ET SKILL I

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 05 Mar 2010, 22:58

Salutare!am si eu in dotare acest bat(skill 2) din pacate rupt intre inelul 2 si 3.Asta se intampla mai devreme sau mai tarziu la toate varfurile blectorizate.Batzul nu a fost al meu dar l-am acceptat cu mare placere.Am mai taiat pana la intervalul inelelor 3-4 si cum credetzi ca a devenit?Trunchi!Acum nu imi mai trebuie decat in varf subtzire pe care o sa-l bag pe interior,ii matisez inelele lui si-l fac un batz de biban 1-5 sau 2-7 gr de nu gasesc pe piatza.Deci sa nu disperam,sa vedem si partea buna a lucrurilor :P
Sper sa va fii dat o idee buna!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Mar 2010, 00:11

Nu vorbeai asa senin daca(virgula) cumparai lanseta de noua si la prima iesire, inainte sa arunci cu ea, se rupea varful...de capatat eram si eu multumit de ea fi sigur. Metoda ta nu cred ca e buna...iese o struto-camila...fiindca nu gasesti pe la noi in comert varfuri sa alegi cel potrivit...asta e sigur....Si cum te gandesti sa bagi varful inauntru...din jos? Cum?
Oricum mie mi-au propus sa o repare la garantie :))....ca o sa fie mai buna ca noua(cu o bucata de blank tras peste ruptura)...binenteles ca nu am acceptat. :shock:

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Nu vorbeai asa senin daca(virgula) cumparai lanseta de noua

Mesaj de bogdan29 » 06 Mar 2010, 00:26

Sal!In primul rand nu o sa cumpar niciodata o lanseta cu varf blectorizat in al 2-lea rand itzi garantez ca o sa iese o super lans de biban si nu o struto-camila :lol: Nu este prima pe care o rectific asa ca nu vorbesc din cartzi!Crede-ma!iar daca sunt pers care tzin si le estet :cry: asta e!Io ma refeream la practica.Se gasesc varfuri care in mod normal au 85cm lungime,costa in jur de 20 lei,le retezi cam un sfert(depinde de cat ai retezat din varful lansetei)si bagi pe interior,folosesti un pic de rasina de la o tz firma,matisezi 2 cm ,pui inelele si gata!Ai un batz laitz cu actiune fast!Doar daca nu tzii la estetica.Multzam de intelegere!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Mar 2010, 00:32

Nu...eu tin la calitate..mersi ;) Prin metoda ta se "repara" o lanseta ieftina sau iesita din garantie...mie nu im surade ideea la o lanseta nou nouta.

Nu stiam ca e blectorizata si Skill I...ca nu ma apropiam de ea.

"""""""Crede-ma!iar daca sunt pers care tzin si le estet Crying or Very sad asta e!""""""".....Aici m-ai pierdut ;)

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 06 Mar 2010, 20:21

:lol: Sal!intra-adevar,e o lans ieftina dar sa stii ca nu am cuparat-o eu :wink: (din fericire)eu nu dadeam decat o solutzie si daca tot ai dat banii incearca si varianta mea dar sa pescuiesti cu ochii inchisi si ai sa vezi ce batz va iesii!Crede-ma!Oricum banii i-ai pierdut ca nu mai cred eu ca vezi tu garantie de la cineva.Asa ca ce mai ai de pierdut? :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Mar 2010, 21:19

Garantia ? Sa nu am dupa 4 zile de la cumparare? Cum dreq nu ! Am primit banii inapoi binenteles.

Skill I nu e chiar asa de ieftina ca si Skill II....poate daca era doar la pretul ala nu faceam urat :)
Bine ai zis...cu ochii inchisi...aici vorbim de un bat spinning ,care se balangane , se incarca in curent, in drill....toata ziua in fata ta...si daca are o ruptura in actiune pe varf.....iti cam zgarie retina. Nu este un bat de fund, de stationar care zace pe cracan si te doare undeva cum arata incordata...atata timp cat functioneaza...w/e.

Nu, nu pot pescui toata ziua cu ochii inchisi :) Si nu vreau nici lanseta UL de noapte.

E.T. Skill I Ultra-Light Night Edition...nu mersi ;)

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 06 Mar 2010, 22:51

Ok!Ca ai primit banii inapoi inseamna ca te numeri printre norocosi :shock: si sunt de acord cu tine cum ca daca dai un ban tre sa si beneficiezi de el dar in cazul in care nu mai ai ce face"adaptezi"un pic.Io mai zicem ca-l potzi transfera de la clean sau micro-voblere la jig ptr bibi sau ce-o mai da in carlig.Atata tot!Cunosc ambele betze f bine si stiu ce pot ele!Io unul folosesc ptr clean,pastrav si ceo mai fii :wink: betze mai puternice ptr ca folosesc naluci mai mari(min 5 cm)io skill-ul l-ash folosii la oblete, asa ca fara suparare!e un batz de 190 lei cu inele fuji+mandrina+tub dar fara husa care nu face banii!Acum ai mai da banii pe el? :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Mar 2010, 00:18

bogdan29 scrie:Ok! e un batz de 190 lei cu inele fuji+mandrina+tub dar fara husa care nu face banii!Acum ai mai da banii pe el? :lol:
Adica eu tot iti explic asta de cateva posturi incoace si tu ma intrebi acum , ca si cum tu ai fi zis de la inceput ca e un bat naspa :)).....w/e ...hai s-o lasam uitarii...nu mai merita atata atentie :arrow:

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 07 Mar 2010, 10:22

E,nu am zis niciodata ca e un batz bun ci am dat o solutzie ptr cei care nu sunt asa norocoshi ca tine :wink: ai dreptate,nu mai merita atata atentzie dar merita inainte de al cumpara :lol: Sper acum ca ai facut o alegere mai buna si fara BLECTOR :lol: numa bine si fire intinse!

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 19 Apr 2010, 06:42

Acum, dupa cateva iesiri cu Skill-ul la apa pot sa spun cu certitudine ca e un bat excelent, singurul dezavantaj fiind ca se incarca cam mult in curent relativ puternic.
Probabil ca eu sunt unul dintre norocosii care se bucura de un bat "fara cusur" din moment ce nu pare sa aiba fisura respectiva pe blank.
Ceea ce imi place extrem de mult la el este ca e de o senzitivitate iesita din comun, orice tzac simtindu-se fara dubii.
La lanseuri se descurca excelent, putandu-se lansa cu precizie la 15-20 de m (nu e si cazul meu :lol: ) odata ce iti faci mana.
Una peste alta, un bat care merita achizitionat si folosit la maxim cat este in garantie si dupa.
In dril (da, dril, am avut parte si de asta :D ) se descurca cel putin onorabil, si cu o mulineta a carei frana este reglata bine, batul face toata treaba clenocii obosind relativ repede.
Celor care vor o lanseta buna de inceput, moment in care nu stii ce sunt alea fite in materie de pescuit :lol: , o recomand cu caldura.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns