Am inteles, suna bine si varianta asta. Mersi johnnybravo.johnnybravo scrie:Legend elite la mana a doua sau mai pui ceva si iti iei nou.
Exista lanseta de jig sub 1000 lei?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Exista lanseta de jig sub 1000 lei?
- George1985
- veteran
Pune mana pe lansete, nu banii dati fac o lanseta buna sau nu.Luca Dehelean scrie:Am inteles, suna bine si varianta asta. Mersi johnnybravo.johnnybravo scrie:Legend elite la mana a doua sau mai pui ceva si iti iei nou.
Daca lanseta nu-ti pica bine in mana poti sa dai si 2000 ca tot o sa scapi de ea cu prima ocazie.
Sunt multe lansete in bugetul ala.
Ieri am vazur un Rapture Artista 7-28gr modificat, curatat de vopseluri si cu alte inele...excelenta!
Un singur minus putin dezechilibrata, dar cu o mulineta potrivita se rezolva elegant.
Blank solid, tipic Rapture, nu foi de placinta pe care se cer gramezi de bani.
-
- utilizator constant
Asa este. Tocmai de aceea ma vad nevoit sa intru pe acest forum unde mai sunt si luat peste picior ca intreb. Dar na...George1985 scrie:Pune mana pe lansete, nu banii dati fac o lanseta buna sau nu.Luca Dehelean scrie:Am inteles, suna bine si varianta asta. Mersi johnnybravo.johnnybravo scrie:Legend elite la mana a doua sau mai pui ceva si iti iei nou.
Daca lanseta nu-ti pica bine in mana poti sa dai si 2000 ca tot o sa scapi de ea cu prima ocazie.
Sunt multe lansete in bugetul ala.
Ieri am vazur un Rapture Artista 7-28gr modificat, curatat de vopseluri si cu alte inele...excelenta!
Un singur minus putin dezechilibrata, dar cu o mulineta potrivita se rezolva elegant.
Blank solid, tipic Rapture, nu foi de placinta pe care se cer gramezi de bani.
Daca aveam si noi magazinele pline de lansete ma duceam si le pipaiam si le scuturam dar avand in vedere ca la noi afacerile nu se fac decat in stil romanesc, nimeni nu le aduce daca nu e sigur ca nu sunt date a doua zi.
Nu banii fac o lanseta, asta o stiu de cand am luat MHXul meu la bani putini si e o super lanseta dar are totusi limitele ei.
Gasesti la "marele peste" ,sunt pe stoc de ceva vreme. Daca dai un search gasesti si aici pe forum, acum ceva vreme se vindeau ca painea calda cu preturi peste cele din magazin pentru ca stocul se epuiza repede, acum zac pe la vanzare cu preturi in jur de 400 ron.sorinB scrie:Mai ca mi-as mai cumpara un "fiasco" de astatito scrie: Seria Guide Select de exemplu a fost un fiasco si nu mi-as cumpara un asemenea bat nici pentru batut covoare.Doar ca nu mai gasesc...
Am un Executor 7-28 gr de 5 ani si nu l-as schimba cu nimic altceva
Avidul e copil mic pe langa asta la capitolul senzitivitate si rezerva de putere...
Nu are rezerva de putere? Probabil, de vreme ce am scos somn de 16 kg ( 15 min) din curentul foarte puternic de sub centrala, de la turbine.
Apoi altii la 8-10 kg, stiuci 3-5 kg aduse de la 7-8 m adancime in 2-3 min, avati 4-5 kg si salai frumosi
Acum 2 ani vara, am luat cu el peste 200 de cleni, asta din cauza ca imi era lene sa port lanseta de clean dupa mine si pescuiam cu ce aveam la indemanarotative de 4 gr si voblere de 6 gr...
Si pe asta scrie made in Japan dar nici nu ma intereseaza unde e facuta, poate sa fie facuta si in Zanzibar![]()
Duce pana pe la 35 gr si e fast, spre extra fast.
Oricat m-as stradui sa gasesc ceva la ea sa nu imi placa, nu reusesc...
Sa comparam:
Nano Force Spinn 21 specificatii 2.60 4-21 Fast 1.34 2 133gr 30.5cm 11 25 5
Guide Select Butcher 2.60 5-21 X-Fast 1.34 2 168gr 29.0cm 9 25 6
Consider ca degeaba un bat are peretii mai grosi daca e lipsit de conicitate, un bat cu conicitate pronuntata va avea o rezerva de putere superioara . Nu contest cele afirmate de tine mai sus dar Guide Select-ul se indoaie prea mult in sarcina si nu ai acelasi control in drill. Ca greutate Guide Select la aceeasi lungime si cam aceeasi putere e cu 35 gr mai greu si asta se simte dupa ce stai o zi intreaga cu lanseta in mana. Nano Force are microinele de 5 , de aici rezulta un lanseu mai precis. Nano Force are 11 inele fata de 9 , o repartizare mai buna a fortelor de torsiune in sarcina. Executorul are puterea de 10-35gr ,eu nu am gasit modelul de 7-28. Daca vrei sa-i gasesti hibe in loc sa cumperi un alt Guide Select incearca un Nano Force si vorbim dupa ce le compari pe malul apei.
-
- senior
Mai fratilor, niciodata n-o sa gasiti nici lanseta si nici mulineta perfecta, care sa placa tuturor. Intotdeauna se vor gasi si opinii negative ca doar nici noi oamenii nu suntem la fel. De aia nu-s nici sculele identice. De aia sunt zeci si sute de oferte diferite ca fiecare sa-si gaseasca jucaria care i se potriveste cel mai bine, pe mana si pe buzunar. Fiecare dintre voi are dreptate pe partea lui in ceea ce spune, insa niciunul nu poseda adevarul absolut, pt. ca nu exista. Am mai zis-o de multe ori pe aici: cea mai buna lanseta este cea care ti se lipeste pe mana, care o simti ca o prelungire fireasca a bratului tau, indiferent de pret. Poate fi mama lansetelor dar daca nu-ti vine bine (ca o haina) nu-i ce-ti trebuie. Si va mai zic una de unii o sa rada ca-s nebun si altii o sa-mi dea dreptate: lanseta cea mai potrivita este cea care se si muleaza pe personalitatea pescarului. Unii-s mai iuti, altii mai lenti, unii-s mai colerici, altii mai calmi, etc. Cam asa-s facute si lansetele. Da, cumperi online cand stii exact ce-ti trebuie, dar cand esti in tatonare...la magazin e cel mai sigur.
Cred ca sunt sanse minime sa o gasesti … dintr-un motiv sau altul prin Romania am vazut ca nu sunt chiar atat de apreciate lansetele de la Loomis si se prefera St.Croix, Lamiglas ori nu stiu ce chestii japoneze sau europene … probabil e vorba si de oferta.Luca Dehelean scrie:Pana acum lanseta asta mi se pare cea mai atractiva varianta. Multumesc, Anem!anem scrie:vezi un IMX SJR844 ... nu e High Modulus dar e rigida, simte bine si are suficienta rezerva de putere inclusiv pentru chestii mai imbracate.
Si acum intrebarea: are cineva la vanzare?
Daca ai posibilitatea sa pui mana pe ea ar fi indicat … cum spuneam mai sus, este o lanseta destul de rigida si poate nu este pe gustul tuturor. Daca imi aduc aminte bine cred ca Razvan din Arad (RazvanM pe forum) avea una acum ceva timp … poate te ajuta el. In rest ce sa zic, trag de una de vreo 4 ani si crede-ma ca am dus-o in anumite puncte in care stateam cu ochii inchisi fiind sigur ca se va face tandari … cu chestii ce sareau bine de 20kg.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Pai vezi de ce nu gasesc modelul de 7-28? Ptr ca nu mai este nicaieri si nici nu am vazut pe aici pe forumtito scrie: Executorul are puterea de 10-35gr ,eu nu am gasit modelul de 7-28..

Doar cu greutatea sunt de acord cu voi, 178 gr la 2,45 e putin cam mult dar nu se simte ptr ca e foarte bine echilibrata.
Cred ca acum 5 ani erau ceva mai bune lansetele astea

Ia uite aici de cand sta la vanzare cea de 7-28 gr http://www.rapitori.ro/forum/dragon-veltica-t34067.html . Te sfatuiesc sa-ti iei un Nano Force si daca nu o sa-ti placa o vei vinde mult mai repede si cu un pret mai bun decat un Guide Select.sorinB scrie:Pai vezi de ce nu gasesc modelul de 7-28? Ptr ca nu mai este nicaieri si nici nu am vazut pe aici pe forumtito scrie: Executorul are puterea de 10-35gr ,eu nu am gasit modelul de 7-28..
Doar cu greutatea sunt de acord cu voi, 178 gr la 2,45 e putin cam mult dar nu se simte ptr ca e foarte bine echilibrata.
Cred ca acum 5 ani erau ceva mai bune lansetele astea
-
- utilizator constant
Asa-i, exista si un articol pe site-ul wsb scris de Razvan despre aceasta lanseta. Parca mai citisem si de la tine despre lanseta asta pe unde pe forumuri insa tot asa, am cautat-o pe la noi si abandonasem ideea vazand ca nu dau de ea. Da, din pacate m-am interesat si se pare ca nu prea avem oferte de Loomis in Romania, nici macar second hand!anem scrie:Cred ca sunt sanse minime sa o gasesti … dintr-un motiv sau altul prin Romania am vazut ca nu sunt chiar atat de apreciate lansetele de la Loomis si se prefera St.Croix, Lamiglas ori nu stiu ce chestii japoneze sau europene … probabil e vorba si de oferta.Luca Dehelean scrie:Pana acum lanseta asta mi se pare cea mai atractiva varianta. Multumesc, Anem!anem scrie:vezi un IMX SJR844 ... nu e High Modulus dar e rigida, simte bine si are suficienta rezerva de putere inclusiv pentru chestii mai imbracate.
Si acum intrebarea: are cineva la vanzare?
Daca ai posibilitatea sa pui mana pe ea ar fi indicat … cum spuneam mai sus, este o lanseta destul de rigida si poate nu este pe gustul tuturor. Daca imi aduc aminte bine cred ca Razvan din Arad (RazvanM pe forum) avea una acum ceva timp … poate te ajuta el. In rest ce sa zic, trag de una de vreo 4 ani si crede-ma ca am dus-o in anumite puncte in care stateam cu ochii inchisi fiind sigur ca se va face tandari … cu chestii ce sareau bine de 20kg.

o sa ti prezint io un carbon deTOKAY numa salau sa fie pi Mures