Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Ian 2008, 20:01

Felicitari, sint foarte frumoase !
Din pacate nu iti pot da exemple de bete mai bune decat ale tale pentru ca nu am avut niciunul din ele in mana.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Ian 2008, 20:09

Chiar daca apelam mereu la parerile sau teoriile altora ....eu am priceput urmatoarele:
...vrei sa arunci linguri usoare...(pana la 1 oz !!!) obligatoriu 420E :!:
...vrei linguri medii...(pana la 4oz !!!).....450E
...vrei lanseta cu ''aplicabilitate multipla'' (zice omu f. bine in italiana deci trebuie crezut)...500E

concluzie ...vrei sa arunci orice fel de alte naluci...cate 4-500E de bucata investitia :idea:
totusi care este acel ''Plus''care da diferenta de 2-300E fata de alte lansete bine cotate care fac absolut ...dar absolut acelasi lucru :?:

Si mai repet odata ...daca pun orice blank de calitate in montajul si cu sigla Evergren sau Megabass 99,99% nu veti sti ca e altceva si veti continua sa-i descoperiti calitatile extraterestre :wink: :)

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 26 Ian 2008, 22:09

Asta e singurul paragraf original:
Adelin scrie: Mai, io n-am vrut sa povestesc, sa nu te simtzi tu sau alcineva prost,
Restul e inspirat din "Apolodor din Labrador".

@Eugen: ziceai ceva de romanul ala din Canada care vinde mingi de 35?...

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 26 Ian 2008, 22:19

@ uitikk

Nu pot sa nu remarc perseverenta in a incerca sa ma enervezi, ai ratat, story of your life.

Nu mai am nimic de spus aici, ca sa vedeti nivelul vostru, ati transforat topicul asta intr-o rafuiala generala, cu polite vechi si mai noi de platit. :respekt:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Ian 2008, 22:19

citeste-ti si tu mesajele private. driblingurile 1/1 merg mai bine fara martori. este si un soi de invitatie pt tine si adelin sa incingeti un meci prin alte dimensiuni. daca vreti, normal.

nu ma plang neaparat, mie imi place oricum, cata vreme nu va luati prea in serios va tineti amandoi tari pe pozitii, e in regula. atata ca in principiu era de preferat sa citim pe-aici despre evergreen & co.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 26 Ian 2008, 22:27

dragos74 scrie:Chiar daca apelam mereu la parerile sau teoriile altora ....eu am priceput urmatoarele:
...vrei sa arunci linguri usoare...(pana la 1 oz !!!) obligatoriu 420E :!:
...vrei linguri medii...(pana la 4oz !!!).....450E
...vrei lanseta cu ''aplicabilitate multipla'' (zice omu f. bine in italiana deci trebuie crezut)...500E

concluzie ...vrei sa arunci orice fel de alte naluci...cate 4-500E de bucata investitia :idea:
totusi care este acel ''Plus''care da diferenta de 2-300E fata de alte lansete bine cotate care fac absolut ...dar absolut acelasi lucru :?:

Si mai repet odata ...daca pun orice blank de calitate in montajul si cu sigla Evergren sau Megabass 99,99% nu veti sti ca e altceva si veti continua sa-i descoperiti calitatile extraterestre :wink: :)
Ai pescuit cu asa ceva ? banuiesc ca nu. Citeste si tu te rog review-urile de pe TackleTour. Nu e vorba de sigla.Alte lansete nu fac acelasi lucru. Te rog da niste exemple, da prima oara documenteaza-te te rog, si vino cu argumente serioase.
Merci!
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 26 Ian 2008, 22:40

razvan m. scrie:Felicitari, sint foarte frumoase !
Din pacate nu iti pot da exemple de bete mai bune decat ale tale pentru ca nu am avut niciunul din ele in mana.

Merci! Sa iti iei si tu ca merita.
TEAM ATOM

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Ian 2008, 22:51

N-ai inteles nimic... :(
...argumente serioase ....nu vad nici unul la tine in afara de niste citate .....care le poti lua din orice reclama....repet reclama :idea:
imi spui sa ma documentez dar exact aici nu suntem de acord....la tine a ma documenta inseamna tocmai a lua de bun tot ce imi baga altul sub nas fara sa verific in practica.... :wink:
....Practica insa demonstreaza ca daca iti trec zeci de modele de lansete bine cotate prin mana inclusiv cele ridicate in slavi de voi niciodata in pescuit nu se va justifica acea diferenta de care vorbeam de 2-300E intre un model si altul :wink:
Adica ce te documentezi tu e una iar realitatea e alta :)
Deci eu te rog nu te documenta ci verifica si apoi vino cu argumente solide pt a justifica acei 2-300E diferenta fata de orice alta lanseta de top .....si nu numai :wink:
Daca am fi stat in aceeasi zona am fi facut acest lucru impreuna pt ca asa cum ti-a spus Eugen nu exista luna in care sa nu se roteasca pe la el 20 -30 de bete din toate tipurile inclusiv cele japoneze chiar daca sincer sa fiu sunt mult mai rare :!:

Restul ''argumentelor solide''.....parerea mea ....sunt vorbe goale ...pt. site-uri 8)

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 26 Ian 2008, 22:57

dragos74 scrie:N-ai inteles nimic... :(
...argumente serioase ....nu vad nici unul la tine in afara de niste citate .....care le poti lua din orice reclama....repet reclama :idea:
imi spui sa ma documentez dar exact aici nu suntem de acord....la tine a ma documenta inseamna tocmai a lua de bun tot ce imi baga altul sub nas fara sa verific in practica.... :wink:
....Practica insa demonstreaza ca daca iti trec zeci de modele de lansete bine cotate prin mana inclusiv cele ridicate in slavi de voi niciodata in pescuit nu se va justifica acea diferenta de care vorbeam de 2-300E intre un model si altul :wink:
Adica ce te documentezi tu e una iar realitatea e alta :)
Deci eu te rog nu te documenta ci verifica si apoi vino cu argumente solide pt a justifica acei 2-300E diferenta fata de orice alta lanseta de top .....si nu numai :wink:
Daca am fi stat in aceeasi zona am fi facut acest lucru impreuna pt ca asa cum ti-a spus Eugen nu exista luna in care sa nu se roteasca pe la el 20 -30 de bete din toate tipurile inclusiv cele japoneze chiar daca sincer sa fiu sunt mult mai rare :!:

Restul ''argumentelor solide''.....parerea mea ....sunt vorbe goale ...pt. site-uri 8)
Diferenta este urmatoarea ca eu am tinut in mana si am pescuit atat cu bete de 200-300 usd cat si cu 500-700 usd, nu ma pronunt din auzite. Eu nu m-am luat dupa ce zic aia si nu consider sfant ce scrie acolo, dar in multe aspecte au dreptate, e o diferenta mare. Asa ca daca tu zici ca un bat de 300 face acelasi lucru cu unu de 700 te bazezi pe ceva banuiesc, nu ?
TEAM ATOM

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 26 Ian 2008, 23:03

adi777 scrie: .Alte lansete nu fac acelasi lucru. Te rog da niste exemple, da prima oara documenteaza-te te rog, si vino cu argumente serioase.
Merci!
Chiar sunt curios ce consideri tu ca poate face o lanseta unei linguri usoare sau medi (pt asa ceva spuneai ca le-ai achizitionat) ca sa justifice banii ceruti in plus.....o pune sa stea in cap,...o baga in ochiul pestelui.... i-o trece prin fund....ce face asa de nemaipomenit sau mai bine zis ce consideri tu ca face... :?
Ca tot ma intrebai ....dar tu ai mai pescuit si cu altceva innainte???....sau doar te-ai documentat??? 8)

Scrie răspuns