Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Apr 2011, 09:48

kuin tauti scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asta e si mai tare !

in sfirsit unu care gusta " umorul " lui Tristian...

ps : @ veverita de apa... cit ti-o dat Tristian ?

:oops: :oops: Du-te si te kka in alta parte :lol:
Din viata scapa cine poate.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 11 Apr 2011, 09:52

sensibil domle... :lol: am atins vreun nerv ceva... :lol:

io intrebam cit ti-o dat pe lanseta... , ca am intele ca o luat una de la tine..., ca-i trebuia... iar tie nu-ti mai trebuia cast ca nu sti ce sa faci cu ea... :lol: dar nah... :lol:

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Apr 2011, 09:56

[quote="kuin tauti"]... :lol:

io intrebam cit ti-o dat pe lanseta... , ca am intele ca o luat una de la tine...,

:oops: Da ce te foote pe matale grija asta ??? Nu vreau sa intru in polemica cu tine , nu meriti atentia .Plimba calu pe dincolo .. :roll: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2011, 09:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moccasine, mergem afara?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Apr 2011, 09:57

Mergem.., sa mai pisham citeva peste :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 11 Apr 2011, 10:05

ce imi place mie cum rideti voi cu pofta unul la glumele celuilalt... :lol:

veverita de apa ... cel putin... saraca... nici nu mai stie sa vorbeste... :lol: ...

ce ai fa ? ti-o dat imprumut Tristian banada adeziva si-ai cu ramas dejtu lipit pe smile ?

hai lasa... nu mai scrishni din dinti si te rinji p´acilea...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Apr 2011, 11:39

Chief scrie:E manastirea Nicula, n-am dus jedemeurile da poate iti duci tu botele pe-acolo, ca astia care prind peste tot timpu cand nu-i vede nimeni, nu dau gherle si isi amintesc exact povestile de acum 3-4 ani, cine era si ce facea dar isi amintesc numai varianta lor, sunt dubiosi. Uite-te la etapele din AVP ca aproape in fiecare, cei de la jumate in jos dau gherla. Asta nu spune nimic dupa parerea mea, desi adesea pescuiesc pe apele cele mai bune. Ma rog, n-o sa intru iar in polemica pt ca mi se intampla a 1000-a sa spun una si fiecare sa intelega ce vrea. Lansetele alea arunca orice naluca pentru rapitori intre 1 si 100 de grame, !
Mai , ai nevoie de manastirea aia mai mult ca mine :lol:

Mda , imi amintesc si acuma cu drag de un grupulet vesel linga ponton cu mulinetele de cast la vedere si Zalturile in vant , la vreme de seara , cand iese lumea de pe balta :lol:

Chiar am schimbat vreo 2 vorbe cu Shoco , foarte spiritual omu :lol: Pe tine te-o afectat mai tare gherla si erai mai catranit asa :lol: :lol:
Lasa , ca prin toamna mai fac o vizita , cunosc io balti de stiuca daca nu sti tu inafara de Sacalaia, o sa ai ocazia sa vezi cat is de dubios :)

Nu-mi amintesc sa fi vorbit de bete 1-100 gr , da no , ma bucur ca cel putin din punct de vedere tehnic esti foate teoretic (nici io nu stiu ce vreau sa spun cu asta , da intelegi tu :lol: )

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Apr 2011, 11:45

marinica scrie:totusi am inteles cateva din experienta asta cu scule de casting ! ca ai nevoie de SCULE nu de mizilicuri de la decathlon in oferte combo !!

scule care costa bani frumosi si atunci poti sa fii satisfacut de ele si sa te multumesti cu acest stil de pescuit , eu nu am reusit sa ma regasesc pt k am facut de capu meu si asta este , dar le pot reutiliza usor batul e deja modificat pt spinning iar mulineta o voi folosi eventual la LIGHT VJ , ma tot bate gandul sa-mi iau un bat de VJ !

http://www.cacciaepescatognini.it/prodo ... karei.html

iar mulineta pt batul modificat , o shimano saragosa 4000 F
aceasta este poza dupa tuning... :lol:

http://i56.tinypic.com/344r5dv.jpg

am taiat pintenul ,l-am polizat si am umplut spatiul cu un bicomponent chimic care vine folosit in constructii , lam slefuit un pic si am dat un strat de vopsea neagra cu spray , dar mai sunt de facut cateva finisaje next time... :wink:
marinica ... cred ca vei fi nevoit sa ii schimbi si minim inelul de plecare de pe lanseta in cazul in care o vei folosi la spin ... ceva cu picior mai lung ...

ps : cred ca era mai OK daca mergeai pe o Daiwa de minim 3500 sau un shimano de minim 5000 pentru pescuitul pe care vrei sa il practici ... vezi modelul Sargosa ca am vazut ca e tare laudat de anumiti pescari ce dau in mare ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 11 Apr 2011, 12:28

[quote="kuin tauti"]c
ce ai fa ?
:shock:Ai grija sa nu te calce masina in lift :oops:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2011, 13:07

@SF - http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7743 poza asta e facuta de shoco si cred ca e la singura iesire cu el pe Sacalaia. Iesire, ma rog, am stat atunci 3 zile. Pozele din dreapta si stanga ei (vreo 3 in fiecare parte) sunt tot de atunci, uita-te la data. Aia sunt toti pesti diferiti. Io-s mai catranit si tu viteaz. Poate nu eram io. Poate eram io si nu-mi amintesc bine. Sau tu erai ala cu mulineta de spinn pusa pe batz de cast si nu stiai de ce te incurca pintenu si de-atunci ai prins boala pe ele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In orice caz, tu si Gerula stiti mai bine ce-am facut io pe la Sacalaia asa ca... :lol: :lol: :lol: :lol: La aia cu lansetele iti spuneam elegant ca cu bratu ala de la-i vazut tu, pot arunca toata gama de naluci, cam de toate greutatile, nu sunt pentru 2 pesti si doua lacuri ci aia a fost, in mare parte, alegerea mea. Ti-am zis ca asa patim. Na, e a trei-a oara... http://www.youtube.com/watch?v=k5sjfJTjNsk iti mai spun o data cum e cu lansetele, pestii si lacurile? :wink:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns