Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2008, 11:39

Vis-a-vis de lansete care lucreaza in mai multe feluri, am auzit despre acest lucru cu mult inainte de a exista Evergreen, de la un "mare pescar" din Arad, "profesor" aici la noi in zona, care a brevetat notziunea de "moale-tare" .
Cand isi lua un batz si nu mai stia cum sa-l caracterizeze si sa-l faca mai bun, atunci arunca doar vorbe care, incredibil, le regasesc aici aproape trase la indigo: "tu sti cum simtzi cu ea?!.....TOT! fiecare frunza, fiecare fir de nisip, iar atacul ...pana-n umar"..."...si cum potzi sa tragi de pesti, ce fortza are!!!"...iar mai la final, pt ca asistentza sa fie facuta K.O. o baga pe aia cu "MOALE-TARE", la care nimeni nu mai putea sa zica nimic. :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2008, 12:08

Inca un aspect care trebuie discutat, calitatea unei capturi sta si in scula care a folosit la prinderea ei.Daca cineva prinde un salau de 2litri cu o gioarsa, eu prind unul la fel cu o ''amenicana'' si Dragos Cretu prinde unul la Evergreen, al cui e e mai apreciat?! :roll:

dar daca-l prinde eugen la snur?!!! :shock:
:lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Ian 2008, 12:14

aha !

Adeline tu vrei sa spui ca are gust mai bun daca e luat de schinare de Cretu dar posibil si mai bun daca e prins cu lasoul ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2008, 12:15

Mai, io nu zic nimic, io intreb! :roll:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Ian 2008, 12:21

aha ! deci cum te simti mai bine...

cu alte cuvinte tu nu cumva vrei sa afli de la baieti mari daca e mai bine sa o ai mai lunga sau mai scurta :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Ian 2008, 12:28

Adelin scrie:Inca un aspect care trebuie discutat, calitatea unei capturi sta si in scula care a folosit la prinderea ei.Daca cineva prinde un salau de 2litri cu o gioarsa, eu prind unul la fel cu o ''amenicana'' si Dragos Cretu prinde unul la Evergreen, al cui e e mai apreciat?! :roll:

dar daca-l prinde eugen la snur?!!! :shock:
:lol: :lol: :lol:
al tau ca stii sa-l tragi in poza, clar. :)

eugen, ai vazut curierul II? e o reclama platita la Audi, fara doar si poate. asta nu scade din calitatile unei masini audi, sunt convins de asta.
eu cred ca asa e si cu tackletour, au articole platite dar platite de firme foarte tari cari stiu sa faca (si) scule bune.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Ian 2008, 14:57

[quote="razvan m."]Desi parca am mai redat intr-o alta discutie pe forum citatul asta, cred ca e nevoie sa il amintesc din nou:

SNOB, SNOÃ

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Ian 2008, 18:16

Mah, tu esti evergreenist si nu zici nimica pana acuma ?!

Voblerele Lucky Craft ? Am dat o singura data cu ele cateva lanseuri sa vad cum merg. De atunci n-au mai vazut apa. Astept sa vina sezonul de vobler si atunci iti pot spune mai multe.

In ce priveste pozele din galerie, le-am sters din motive ce nu au absolut nicio legatura cu discutia de fata, asa cum le-am sters si de pe pescarul.com.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Ian 2008, 18:29

blah blah blah

sefeule, ai luat-o pe ulei? nu e vorba frate de niciun snobism. vorba e ca nu au tupeu sa recunoasca ca si le-au luat pentru ca-s cool. punct. ce-o fi asa de greu?

dar nu, de fapt exista enspe calitati functionale care motiveaza lucrurile nene, nu jucarie. gen este o lanseta care lucreaza in enjde moduri care insa nu se pot povesti cu cuvintele lor.

ba chiar se oftica daca insisti si-ti mai dau si trimitere in pestera ca vezi doamne esti prea limitat si nu intelegi profunzimile si pescuitul in heavy cover. ete scartz.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Ian 2008, 20:58

ca sa mai anim putin topicul...vad ca lancezeste! :lol:

Marturisesc si totodata intreb: cei care aveti bete din astea, cum ati ajuns la concluzia: "domne, de asta imi trebe si mie!"

Daca vezi unul in magazin, la altu....etc.. il smucesti, mangai.....fiecare cu damblaua lui si zici: mai nene, asa da! sau din contra.... :D

Dar asa, de pe net: "A! ce misto! a mai aparut o lanseta de 500 de EUR. Exact ce aveam nevoie! :D "

de curiozitate..... :lol:
near the beer

Scrie răspuns