Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Ma gandeam la StCroix Avid AVC70MHF si Daiwa Advantage® Super-Tuned HSTA ( http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=223 )...
- PescarNebun
- senior
In primul rand echipamentul de casting iti ofera control sporit al nalucii in timpul lanseului, si deci, precizie sporita. Ceea ce este util, cam la orice specie ai pescuit. Subiectiv, ar mai fi si feelingul unui echipament de casting care mie mi se pare mult mai fain decat la spinning.
Mi se pare ok lanseta, seria Avid are un rapor bun calitate/pret, mulineta la fel, desi daca ai putea sa cheltuiesti putin mai mult mi s-ar parea mai potrivita Daiwa Sol sau Daiwa Fuego, care sunt mai usoare si parca merg mai bine pentru salau.
Mi se pare ok lanseta, seria Avid are un rapor bun calitate/pret, mulineta la fel, desi daca ai putea sa cheltuiesti putin mai mult mi s-ar parea mai potrivita Daiwa Sol sau Daiwa Fuego, care sunt mai usoare si parca merg mai bine pentru salau.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- PescarNebun
- senior
Ei.... asta e o dilema veche de cand lumea. Sau ma rog, de cand pescuitul.
Fiecare o sa iti spuna parerea lui si o sa argumenteze in favoarea echipamentului pe care il prefera. Singura solutie e sa pui mana si pe ala si pe ala, la le pescuiesti macar o zi pe fiecare si dupa aia iti vei da seama. Asa, orice ti-am spune noi, tot nu te vei lamuri foarte clar.
Deci, eu iti doresc.... spor la cumparaturi!

Deci, eu iti doresc.... spor la cumparaturi!

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric