kuin tauti scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asta e si mai tare !
in sfirsit unu care gusta " umorul " lui Tristian...
ps : @ veverita de apa... cit ti-o dat Tristian ?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mai , ai nevoie de manastirea aia mai mult ca mineChief scrie:E manastirea Nicula, n-am dus jedemeurile da poate iti duci tu botele pe-acolo, ca astia care prind peste tot timpu cand nu-i vede nimeni, nu dau gherle si isi amintesc exact povestile de acum 3-4 ani, cine era si ce facea dar isi amintesc numai varianta lor, sunt dubiosi. Uite-te la etapele din AVP ca aproape in fiecare, cei de la jumate in jos dau gherla. Asta nu spune nimic dupa parerea mea, desi adesea pescuiesc pe apele cele mai bune. Ma rog, n-o sa intru iar in polemica pt ca mi se intampla a 1000-a sa spun una si fiecare sa intelega ce vrea. Lansetele alea arunca orice naluca pentru rapitori intre 1 si 100 de grame, !
marinica ... cred ca vei fi nevoit sa ii schimbi si minim inelul de plecare de pe lanseta in cazul in care o vei folosi la spin ... ceva cu picior mai lung ...marinica scrie:totusi am inteles cateva din experienta asta cu scule de casting ! ca ai nevoie de SCULE nu de mizilicuri de la decathlon in oferte combo !!
scule care costa bani frumosi si atunci poti sa fii satisfacut de ele si sa te multumesti cu acest stil de pescuit , eu nu am reusit sa ma regasesc pt k am facut de capu meu si asta este , dar le pot reutiliza usor batul e deja modificat pt spinning iar mulineta o voi folosi eventual la LIGHT VJ , ma tot bate gandul sa-mi iau un bat de VJ !
http://www.cacciaepescatognini.it/prodo ... karei.html
iar mulineta pt batul modificat , o shimano saragosa 4000 F
aceasta este poza dupa tuning...![]()
http://i56.tinypic.com/344r5dv.jpg
am taiat pintenul ,l-am polizat si am umplut spatiul cu un bicomponent chimic care vine folosit in constructii , lam slefuit un pic si am dat un strat de vopsea neagra cu spray , dar mai sunt de facut cateva finisaje next time...