Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 12:53

Dumitre:

1. Tu ai zis sa vin, io am zis ca vin pana la jumate (fair play), ca n-aveam chef sa-ti vad cotetzu... nu stiu cum ai fi inteles ca am dat-o la intors, chiar am facut un pas in fata, trebuia numa sa zici da, vezi sa nu te usture fesele;
2. Un forum intreg e martor demult ca esti dus cu nervii da tu nu si nu, batman batman;
3. Se zice IMPOTENT, daca nu mai stii lectia cu m si n inainte de b si p ti-o reamintesc oricand;
4. Suni exact ca Gerula si Fanul lui, mult succes! O mai vrut si aia dovezi de vitejie si... n-are rost sa detaliez... ti-o mai zic odata pe aia cu Lordul John a lui Cosbuc (pe care o sters-o Michael) - ca de aia am zis sa ne vedem la casa lui Cosbuc ca-i la jumatea drumului... pentru vitejie trebe sa vii tu la mine, daca consideri ca e necesar sa demonstram ceva. Ma gasesti sigur... ;)
5. Cu asta am terminat cu tine, a nu stiu cata oara, tot nu se lipeste... ma rog... poti sa-i lasi si pe baietii de la WSB in pace ca tu n-ai priceput cum era treaba si nu-iprinzi tu pe ei cu matza-n sac asa cum vrei tu, stai linistit. Poti sa ma crezi pe cuvant.

Mult servus si sa shii sanatos!

Sa stii numa parola si sa stai langa telefon ca te sunam noi ;) :arrow:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 08 Apr 2011, 19:54

poza de plictiseala :lol: test cu 1 sticla de apa 1,5 lt.

http://i51.tinypic.com/2m2cigz.jpg
beast master huchohucho

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Apr 2011, 01:21

asa... , si ce concluzie ai tras ? :lol:

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 09 Apr 2011, 11:20

multe :lol: eram curios sa vad ce test curve are batul fortat un pic mai mult...
oricum mi-am dat seama ca are nevoie de o mica modificare batul...
am decis sa-l folosesc ca si bat de spinning normal cu mulineta fixa !!! ii tai pintenul si il restylizez... tuning home made :twisted: se indoiaie mult mai uniform in pozitia cu inelele in jos decat asa cum era proiectat initial pt super jerk... :wink:
beast master huchohucho

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Apr 2011, 12:58

kuin tauti scrie:
Tristiane... io am impresia ca tu confunzi lansarea cu´aruncarea cu ciocanu...

daca iesti in stare sa arunci lanseta cu totul ... io zic ca esti un pericol public si n-ai ce cauta pe balta sau in ape publice !

ps: iati si lansete spinn cu tragaci..., ca sa fi sigur !

:lol:
:lol: :lol: :lol:

ce chestie , sa stai cu morcovu ca-ti zboara lanseta din mana :lol: :lol: :lol: ..........in lanseu :lol: :lol:

Dumitre , io cred ca i-o zburat cel putin una , omu vorbeste din experienta banuiesc :lol:

Mai tre sa deschida un topic "solutii practice pentru a nu pierde lanseta in lanseu" :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Apr 2011, 13:01

marinica scrie:
am decis sa-l folosesc ca si bat de spinning normal cu mulineta fixa !!! ii tai pintenul si il restylizez... tuning home made :twisted: se indoiaie mult mai uniform in pozitia cu inelele in jos decat asa cum era proiectat initial pt super jerk... :wink:
Amice , io ti-am mai spus , vinde tot ce ai la jumate , sincer , o sa fi mai castigat !

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 10 Apr 2011, 13:04

SF scrie:
marinica scrie:
Amice , io ti-am mai spus , vinde tot ce ai la jumate , sincer , o sa fi mai castigat !

nah ce sa-i faci era pt. 1 oara cand incercam scule de genu , eram curios asta este ....
beast master huchohucho

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Apr 2011, 13:23

Marinica, dupa ce ai pescuit cu toate clasele de putere la baitcasting, iarna, primavara, cu mainile inghetate, cu manusi, fara manusi, cu mainile ude sau nu, cu maini alunecoase de la peste, de la apa sau nisip, pe ploaie, pe vant, cu 5 grame sau cu 95 de grame, cu lansete scurte, cu lanste lungi, rigide sau moi, la stiuca, la salau, din barca, de pe mal, o sa stii de ce e pus pintenu ala. Daca te iei dupa cititori de prosport si amatori de filme sirop in pescuit, care n-au pus mana pe anumite echipamente in viata lor da zic de altii, gresesti. Nu am vazut sa-i zboare nimanui lanseta din mana inca dar mici pierderi ale aderentei poti avea si atunci iti dai seama ca anumite functionalitati au locul si rostul lor. Poate ca unii cred ca pintenul ala e de design sau ca sa il recunoasca ei in poze si sa stie ce lanseta e... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca stau sa ma gandesc am vazut un fraier la care i-a zburat lanseta din mana, unu Katsutaka Imae, e pro staff la Evergreen, si-au si sarit niste pliznai dupa lanseta lui in apa. Ce idioti... Da no, mai este pana merge Imae in Renolandia sa invete cum sta treaba... saracu'
http://www.youtube.com/watch?v=H5jhTKRA ... re=related

Katsutaka Imae
JAPAN'S MOST FAMOUS BASS ANGLER
KATSUTAKA IMAE'S AWARDS AND CREDENTIALS IN JAPAN:
1989,1991 & 1992 JB BASS ANGLER OF THE YEAR
1990 & 1992 BASSER ALLSTAR CLASSIC CHAMPION
1996 & 1998 JB SUPER BASS CLASSIC CHAMPION
2001 & 2004 JB WORLD SERIES CHAMPION
2004 JB CHAMPION OF CHAMPIONS WINNER
2005 JB ELITE 5 CHAMPION
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 10 Apr 2011, 13:40

:shock: Iaca de asta am abandonat eu castingul , de teama de a nu zvirli bota in apa cu tot cu giugeaua fermecata ! Si asa ai EG Tactics de la mine :lol:
Stii de ce un corb seamana cu o masina de scris ? :?
Din viata scapa cine poate.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 10 Apr 2011, 14:03

da tu sti care ii diferenta dintre o furnica si un gay ? :wink:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Scrie răspuns