Idei pt lanseta de 2.70 light.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am vazut. Ms mult oricum da tot nu am gasit ce imi trebe nici la Dragon. Crek pana la urma o sa imi iau o daiwa ca macar o gasesc in magazin, merg si o gadil vad ce stie si o iau daca imi place. Vb aia ce-i in mana nu-i minciuna. Cine mai are alte pareri sau idei pt lanseta mult cautata
astept cu mare interes.

spinning la scobar
- stefanflorin
- veteran
La pastrav si salmon pe lacuri glaciare. Cu voblere de maxim 14 grame. Dar ar fi ideal sa inceapa puterea de aruncare de la un 3.5 sau 5 gr ca sa pot zvarlii si niste voblerase pe rau dupa brown trout, ca nu as vrea sa dau banii pe 2 lansete. Daiwa wildfire are 5-30 putere de aruncare la varianta de 2.40. Crek ma opresc la aia daca nu aveti alte idei.stefanflorin scrie:La ce vrei sa dai cu ea? si cu ce naluci?
spinning la scobar
- stefanflorin
- veteran
- Zoran Wiener
- utilizator constant
Salut Rapsodiq,
as putea sa-ti mai recomand de la Shimano:
Yasei Red Spinning Aspius 270 - actiune 7-28, greutate 178 gr, ca. 60,- euro
sau
Yasei Spinning Aspius 270 - actiune 7-28, greutate 184 gr, ca. 140,- euro
Le-am avut saptamina trecuta in mina si pot sa-ti spun ca am fost f incintat.
Cel rosu il voi cumpara mai mult ca sigur pentru avat, iar celalalt e excelent de salau. Nu stiu de ce Shimano a scris doar 28 de grame actiune, poti lejer lansa si 50 gr. Insa virful e f subtire si sensibil, vezi si simti orice miscare. In afara de calitatea excelenta este si o lanseta f eleganta. Crede-ma, eu sunt f pretentios cind imi cumpar ceva, iar cele 2 lansete m-au incantat imediat.
sau
Cel rosu il voi cumpara mai mult ca sigur pentru avat, iar celalalt e excelent de salau. Nu stiu de ce Shimano a scris doar 28 de grame actiune, poti lejer lansa si 50 gr. Insa virful e f subtire si sensibil, vezi si simti orice miscare. In afara de calitatea excelenta este si o lanseta f eleganta. Crede-ma, eu sunt f pretentios cind imi cumpar ceva, iar cele 2 lansete m-au incantat imediat.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/
Multumesc Zoran pentru raspuns. O sa le caut sa pun mana pe ele sa vad ce stiu. Va multumesc la toti pentru sugestii si mai astept.Zoran Wiener scrie:Salut Rapsodiq,
sau

spinning la scobar
Pe mine nu ma deranjeaza split grip, chiar imi place. Iar lanseta este un "all around" excelent, poti sa dai cu rotative > 0, voblere, linguri, jiguri/gume, etc.
RaPpSodIq scrie:Ms. ii o varianta de luat in calcul desi nu sunt fan split grip.tux scrie:Eu folosesc un Capture Black Ika 8'3'' cw 4-28g care ar fi apropiat de ce vrei tu si sunt f. multumit.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
-
- senior
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9126.html
cea de 2,70 5-25 grame, da pt un light e cam grea la 210 grame.... bine ca si pretul e mic
cea de 2,70 5-25 grame, da pt un light e cam grea la 210 grame.... bine ca si pretul e mic