si in plus uaiplashu ala e de 0.10 , cand o zbura porcu si cand om fi noi o natie civilizata ...........Michael scrie:eu zic sa va treziti la realitate cu firele alea.cazatorul a avut fir dinala,am tot facut caterinca pe seama rezistentei firului pe care-l sustinea cu tarie si in final a ajuns sa stea o zi ca spectator langa mine dupa ce i se tot rupea "super wiplash-ul" ca ata de cusut,de nervi tot firul de la tambur l-a aruncat pe jos si l-a calcat in picioare.
Echipament Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
eu am un fir whiplash de 0,10 l-am cumparat cam de vreo 4 ani din ungaria si nu am avut probleme cu el, dar am auzit si eu multe tampenii despre whiplash, poate am avut norocSorin scrie:si in plus uaiplashu ala e de 0.10 , cand o zbura porcu si cand om fi noi o natie civilizata ...........Michael scrie:eu zic sa va treziti la realitate cu firele alea.cazatorul a avut fir dinala,am tot facut caterinca pe seama rezistentei firului pe care-l sustinea cu tarie si in final a ajuns sa stea o zi ca spectator langa mine dupa ce i se tot rupea "super wiplash-ul" ca ata de cusut,de nervi tot firul de la tambur l-a aruncat pe jos si l-a calcat in picioare.
-
- veteran
-
- veteran
o fii prototip si nu stii tu?Ce nu poti sa dormi noaptea din cauza la batul asta?M-am uitat pe forumul asta si cred ca din atatia membrii 20-30 sunt pescari adevarati in rest numai din astia care au sculele cele mai scumpe (Stela,Team Daiwa,bete loomis,cabelas etc) adica o gramada de basini au in cap!!! Si inca ceva pt pescarii astia cu scule scumpe si cu impresii in cap:PESTELE NU SE UITA LA CE SCULA AI TU IN GHEARA,CONTEAZA SA STII SO FOLOSESTI,DOAR CA-TI USUREAZA MUNCA SCULA AIA,ATAT,NIMIC MAI MULT!Cand o sa se inventeze lanseta care prinde singura peste mai vb,si care sa se duca si singura la peste!Daca te duci pe balta si ceri cateva sfaturi de la un pescar cu scule smechere nici nu se uita la tine,adica sufera de el ca e mare pescar,ca are o daiwa sau un shimano in mana(aici nu generalizam,sunt unii si de treaba,ca mine asa,nu ascund locurile,sau naluca cu care prind) sunteti o gramada pe forumul asta care fac asa!AM DREPTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ai dreptate Cipic , mai ales ca folosesc si eu wiplash de 0,10 ( Sorine , marea majoritate stie ca s-au incurcat cu eticheta la wiplash , ii 0,01 inch , si daca faci schimbu iese 0,254 mm , cel putin asa mi-au explicat mie , si intradevar arata ca un 25 nu ? ) , diferenta fiind ca eu il folosesc pe o mulineta marimea 4500 , intimplator tot Daiwa iar batu ii un heavy de 3,30 si 50-100gr . Batu asta o ingropat deja ceva firulete , is curios daca o sa poata si batu tau sau se va intimpla invers , adica o sa ingroape firu pe domnu Maver .
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!