Tavi scrie:Deci mai Gigi, m-ai facut sa caut prin dictionare ca m-a zgariat pe ureche expresia si traducerea ta, nu o mai auzisem pana acum. Vad ca si altii s-au incurcat.
Si am aflat asa:
to hack (verb) inseamna a calari lejer, de placere. relaxant. N-are nicio treaba cu rodeo.
In sensul asta, de a calari, e un verb intranzitiv, nu poti sa zici hack
you. E un nonsens. E ca si cum ai zice: te fug, stiuco.

A fugi e tot verb intranzitiv.
Daca zici hack you, asadar tranzitiv, fie inseamna a da (un cal) in chirie, deci : te inchiriez, stiuco!

, fie o ciopartesti.
hack e si substantiv si inseamna, printre altele, cal de inchiriat. Dar banuiesc ca nu ca substantiv l-ai folosit.
Apropo, stiuc-o ce inseamna?
Scuza-ma ca mereu uit de tine...La rodeo trebuiau ghilimele..adica asa..'rodeo'
Ce-i gresit in 'calarite-as ,stiuco"??E putin fortat??Si la tine o gramada sint fortate..
Io stiu un lucru...cind vad stiucile cum serpuiesc gliderele mele pe apa,simt brusc nevoia sa le.....ai ghicit....'cioparteasca-hack''.....cum se poate ca un caras dolofan sa le adreseze lor- cei mai de temut rapitori ai baltii-,provocarea...hack-you..????Adicatelea sa fi tu ditai stiuca cu dantura xxl,mai ascutita decit pumnalele lu'Soimu,si un pitic dolofan sa-ti fluture prin fata ochilor provocarea,,'cioprti-te-as'

...nu sa poate nene,motoarele la maximum si ,zbang pe el...Numai ca la celalat capat al 'carasului'pus pe "cioparteala" ,se afla un pescar pus pe 'calareala'(sa nu uiti maichii,a citi cu ghilimele)
Bag sama,ca din punctul asta de vedere,stiucile avatii si salai,'prinsi' in..'filozofia'...'hack-you',au priceput mai repede sensul acesteia decit circotasii de serviciu,cu personal titrat, angajat pe traducere,basca suportul traditional al trupelor auxiliare,gen klone,tineri inca tributari framintarilor adolescentine,ori d-astia care n-au nici o treaba cu pescuitul..
Si ma scarpin pa chelie..mooooama ,acuma mi-o picat fisa...
...'pun pariu ca ai chelie..'

Moaaama,vizionarii sint printre noi.....intr-o lipsa acuta de personalitate,dragul de Hell ,tine sa ne arate cit de inteligento-vizionar este el...Ha,ha,ha,,,,''Uite cine vorbeste,part 1"
ell » Mie Sep 19, 2012 7:39 pm
semlecangheorghe scrie:
Fly-eri din toate tarile....revoltati-va...
Sinteti la serva..
Esti batran, probabil inceput de chelie, limba romana o stapanesti cat poti tu de bine, de engleza nu mai vorbesc
Las ca o stapinesti tu,aceasta limba romana,la tine
vectori nu au treaba aici. Butt Out!
Poetic...'vectori'nu au treaba aici...Ai vrut sa scrii 'vectorii',dar ai papat un i,nu-i nimic te intelegem...fievare mai greseste,dom 'profesor vizionar..cu doktorat in vektori....mullltiplli

Si-Gi Lures wobblers&more..
.