Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 26 Ian 2008, 09:53

eugen scrie:@ dragos,

am vazut abia adineauri intrebarea.

in momentul de fata in camera cealalta am 50 de lansete si cel putin tot atatea mulinete. 10 din ele ar fi ale mele. loomis, lamiglas, allstar, st croix, fenwick, daiwa si altele. daca te intereseaza iti pot trimite o lista, oricare dintre ele este de vanzare. exista inclusiv un snowbee in oferta. ring a bell? :))

cinstit vorbind nu prea le folosesc oricum decat pe alea de musca. si de alea ma pot lipsi de asemenea fara sa clipesc. don't give a shit, nu exista nimic de neinlocuit. :lol:
Spre surprinderea ta, eu nu sunt aici sa-ti dau la glezne cand gresesti, nimanui dealtfel, ...doar lu` Popocatepetl :twisted:

O spun sus si tare, sunt fan Ever Green si cam tot ce tine de JDM, si chiar nu tre sa ma justific nimanui de ce. M-am lasat antrenat prea tare in caterinca asta ieftina.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Ian 2008, 09:55

E firesc sa apara si la noi acea caterorie de pescari numita "entuziasti", cum e si la americani, pentru care look-ul bate functia sculei. Aceasta categorie se regaseste in multe alte domenii, de la fotografie pana la masini, de la vanatoare la aparatura electrocasnica etc :lol:
Musai sa aiba ce e mai bun, ce e mai de top, ce e mai scump, fara a avea vreo legatura cu nivelul de performanta pe care el il atinge in domeniul respectiv. Cumpara aparate avand functii pe care nu le vor utiliza niciodata, masini "de teren" cand ei nu parasesc soseaua, sau lansete cu putere de 120gr desi nu folosesc naluci mai mari de 30 gr (asta ca sa revenim la oile noastre).
De cele mai multe ori insa, acesti etuziasti sint departe de a fi printre cei mai buni, asa cum si-ar dori.
Nimic condamnabil in asta. Si a colecta lucruri este un hobby in sine, la urma urmei.

Bineinteles ca si comerciantii stiu foarte bine acest lucru si il speculeaza.
De aia un GLX de la Loomis costa aproape dublu fata de un IMX, o Stella mai mult decat dublu fata de un Twin Power etc, un Steez dublu fata de un Zillion. Diferenta atat de mare de pret nu e in niciun caz data de salt calitativ pe masura. Vrei sa fii in varful varfului, asta te costa tata ! :lol:

Ce nu inteleg eu insa la această minoritate este tedinta de a-i considera pe ceilalti, care nu sint ca ei, inapoiati, limitati, inevoluati. Mecanismul asta psihologic este usor de observat si la alte minoritati (sexuale sau de alta natura).
E un fel de "gay pride" pescaresc. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 26 Ian 2008, 10:07

Totul incepe sa mi se para ata de infricosator :shock: !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Ian 2008, 10:11

@ dragos cretu ... din lipsa de gutui ia de aici

http://youtube.com/watch?v=nPk72nUYri4

got it ?

@ Razvane nici nu sti cita dreptate iti dau ! :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Ian 2008, 10:30

adi777 scrie:@Eugen
Tu esti orientat mai mult pe fly fishing, nu ? daca ma duc si io si citesc 3 articole despre fly fishing, bete, musculite si vin si te contrazic, si imi dau cu parerea , tu ce zici ? Sage ii de ****, Scierra sunt mult mai bune! ce fir ma folosesti ? ala ii de **** ma! nu te enervezi ? ba te asigur ca da!
Hai pariu ca nu se enerveaza! :lol: :lol: Mai degraba te face de cacao, ca din 3 articole nici macar nu incepi sa pricepi despre ce e vorba, darmite sa-l mai si enervezi pe Mister Calm! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Ian 2008, 10:46

e ceva normal sa nu se enerveze ! Eugen nu este colectionaropoponaro care pretinde a fi pescar cu sperante la respect si da o traista de lovele pe o joarda care sa ii complecteze lipsa amarnica de maestrie

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Ian 2008, 11:53

Hai sa va spun o povestioara:
"Cand eram copii si jucam fotbal in curtea scolii, nu ii acceptam pe cei mai mici si mai slabi, pe diferite motive, deh, micile rautatzi ale copilariei...pana cand unul din baieteii care nu avea voie sa se apropie de teren, apare cu minge FIFA frumoasa, de piele si se aseaza pe ea, uitandu-se cu frica la jolgaii care hauleau pe teren.Fiind remarcat imediat, gasca il primeste cu prietenie in joc....ba mai mult, are dreptul sa-si aleaga si echipa in care vrea sa joace....what the fuck?! :oops:

Cam asa e si cu sculele, fara insa a generaliza...sper ca nu am jignit pe nimeni! :roll:

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 26 Ian 2008, 13:03

Eu zic sa mai iesim la un pescuit sa ne mai relaxam. Uite, eu chiar acum plec. :lol:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 26 Ian 2008, 14:21

eugen scrie:... exista un roman in canada pe care ar trebui sa-l cunosti, in cazul in care ai dileme din astea cu musculite. sa-ti spun eu cum dai de el pe privat sau te descurci? :)
Nu ma descurc. :cry: Daca-i divulgi identitatea pe privat ai recunostintze eterne de la mine. Merci!

@Adelin:
Hai sa va spun o povestioara:
"Cand eram copii si jucam fotbal in curtea scolii...
De ce omitzi o situatzie frecvent intalnita :?: :

Venea baietzelul cuminte cu mingea FIFA sau AFTM (dupa caz), aia mari il vedeau, il luau la suturi in ***, ii confiscau mingea si isi continuau jocul fara ca una din echipe sa joace in superioritate numerica din cauza unui putzoi.

Fabula ta e cam evaziva si ridica semne de-ntrebare inainte de a o dezlega: tu faceai parte din una din cele doua garnituri aliniate in curtea scolii sau erai baietzelul cu mingea? Sau, cum e mai ofticant: erai si capitan si-aveai si minge oficiala?

Si daca n-ar fi, nu s-ar povesti! :wink: :wink: :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Ian 2008, 14:46

mie mai mult mi-a placut " povestea " lui Razvan despre posesori ai mulinetelor stella si altele :lol:

@ Onesti ... nu te-ai prins ca povestea lui AntiGerula este de fapt un raspuns mascat adresat posesorului de Gloomis - SJR844 IMX ... ala cu actiune similara de simte atacu pina in umar ... :lol:

Scrie răspuns