ET SKILL I

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Re: ET SKILL I

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 01:37

[quote="ULK"]

Eu am avut pretentia sa primesc banii inapoi pe el...dupa ce s-a rupt la cateva zile..fara sa-l fortez.[/quote]
Daca i-ai primit, considera-te un om norocos!
Ai dreptate, se rupe pe banda rulanta! Dar se pare ca este apreciat!.....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Feb 2013, 01:39

Da, normal ca i-am primit..am cuparat de la mama ei. Mi se pare normal in secolul 21 :)

Si da..se rupea pe banda rulanta...am ruda la depozitul de la ET...stiu ce vorbesc. Da, ERA apreciat...si eu am fost o victima acestor aprecieri..m-am lecuit intre timp.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 01:44

Felicitar! Tu esti un fericit, ai ruda la E.F! Dar sunt o gramada care nu au! Cu ei cum ramane? Pe ei cine ii"consoleaza" ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Feb 2013, 01:44

Nu inteleg cum poti sa lauzi un produs..care necesita modificari dupa ce il cumperi sa fie funcional. Dar, cum ziceam..fiecare cu pretentiile si piticii lui.

RESTECP.

P.S. Daca te referi la garantii neonorate, prin "consolare"...te informez ca nu a avut legatura ruda mea cu returnarea banilor pe lanseta mea. Mi se pare si este normal in zilele noastre daca primesti o garantie si nu esti multumit de un produs..sa primesti banii inapoi , cand prezinti bonul de casa. NU e asa?
UlKustom Rods

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 01:49

Eu l-am primit " gratis" dar rupt! Daca erai atent la posturile de mai sus...., l-am modificat si am scos ceva frumos din el. Atata tot! Nu il promovez!
Respect!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Feb 2013, 01:51

Spor. Si eu il dadeam gratis..daca nu era in garantie. Si iesea foarte frumos...gratis. Altfel nu.

Mai ai si de vanzare...tot gratis ;). Deci ...nu il promovezi deloc ;) :lol1:. Apropo..tubul este brodat ..nu gravat...ca nu e din metal ;)
UlKustom Rods

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 02:00

Cu riscul de a ma repeta, mi-au trecut prin mana o gramada de bete, unele mai bune, altele mai putin bune. Nu am fost adeptul skill 1-2-3 dar au trebuit ptr ca asta cereau clientii([b]acum intelegi?????[/b] L-am primit, ca o provocare, l-am reparat si este super ok!
De comandat nu mai comand asa ceva( poate se vor supara rudele tale pe mine) asta ptr ca mai am unul pe stoc!
M-am facut inteles?

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 02:03

mda ,brodat! imi cer scuze, credeam ca sunt intr-un topic de pescuit nu de corectura gramaticala! :headbash:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Feb 2013, 02:06

NU :). Pana revii pe un topic mort, vechi...si promovezi un produs defect din fabrica pe care il ai de vanzare..nu te faci de inteles :)

Poti sa vezi..ca am sau nu rude...Daca pe mine m-a dezamagit...NU le fac reclama..cum faci tu.

Am terminat ..Numai bine si noapte buna.

Am inteles..esti mester..ti-au trecut prin mana n-spe bete...Dar poate nu esti singurul...zic...Poate :)

Deci pe un topic de pescuit nu conteaza..brodat..gravat..placat cu aur sau alama..tot aia e..Inteleg..scuze.
UlKustom Rods

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 02:11

Amice forumist, nu faceam reclama! Ofeream oamenilor o solutie pentru modificare. L-au cumparat, l-au folosit o perioada dupa care a pocnit. De regula un bat cu defecte de fabricatie pocneste la prima tensiune nu dupa 20 de drill-uri!
Asa ca pe acest topic mort...poate invatam ceva!
Bye!

Scrie răspuns