Fire textile. Legendă şi adevăr

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: Fire textile. Legendă şi adevăr

Mesaj de bradypus » 23 Apr 2012, 21:23

Musti scrie: :lol: :lol: :lol:
Eu va inteleg pe toti... :P
Pana si pe Adi G si pe Dumitru...
datimi voie... , nu vreau sa ma las mai prejos...

si io inteleg ... il inteleg pina si pe Musti :D

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 23 Apr 2012, 21:26

da, da... dac-o ajuns sa ma-ntzeleaga pana si pe mine........ inseamna ca-i mare intzelegator domnu! :lol: :lol: :lol:

Glad_I
junior
junior

Mesaj de Glad_I » 02 Mai 2012, 18:57

Buna.
Ma poate lamuri cineva ce e abraziunea firelor astea textile? Am un tehnium de 4000 si am pus pe el textil de 20 de lbs. (cred) -are diametrul cam de 0,18 daca nu ma insel. Ideea e ca nu as distruge-o cu fir textil. Parerea multora e ca firul textil e mult mai abraziv decat cel mono si distruge mulineta.
Intrebarea e: ce mulineta rezista la textil? Care nu rezista? Si daca are cineva technium sa imi spuna si mie daca e indicat sa folosesc textil sau sa pun un monofilament? cu care va spun drept sunt obisnuit din copilarie.
Multumesc anticipat!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 02 Mai 2012, 19:06

Glad_I scrie:Buna.
Ma poate lamuri cineva ce e abraziunea firelor astea textile? Am un tehnium de 4000 si am pus pe el textil de 20 de lbs. (cred) -are diametrul cam de 0,18 daca nu ma insel. Ideea e ca nu as distruge-o cu fir textil. Parerea multora e ca firul textil e mult mai abraziv decat cel mono si distruge mulineta.
Intrebarea e: ce mulineta rezista la textil? Care nu rezista? Si daca are cineva technium sa imi spuna si mie daca e indicat sa folosesc textil sau sa pun un monofilament? cu care va spun drept sunt obisnuit din copilarie.
Multumesc anticipat!
foloseste linistit mulineta ... face fata fara probleme firului textil ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns