Fir mono clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MANDRAVELA
junior
junior

Re: Fir mono clean

Mesaj de MANDRAVELA » 29 Sep 2014, 20:13

florin1948 scrie:Faptul ca am dat afara un fito destul de mare, luat la " japca " in timp ce dadeam la biban cu firul mentionat, jig de 2 gr si carlig nr. 2 cred ca spune multe despre fir si nu sant necesare alte comentarii. Pretentiile tale de documentatie tehnica,etc. nu ti le va pune la dispozitie nici un vanzator pentru simplu motiv ca nu le are. Ca pescuiesti de multa vreme ,cinste tie si eu pescuiesc de pe la 1955 toamna si nici pe departe nu pot spune ca stiu totul despre aceasta indeletnicire superba. Ca pescar, ai de invatat toata viata si e mai bine sa asculti parerile tuturor, sa selectezi ce ti se pare interesant si sa incerci sa pui in practica. Cu aroganta si spirit de galceava nu faci altceva decat sa-ti indepartezi partenerii de discutii, ceea ce am sa fac si eu acum, incheind acest subiect. Am raspuns tuturor celor care m-au contactat pe privat. Iti doresc numai bine.
Daca (re)citesti mesajele vei intelege (poate) ca cele scrise de mine nu "emana" nici aroganta, nici spirit de galceava si nici suficienta... dimpotriva toate a'stea le regasesti in mesajele primite de mine. Si sincer apreciez cand am ceva de invatat si mai ales cand am de la cine sa mai invat...
In primul mesaj ai scris ca ai dat cu carlig de 6 ("Cu firul de care vorbeam la inceput, grosimea 0,16 am dat vineri undeva dupa biban, lanseta 3-9 gr si jig de 2 gr. cu carlig de 6 si am dat afara , cu ceva emotii , un fito de 6 kg.") si acum in ultimul mesaj e nr. 2! Faptul ca ai dat afara un fito de 6 kg luat la "japca" nu imi spune mai nimic despre fir, ci doar despre tine (eventual daca imi spuneai cum/de unde era agatat "carligul nr. 2" sau mai ales "carligul de 6" intr-un fito de 6 kg sau alte amanunte pe care e superfluu sa le mai mentionez acum)... Despre fir ar fi fost interesant sa scrii cum se simte, ce transmite cand dai cu jig de 2 grame (ce greutate avea shad-ul sau ce ai "tras" pe jig ca banuiesc ca nu era chiar jig-ul gol sau cu Bonduelle... despre lanseta de 3-9 gr nu e cazul sa te mai intreb nimic)... e ca si cum mi-ai fi spus ca ai stiut sa dai afara un bustean de 6 kg ca doar pescuiesti "de pe la 1955 toamna"!
Cum e... cu experienta si aroganta? :wink:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 29 Sep 2014, 20:26

Get a life!! Esti incurabil!!
Urasc atarnatorii!

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 29 Sep 2014, 20:50

stefanflorin scrie:Get a life!! Esti incurabil!!
Mi te-ai adresat? Iar... ti-o cauti cu mine?

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 29 Sep 2014, 21:53

Am intrat de 3 zile pe acest forum fiind interesat de unele subiecte/topicuri. Daca pentru unii dintre voi singurele ocazii de a "refula" sunt aici pe forum sau daca nu stapaniti suficient limba romana pentru ca sa puteti exprima corect in scris ceea ce vreti sa spuneti, atunci va rog sa ma ignorati... in interesul vostru :respekt:

Scrie răspuns