ET SKILL I

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Apr 2010, 08:06

o recomand cu caldura
...ceeace nu faci bine deloc...chiar tu spunand ca, poate esti unul dintre norocosi...de unde stii tu ca ala care, dupa recomandarea ta , o sa cumpere batul nu o sa pateasca, ca mine si multi altii?

Nu stiu daca am precizat , dar stii ce mi-au zis de la magazin cand am zis ca accept si varianta sa imi dea alt bat? Ca nu imi dau altul ca toate betele au aceasi problema si intr-un interval mai scurt sau mai lung , tot acolo ajung.

Tipul care vinde la magazin a recunoscut ca are 3 bucati...toate rupte si reparate.
Nu inteleg cum poti sa iti asumi rsicul sa il recomanzi...

Nu contesc ca nu ar fi fost un bat excelent daca..nu avea problema asta...dar o are :(

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 19 Apr 2010, 08:57

Corect, ai dreptate in mare masura.
Intr-adevar este o problema intalnita de cativa pescari dar sunt convins ca sunt mult mai multi cei care au batul si nu au avut problema asta.
Cea mai mare greseala pe care o putem face este sa generalizam problema acestui bat care in unele cazuri a aparut si datorita unei utilizari necorespunzatoare.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 19 Apr 2010, 22:41

[quote="T.Adrian"]Acum, dupa cateva iesiri cu Skill-ul la apa pot sa spun cu certitudine ca e un bat excelent, singurul dezavantaj fiind ca se incarca cam mult in curent relativ puternic.
Probabil ca eu sunt unul dintre norocosii care se bucura de un bat "fara cusur" din moment ce nu pare sa aiba fisura respectiva pe blank.
Ceea ce imi place extrem de mult la el este ca e de o senzitivitate iesita din comun, orice tzac simtindu-se fara dubii.
La lanseuri se descurca excelent, putandu-se lansa cu precizie la 15-20 de m (nu e si cazul meu :lol: ) odata ce iti faci mana.
Una peste alta, un bat care merita achizitionat si folosit la maxim cat este in garantie si dupa.
In dril (da, dril, am avut parte si de asta :D ) se descurca cel putin onorabil, si cu o mulineta a carei frana este reglata bine, batul face toata treaba clenocii obosind relativ repede.
Celor care vor o lanseta buna de inceput, moment in care nu stii ce sunt alea fite in materie de pescuit :lol: , o recomand cu caldura.[/quote]
Prinde la munte un clean de juma de kil si mai vb.A,sa nu punem la socoteala ca stai 20 min sa-l scoti ci sa scoti 4-5 de aceeasi dimensiune in 15 min.Ptr inceput batul asta?Inele fujy si mandrina asemenea?pai inseamna ca dupa 1 an G lumis e kko:)Scuze daca jignesc pe cineva dar eu numa ptr un bat am rabdat 2 luni de la aproape aorice inclusiv benz ptr a pleca la peste(aveam bat dar nu aveam cu ce sa plec la peste)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Apr 2010, 00:31

:shock: :shock: :shock: ...asta da raspuns ..aproape ca nu am inteles nimic :)...ceva mai limpede si pe intelesul tuturor se poate? Zici ca nu e bun batul?...da are inele si mandrina Fuji...materiale ok...dar la "injinerie" scoapata...Tu despre ce bat vorbesti? Ca nu s-a inteles mai nimic din ce ai postat :)

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 20 Apr 2010, 07:02

bogdan29 scrie: Prinde la munte un clean de juma de kil si mai vb.A,sa nu punem la socoteala ca stai 20 min sa-l scoti ci sa scoti 4-5 de aceeasi dimensiune in 15 min.
Nu a fost chiar munte dar am prins de peste juma de kil si drilul nu a durat mai mult de 2 minute in conditiile in care a muscat in curent deci mai erau niste forte care actionau in favoarea lui.. Sa zicem ca ala de la munte e de 2 ori mai puternic ceea ce inseamna 4 minute, asta inseamna 4-5 in 20 de minute.
Eu iti zic, batul asta e foarte bun si o sa faca fata si cu clenii de munte si cu cei de ses. :wink:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 21 Apr 2010, 20:18

[quote="ULK"]:shock: :shock: :shock: ...asta da raspuns ..aproape ca nu am inteles nimic :)...ceva mai limpede si pe intelesul tuturor se poate? Zici ca nu e bun batul?...da are inele si mandrina Fuji...materiale ok...dar la "injinerie" scoapata...Tu despre ce bat vorbesti? Ca nu s-a inteles mai nimic din ce ai postat :)[/quote]
Io ziceam ca ce este prost la el este acel blector.Iar ptr inceput io zic ca nu este tocmai indicat.O fii stat baiatul 2 min cu pestele in dril dar sa nu uitam ca la munte pestocii sunt mult mai sanatosi si mai energici nu asa poluati :wink:
Daca va place asa de mult am de vanzare 2 buc cu tot cu tub la 180 lei buc.NOI!!!A?
Ingineria la el cred ca este facuta de un dobitoc si unul f competent deaceea si acel blector
Sper ca de aceasta data sa ma fii facut inteles
Fir Intins!!!

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 15 Aug 2011, 08:41

Bai fratilor am si eu o lanseta ET Skill II, am tot cautat-o pe net dar nici urma de ea, nu am gasit decat Skill I

Poate ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna care-i diferenta dintre Skill I si Skill II ! Si (cel mai important) cat costa Skill II ?

Multumesc !

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Aug 2011, 09:02

DIn ce am mai citit...Skill II nu buna si mult mai ieftina decat skill 1 care e o bijuterie:)...Stiam ca au scoso din fabricatie,poate de aia nu o mai gasesti!

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 15 Aug 2011, 09:14

Eu am Skill II si vreau sa o scot la vanzare, dar nu pentru ca nu ar fi buna sau nu mi-ar placea ci pentru ca nu am pescuit-o decat de doua ori, o data cand am probat-o si o data ieri pe rau.. Nu stiu cat sa cer pe ea de aia am intrebat cam cat ar costa una noua ..

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Aug 2011, 09:18

Daca nu ma insel a fost undeva in jur de 100-110...Maine va pot spune mai sigur:)

Scrie răspuns