Echipament Spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 19 Ian 2007, 15:46

Michael scrie:eu zic sa va treziti la realitate cu firele alea.cazatorul a avut fir dinala,am tot facut caterinca pe seama rezistentei firului pe care-l sustinea cu tarie si in final a ajuns sa stea o zi ca spectator langa mine dupa ce i se tot rupea "super wiplash-ul" ca ata de cusut,de nervi tot firul de la tambur l-a aruncat pe jos si l-a calcat in picioare. :lol:
si in plus uaiplashu ala e de 0.10 , cand o zbura porcu si cand om fi noi o natie civilizata ...........
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 19 Ian 2007, 15:59

Sorin scrie:
Michael scrie:eu zic sa va treziti la realitate cu firele alea.cazatorul a avut fir dinala,am tot facut caterinca pe seama rezistentei firului pe care-l sustinea cu tarie si in final a ajuns sa stea o zi ca spectator langa mine dupa ce i se tot rupea "super wiplash-ul" ca ata de cusut,de nervi tot firul de la tambur l-a aruncat pe jos si l-a calcat in picioare. :lol:
si in plus uaiplashu ala e de 0.10 , cand o zbura porcu si cand om fi noi o natie civilizata ...........
eu am un fir whiplash de 0,10 l-am cumparat cam de vreo 4 ani din ungaria si nu am avut probleme cu el, dar am auzit si eu multe tampenii despre whiplash, poate am avut noroc

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 20 Ian 2007, 07:26

nici eu nu cred sa reziste asa de mult,dar am vrut un fir subtire si puternic,mai ales ca eu pescuiesc de pe mal!Sezonul trecut am avut un fir de la stroft nr 6 si rezistenta de 8 kg!Sincer sa spun am fost foarte multumit de el!VOI CE FIRE TEXTILE FOLOSITI?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Ian 2007, 10:14

power pro! dupa parerea mea sunt printre cele mai bune ate, am avut si spiderwire, si tuf line si whiplash si fireline. am ramas la power pro :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 20 Ian 2007, 10:51

Maver SpinPro 6-20 gr =UL?
O fi noua inventie de la Maver sau asa ti-au spus de la mag. cind ai cumparat batul?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 20 Ian 2007, 14:34

o fii prototip si nu stii tu?Ce nu poti sa dormi noaptea din cauza la batul asta?M-am uitat pe forumul asta si cred ca din atatia membrii 20-30 sunt pescari adevarati in rest numai din astia care au sculele cele mai scumpe (Stela,Team Daiwa,bete loomis,cabelas etc) adica o gramada de basini au in cap!!! Si inca ceva pt pescarii astia cu scule scumpe si cu impresii in cap:PESTELE NU SE UITA LA CE SCULA AI TU IN GHEARA,CONTEAZA SA STII SO FOLOSESTI,DOAR CA-TI USUREAZA MUNCA SCULA AIA,ATAT,NIMIC MAI MULT!Cand o sa se inventeze lanseta care prinde singura peste mai vb,si care sa se duca si singura la peste!Daca te duci pe balta si ceri cateva sfaturi de la un pescar cu scule smechere nici nu se uita la tine,adica sufera de el ca e mare pescar,ca are o daiwa sau un shimano in mana(aici nu generalizam,sunt unii si de treaba,ca mine asa,nu ascund locurile,sau naluca cu care prind) sunteti o gramada pe forumul asta care fac asa!AM DREPTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Ian 2007, 14:47

Aspru esti la suparare ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Ian 2007, 15:00

Ai dreptate Cipic , mai ales ca folosesc si eu wiplash de 0,10 ( Sorine , marea majoritate stie ca s-au incurcat cu eticheta la wiplash , ii 0,01 inch , si daca faci schimbu iese 0,254 mm , cel putin asa mi-au explicat mie , si intradevar arata ca un 25 nu ? ) , diferenta fiind ca eu il folosesc pe o mulineta marimea 4500 , intimplator tot Daiwa iar batu ii un heavy de 3,30 si 50-100gr . Batu asta o ingropat deja ceva firulete , is curios daca o sa poata si batu tau sau se va intimpla invers , adica o sa ingroape firu pe domnu Maver .

Fir Intins!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Ian 2007, 15:21

cipic, omu a vrut sa te invete legata de clasificare, si anume ca 6-20 nu e considerat UL. Daca vrei sa inveti bine, daca nu iar bine, nu are rost sa te oftici!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Ian 2007, 17:09

:D undita care prinde singura a fost cam de mult inventata ... mai urmeaza sa o invete sa merga singura la peste :lol:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns