ha ha ha.
adeline nu-sh ce au astia cu tine dar eu am inteles metafora cu actiunea din curtea scolii. o afirmatie grea, chiar periculoasa.
nu ma mir totusi ca nu ti-ai luat-o in barba direct de la baietii cu evergreen. faci o mare greseala strategica, pui poze in galerie si alea blocheaza orice contra.
aia e, daca iti place sa pierzi placerea de-a fi contrazis, problema ta.
@adi,
mie chiar nu-mi place sa vb serios si nu pun la inima ce se intampla pe aici. pe partea de scule de fly chiar te rog sa incerci.
o sa vezi ca nu o dau in lambade, nu cumpar firme ci obiecte, care au o treaba de facut si aia ma intereseaza.
deci chiar daca gresesc sau sunt pe langa, un oarece argument functional ti-l pot da, ca sa justific o alegere a unei lansete, mulinete, fir etc.
ce mi-a ridicat mingea la fileu au fost minunatiile alea de afirmatii cu limitatii, urmate indeaproape de aia cu saracia si mandria. la chestii din astea nu ma pot abtine, jur!
normal ca totul omul intelege ce-i aia calitate, nu mai suntem in omienousute toamna si s-a mai prins si romanul de una alta. ai vazut ca nu exista piata pentru semninte si alvita pe strada. ceea ce totusi nu inseamna ca nu se mai cumpara covrigi cu susan!
asta este: sunt si lucruri ieftine care pot fi bune si altele foarte scumpe care pot fi foarte proaste.
pana acum am inteles ca evergreenul este extraordinar de sensibil in adancimi de 30m care de fapt sunt pe jumatate. nu e bai, se pot dota cu un sonar portabil cu afisaj care se monteaza pe lanseta. arata ca un swatch, ceea ce nu da rau.
cu asta practic ati mai taiat un pic din coada vulpii, intr-un fel ati recunoscut ca ar mai fi un pic de loc pana la perfectiunea absoluta. mare lucru!
inca sunt nelamurit in privinta calitatii unei lansete de a lucra in mai multe feluri. aia chiar ma impresionase profund fiindca nu am mai auzit smecheria cu pricina.
dar daca ati predat armele si nu mai vreti sa ne explicati, inteleg. probabil si mie daca as fi in locul vostru nu prea mi-ar veni usor sa ma cobor la nivelul astora care se joaca pitulusu prin pesteri.
prin urmare, fire intinse. pare rau tare ca nu ati ineles un mic detaliu ca nimeni nu a afirmat nicaieri ca aveti scule de kko. cel mult am insinuat, dar elegant. ha ha ha
pana una alta, a dat soarele, e timpul sa iau o pauza mai lunga de forum. deci va salut domnilor, mi-a placut placere!