ET SKILL I

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Aug 2011, 09:21

Daca e care imi amintesc eu....5-15 gr....era fix 105 la noi la un magazin in orash:)Acum am sunat:)

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 15 Aug 2011, 09:21

Daca costa numai atat inseamna ca nu am facut o afacere buna cand am cumparat-o .. asta e.

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 15 Aug 2011, 19:27

[quote="haprian ionel"]Bai fratilor am si eu o lanseta ET Skill II, am tot cautat-o pe net dar nici urma de ea, nu am gasit decat Skill I

Poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna care-i diferenta dintre Skill I si Skill II ! Si (cel mai important) cat costa Skill II ?

Multumesc ![/quote]
SALUTARE!Dupa cum am spus,blectorul este cheia atunci cand se rupe de la varf!Dupa cum am precizat anterior, am primit un skill 1 rupt si l-am rectificat!Cineva spunea ca nu voi gasi un varf pe masura!AM GASIT!!!!!!
A iesit un bat de nota 10 dar singura problema este ca nu are putere in el,Intamplator am primit una bucata stiuca de 1,400 kg in el si nu vreau sa va imaginati ce a facut cu mine!Deci parerea mea este urmatoarea:Este super ok batul dar,rupeti-l de la inceput si rectificati-l!Va iesii o bijuterie ptr biban!!!!Va spun ca deja sunt in "love" cu el..........
Fir Intins!!!!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Aug 2011, 03:07

"Love" cu sila nu merge,si eu am fost indragostit de ea,dar nu a tinut relatia....nu din cauza mea,crede~ma
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Re: ET SKILL I

Mesaj de bogdan29 » 15 Feb 2013, 23:00

La mine inca rezista" relatia" Mai am cateva pe langa, dar tot pe asta o folosesc :D ...de ani....si tot bat este!

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 16 Feb 2013, 10:58

Bogdan29 daca pe tine te-a "alergat" o stiuca de 1.4kg, eu inca imi aduc aminte de o cumatra de vreo 4-5 kg care m-a terorizat :censored:
Skillul meu a fost modelul 3 de 2.40m si 2-10 grame! In niciun caz nu era pentru asa ceva...iar pozele n-au venit pentru ca n-am reusit s-o mai scot din stuf :wallbash:

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 17 Feb 2013, 01:22

Ar fii fost frumoase cateva foto cu acea cumatra...Eu m-am asteptat la clenuti, nu la marle.Dar sa stii ca am ramas placut impresionat. La un moment dat ma intrebam: sa indoit si mandrina? :lol:
P.s Nu sunt un fan skill dar daca a venit moca....

soso666
veteran
veteran

Mesaj de soso666 » 17 Feb 2013, 17:01

Skill1 e de doua ori si ceva mai scumpa decat Skill2,si mult mai usoara si mai senzitiva decat Skill2,eu am doua Skill1 de 7' si 6,6'.Pe prima am rupt-o si eu la inelul 2,dar mi-a reparat-o cineva la cluj...a iesit putin mai aspra dar e ok,am pescuit-o si am chiar fortat-o dupa reparatie la niste agataturi si a facut fata cu brio,cu cel de 6,6'l-am folosit la greu fara probleme,dupaparerea mea doua bete foarte bune raportate la cit costa si cum isi fac treba pentru pescuit la clean si pastrav pe ape cu debite mai mici

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 00:33

Stiu! Avand in vedere ca mi-au trecut prin mana o gramada de bete de genul, stiu despre ce vorbesti. Eu ziceam ca modificat este un alt bat, unul mult mai bun si cu o utilizare mai ampla!Nu numai clean, pastrav. Se mai poate da cu el (modificat) si la biban, stiuca sau avat (pe rauri cu debit mai mic)
Apropo, mai am unul de vanzare, Skill 1 "7" cu tub protectie gravat. Pretul este de 190 lei + transport cca 10 lei

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Feb 2013, 01:17

"gravat" sau nu...modificat sau nu..un bat care se rupe pe banda rulanta asa cum iese din fabrica..nu merita atentie.

Parerea mea.

Peste se poate prinde si cu nuia de alun,dar cine cum prefera si ce pretentii are.

Eu am avut pretentia sa primesc banii inapoi pe el...dupa ce s-a rupt la cateva zile..fara sa-l fortez.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns