Prin urmare , daca aveti ceva testat si verificat, va rog nu ezitati !

PS nu e de la mulineta(e) si nici de la inele.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
M-as fi bucurat sa fie, dar nu ... era el! L-am vazut in clar.citizenics scrie:Ai vazut pestele? Nu era o dintoasa?!
Nu e la nod. Betele au fost intodeauna UL pur sange, acum dau cu un T Russel Super Mebaru. Fir de 14 nu cred ca e prea subtire, iar de frana....ULK scrie:Daca ai probleme la nod,testeaza ce nod ii place. Nu toate firele rezista la fel la diferite noduri. Daca nu la nod, atunci folosesti fir prea subtire, frana reglata prea tare sau bat prea dur pentru grosimea firului...daca zici ca patesti prea des si cu orice fir...pare sa fie alta buba.
Am incercat. Am patit la fel. Am mai incercat Daiwa tournament, Sunline, Varivas, Colmic, PLine, Stren, Maver smart, Trabuco nu stiu de care si cu toate am patit la fel.draqdevil scrie:Incearca si g-line de la gamakatsu daca nu l-ai incercat.Il am de 1 an+ si inca tine ca la inceput!
Vorbesc de Shimano tehnium 14. Foarte matasos,rezistenta data 2.7 Kg , insa in timp se duce, la fel ca toate.adrian99 scrie:boje,daca vb de nanofil....
Asta e de facut. Fiind lenes , am crezut ca exista ceva miraculos si scap de schimbat des, insa a avut drepate Vali(Vijelie) acum multi ani cand m-a sfatuit sa iau orice fir si sa-l schimb des.cristian.ene scrie:Aprerea mea este ca toate firele mono sunt vulnerabile la UV iar cele subtiri(0.12-0.15mm) sunt vulnerabile al abraziune. Ca regula tai constant din fir cat ami des si leg naluca pentru ca invariabil firele subtiri pescuite in vegetatie au probleme. Cum pe rauri mici distantele sunt de amxim 15m pe tambur 50m sunt suficienti si pot si schimbati la 2-3 partide de pescuit sau chiar ami des in functie de conditiile de pescuit.
Nu am avut probleme cu Stroft GTM, Berkley XWR, Sun Line Troutist, si alte fire bune japoneze.
Mai ales la pesti mari nu as pescui cu fire indoielnice pentru ca daca restul echipamentului este bun orice veriga slaba insemana multe frustrari
Subscriu... Inca ma scutur de ras cand mergem la peste cu unul din amici. N-a stat sa asculte de oameni care-i voiau binele si si-a luat de toate grosimile. Ambitios, omu'...adrian99 scrie:boje,daca vb de nanofil....atunci poti sa-l dai jos de pe tambur inca de pe acum
este cea mai mare tampenie pe care am vazut-o vreodata...
Cred ca n-a mai ramas decat sa-ncerci sa schimbi... apa.boje scrie:Am incercat. Am patit la fel. Am mai incercat Daiwa tournament, Sunline, Varivas, Colmic, PLine, Stren, Maver smart, Trabuco nu stiu de care si cu toate am patit la fel.