nu a dat... dar stie tot !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
rine scrie:nu tot ce se invarte prinde peste .multi isi fac oscilante prinzatoare .unii chiar si boblere .dar nu stiu pe nimeni care sa se poata lauda ca-si face rotative "prinzatoare" . dar ,nah ,generatia policarbonat n-are de unde sa stie treaba astasemlecangheorghe scrie:...De ce mah ,naluca prostului???Intr-o toamna dadeam toti dupa salai si somni care mai de care cu voblere,gume,si alte chestii...si i se pune la unu pata si da cu o rotativa Mepps ,parca,si rupe gura tirgului cu un somn de vreo 5 kile,in conditiile in care nalucile alea"profi"somau la greu...
Si spinnerbaitul ,ce-i ??nu-i tot o rotativa..........fugita de la coafor???
eu stiu un baiat care isi face rotative prinzatoare , e din Oradea de felrine scrie:nu tot ce se invarte prinde peste .multi isi fac oscilante prinzatoare .unii chiar si boblere .dar nu stiu pe nimeni care sa se poata lauda ca-si face rotative "prinzatoare" . dar ,nah ,generatia policarbonat n-are de unde sa stie treaba astasemlecangheorghe scrie:...De ce mah ,naluca prostului???Intr-o toamna dadeam toti dupa salai si somni care mai de care cu voblere,gume,si alte chestii...si i se pune la unu pata si da cu o rotativa Mepps ,parca,si rupe gura tirgului cu un somn de vreo 5 kile,in conditiile in care nalucile alea"profi"somau la greu...
Si spinnerbaitul ,ce-i ??nu-i tot o rotativa..........fugita de la coafor???