discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Vis-a-vis de lansete care lucreaza in mai multe feluri, am auzit despre acest lucru cu mult inainte de a exista Evergreen, de la un "mare pescar" din Arad, "profesor" aici la noi in zona, care a brevetat notziunea de "moale-tare" .
Cand isi lua un batz si nu mai stia cum sa-l caracterizeze si sa-l faca mai bun, atunci arunca doar vorbe care, incredibil, le regasesc aici aproape trase la indigo: "tu sti cum simtzi cu ea?!.....TOT! fiecare frunza, fiecare fir de nisip, iar atacul ...pana-n umar"..."...si cum potzi sa tragi de pesti, ce fortza are!!!"...iar mai la final, pt ca asistentza sa fie facuta K.O. o baga pe aia cu "MOALE-TARE", la care nimeni nu mai putea sa zica nimic.

-
Adelin
- Moderator

-
Adelin
- Moderator

Mai, io nu zic nimic, io intreb!

-
kuin tauti
- veteran

aha ! deci cum te simti mai bine...
cu alte cuvinte tu nu cumva vrei sa afli de la baieti mari daca e mai bine sa o ai mai lunga sau mai scurta

-
Leba
- veteran

-
al tau ca stii sa-l tragi in poza, clar.
eugen, ai vazut curierul II? e o reclama platita la Audi, fara doar si poate. asta nu scade din calitatile unei masini audi, sunt convins de asta.
eu cred ca asa e si cu tackletour, au articole platite dar platite de firme foarte tari cari stiu sa faca (si) scule bune.
-
SF
- veteran

[quote="razvan m."]Desi parca am mai redat intr-o alta discutie pe forum citatul asta, cred ca e nevoie sa il amintesc din nou:
SNOB, SNOÃ
-
razvan m.
- veteran

-
Mah, tu esti evergreenist si nu zici nimica pana acuma ?!
Voblerele Lucky Craft ? Am dat o singura data cu ele cateva lanseuri sa vad cum merg. De atunci n-au mai vazut apa. Astept sa vina sezonul de vobler si atunci iti pot spune mai multe.
In ce priveste pozele din galerie, le-am sters din motive ce nu au absolut nicio legatura cu discutia de fata, asa cum le-am sters si de pe pescarul.com.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
eugen
- veteran

blah blah blah
sefeule, ai luat-o pe ulei? nu e vorba frate de niciun snobism. vorba e ca nu au tupeu sa recunoasca ca si le-au luat pentru ca-s cool. punct. ce-o fi asa de greu?
dar nu, de fapt exista enspe calitati functionale care motiveaza lucrurile nene, nu jucarie. gen este o lanseta care lucreaza in enjde moduri care insa nu se pot povesti cu cuvintele lor.
ba chiar se oftica daca insisti si-ti mai dau si trimitere in pestera ca vezi doamne esti prea limitat si nu intelegi profunzimile si pescuitul in heavy cover. ete scartz.
-
costica_fishing
- veteran

-
ca sa mai anim putin topicul...vad ca lancezeste!
Marturisesc si totodata intreb: cei care aveti bete din astea, cum ati ajuns la concluzia: "domne, de asta imi trebe si mie!"
Daca vezi unul in magazin, la altu....etc.. il smucesti, mangai.....fiecare cu damblaua lui si zici: mai nene, asa da! sau din contra....
Dar asa, de pe net: "A! ce misto! a mai aparut o lanseta de 500 de EUR. Exact ce aveam nevoie!

"
de curiozitate.....

near the beer