Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu ma intereseaza cati metri poti arunca cu x sau y ci pestii pe care ii prinzi la noi in tara folosind x sau y , speram la cateva posturi mai interesante... oricum scuzati deranjul s-or gandii oameni : ce vrea asta bai cu scule de mare sa pescuiasca pe rauri si lacuri ....
ciaoooooo baieti...

beast master huchohucho
- kuin tauti
- veteran
kuin tauti scrie:ULK scrie:
Plumb droshot: 32-36m
Jig+guma : 20-23m!!!!!!!
Xrap shad : 23-26m
Slider : 34m (mergea exact atat, nici mai mult nici mai putin)
Gramajele le aveti in poza.
Sintetizez intr-o singura intrebare, zecile de intrebari ce mi-a venit in minte instant, sperand ca exista un singur raspuns:
But why????????![]()
astea conteaza de lungimea batului de calitatea mulinetei de grosimea firului de geometria nalucii folosite si nu in ultimul rand de cine manuieste tot ansamblul si multe altele .... parere personala![]()
la citi iexperti pe aicia... , ai primit raspuns si iexplicatie la ntrebarea ta ?
beast master huchohucho
Ma chestia ca daca dai cu fir de 0,40mm esti japcar vad ca nu ai prins-o...era o gluma.kuin tauti scrie: ce nu inteleg io e logica wsb team...
adica de ce sa cumperi un fir de doar 8 lb care e mai gros ca unu de 20 lb ?
de ce sa cunperi un fir cu rezistenta mica si grosime mare cind poti cumpara un fir subtire si cu rezistenta de 2,5 ori mai mare ?
care´i lojica ?![]()

...iar vis-a-vis de firul textil de 8 si 20 lb, ai avut in mana marcile de care vorbeam noi, le-ai pipait?!....cu siguranza ca NU!...atunci macar nu-ti spulbera singur legenda, ca multi de aici te credem in continuare pescar bun...si o facem pe cuvant!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Am si eu o intrebare si anume daca mulinetele astea Abu Garcia Ambassadeur c4 cum are colegul Marinica ,merg folosite la pescuitul somnului la clonc. Ma gandesc ca nu trebuie sa arunci mult si par rezistente ,daca aveti idee .....as vrea sa incerc anul asta, acest tip de pescuit si vreau ceva rezistent Multumesc. 

- edi_curiosul
- veteran
doar pentru posesorii de daiwa TD ADVANTAGE HSTA L
http://mulinete.wordpress.com/2011/03/0 ... tage-hsta/
http://mulinete.wordpress.com/2011/03/0 ... tage-hsta/
- kuin tauti
- veteran
he he he... io si legenda ! baba si metraliera !Adelin scrie: ...iar vis-a-vis de firul textil de 8 si 20 lb, ai avut in mana marcile de care vorbeam noi, le-ai pipait?!....cu siguranza ca NU!...atunci macar nu-ti spulbera singur legenda, ca multi de aici te credem in continuare pescar bun...si o facem pe cuvant!![]()
![]()
![]()

ba adeline... teoria conspiratiei suna cam ashea : ca tu vrei sa ma flatezi... iexpluatindumi vanitatea ca sa scapi de intrebari lojice !

ps : nu ! nu am pipait marcile alea ! io´s fan tuff !