bat...

@RaPpSodIq
Cam in ce buget vrei sa te incadrezi? puterea pe care o cauti tu e medium, poate medium heavy. din ce stiu eu skeletor de 2,4m 4-24grame e ranga si duce fara probleme voblere de 14grame, dar ca sa fiu sigur luni ajung la magazin si o mai scutur o data

- stefanflorin
- veteran
Rapsodiq hai sa te scot din necaz...intra aici http://www.lure-world.com/index.php?cPath=18_43 si sunt sigur ca gasesti ceva pe gustul tau. Vezi Guide Select, Team Dragon sau Destiny. Il comanzi si iti vine acasa frumsel.
Din ce vad nu mai au atatea bete ca anul trecut dar poate te incadrezi la vreunu. Vezi ca 2.7 m la majoritatea betelor pe care le stii e doar un numar, in realitate sunt mai scurte.
Din ce vad nu mai au atatea bete ca anul trecut dar poate te incadrezi la vreunu. Vezi ca 2.7 m la majoritatea betelor pe care le stii e doar un numar, in realitate sunt mai scurte.
Urasc atarnatorii!
Ionut daca poti sa mangai skeletoru si sa imi zici parerea ar fi super. C asi buget nu as investi mai mult de 100 de lire. Oricum aici nu am nici un fel de acces la betele americane si acum imi dau seama ca piata din romania ii mult mai dezvoltata atat calitativ cat si ca diversitate. Englezii astia tin la ce e al lor si nu importa mai nimic. Scule de match/feeder cate vrei dar de spinning ei dau cu bete de 3 lbs dupa stiuci cat picioru, si cam atat se rezuma spinningu la ei.Ionut the carp scrie:adrian multumesc pentru recomandare dar joarda mea e mult prea light
@RaPpSodIq
Cam in ce buget vrei sa te incadrezi? puterea pe care o cauti tu e medium, poate medium heavy. din ce stiu eu skeletor de 2,4m 4-24grame e ranga si duce fara probleme voblere de 14grame, dar ca sa fiu sigur luni ajung la magazin si o mai scutur o datafenwick din cate imi aduc eu aminte au blank-uri bune, dar nu mi-au placut inelele montate pe bat...
Pe mine m-ar interesa in mod special sa o folosesc la pastrav pe lac, deasta as vrea un 9 ft ca sa ma ajute la lanseu. Si ca putere undeva la 3.5-20 gr, undeva in plaja asta. Ma gandesc ca o sa pot folosii lanseta asta si cand ma intorc in tara la pastrav pe lacurile de munte sau chiar la avat pe mures. Deasta va cer parerea ca sunt foarte putine variante de lansete de 2.70 care sa aiba actiune asa mica. Ms mult
spinning la scobar
- stefanflorin
- veteran
Alte situri cu scule de spin mai bunicele, nu stiu. Mai gasesti pe cate un site o lanseta mai de doamne ajuta, insa la ei in general spinningul ai vazut la ce se rezuma, un vobler de 20-30cm tras in urma unei barci sau aruncat de pe mal cu nu stiu ce arac. Sunt praf englezii la spin.
Urasc atarnatorii!