DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
sa'n foot una ca nu ma' inteleg nic 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
stai linistit, ca nici el..MuskMd scrie:sa'n foot una ca nu ma' inteleg nic

Pestii inteleg 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ba neslefuit intranzitiv .....(asta cu tranzitiv e de la iaurtu Activia ?)
formularea corecta era
skip you pike ....
formularea corecta era
skip you pike ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Damn you, screw you, f**k you.....cu astea cum ramane pana la urma? Nu zgarie nici un timpan din punct de vedere gramatical? Ca moral nu e cazul.
Zgarie doar cand zice Semlecan..... Este gresit din start, daca el a zis...si am mai citit pe aici ca se da lupta pe idei nu persoana este tinta....oare?
Zgarie doar cand zice Semlecan..... Este gresit din start, daca el a zis...si am mai citit pe aici ca se da lupta pe idei nu persoana este tinta....oare?
gigi e o tinta ?
fuck me I'm serbian
...haidi bre ca suntem oameni mari aci...cred ..... 
fuck me I'm serbian

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
to damn, to screw si to fuck sunt tranzitive deci nu e gresit sa zici asa, e corect gramatical.ULK scrie:Damn you, screw you, f**k you.....cu astea cum ramane pana la urma? Nu zgarie nici un timpan din punct de vedere gramatical? Ca moral nu e cazul.
Moral nu e cazul, ai dreptate.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
.....to hack....The verb form "to hack" or "hacking" is associated with English riding and used more often in eastern Canada and the eastern United States than in western North America, where the term trail riding is more
ULK scrie:.....to hack....The verb form "to hack" or "hacking" is associated with English riding and used more often in eastern Canada and the eastern United States than in western North America, where the term trail riding is more
Si Gigi o stiut asta cand si-o pus semnatura , cunoaste omu nu gluma

Stii naiba in ce film sau telenovela o vazut ori auzit replica si o pus acolo la semnatura si voi va zbateti aici

Gigi de la inceput la calarit s-a referit.De unde a auzit ... conteaza mai putin.
Ideea era ca Gigi greseste... Disertatii de gramatica... Pentru ce? Sa demonstram ca....( aici completati voi).....
Ca Gigi a gresit... asta o fi? Sau ca.... Sau poate ca....
Ideea era ca Gigi greseste... Disertatii de gramatica... Pentru ce? Sa demonstram ca....( aici completati voi).....
Ca Gigi a gresit... asta o fi? Sau ca.... Sau poate ca....