DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
@Rahan...pt. putin..
@ Am mai folosit poxipol cand nu aveam rasina, nu am avut probleme cu el.E bine ca baza barbetei sa fie curatata cu alcool tehnic,apoi usor smirghelita ca sa faca priza... unii mai dau si o mica gaura pt. o lipire si mai sigura..
@ Am mai folosit poxipol cand nu aveam rasina, nu am avut probleme cu el.E bine ca baza barbetei sa fie curatata cu alcool tehnic,apoi usor smirghelita ca sa faca priza... unii mai dau si o mica gaura pt. o lipire si mai sigura..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Salut ! ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Mai deunazi daca pe balta nu am putut ajunge am barcait pe net sa mai iau cate ceva .Am cumpatat 2 voblere de la Strike Pro modelul Supersonic Joint .Am si dat fuga la balta sa vad cun ,,se misca" ! Supoare ! dupa 10 -15 lansati devenea tot mai greu si nu mai ,,lucra"la fel , cand ma uit mai bine la el la partea de jos erea ....PLIN CU APA !!! ,,l-am luat de coada "si la-m scuturat putin si curgea apa din el ! Desfac si pe celalalt din cutie si .....la fel !!! SUNT DESLIPITE PE ,,cheie"( la asamblare nu au fost lipite bine) exact unde are ,,balamaua". Locul este foarte mic unde este deslipit ! Cu ce ma sfatuiti sa le lipesc ! Va multumesc anticipat !
...cred ca cel mai la indemana ar fi poxipol transparent 10 min.
...neaparat sa matuiesti cu smirghel in jurul gaurii , dar intuiesc ca accesul in zona aceea este foarte limitat si chiar astupatul gaurii va cere multa rabdare
...incearca sa introduci in gaura aceea putin poxipol cu ajutorul unei scobitori si totodata sa intinzi o usoara pelicula in jurul gaurii
...ma tem ca va trebui sa consulti un chinez batran ....
...neaparat sa matuiesti cu smirghel in jurul gaurii , dar intuiesc ca accesul in zona aceea este foarte limitat si chiar astupatul gaurii va cere multa rabdare
...incearca sa introduci in gaura aceea putin poxipol cu ajutorul unei scobitori si totodata sa intinzi o usoara pelicula in jurul gaurii
...ma tem ca va trebui sa consulti un chinez batran ....

Multumesc ,Radu pt sfat ! Si eu sunt din fire un mic...chinez . (la ,,bibileala"ma refer ) Ma gandeam sa pun picatura ca asa se poate prelinge si in interior unde nu pot ajunge nici cu scobitoarea dar risc sa`l lipesc ...de tot sa nu mai miste. sau sa`l scufund in lac ?!Oricum am 2 bucati si incerc pe primul varianta ta care mi se pare cea mai rezistenta !Inca o data Multumesc !!!
...sper sa rezolvi problema
SPOR !
SPOR !
Astea voblere !!!!
http://www.livetargetlures.com/products ... /index.php
Sper sa nu se considere de reclama dar zau ca merita toata admiratia pentru "crafting"
http://www.livetargetlures.com/products ... /index.php
Sper sa nu se considere de reclama dar zau ca merita toata admiratia pentru "crafting"
- citizenics
- utilizator constant
Era fain daca se despartea si fugeau in mai multe bucati. 

de aratat arata bine, dar cam atat, pe mine in general voblerele de plastic ma cam lasa rece, IMO voblerele de plastic sunt ceva banal, de fabrica, usor de produs in serii mari si lipsite de creativitatea si de munca necesare pt voblerele lucrate din lemn. acum sunt si eu subiectiv fiindca n-am lucrat niciodata cu plastic/matrite dar deocamdata sunt 100% fan lemn 

-
- veteran
Daca ar fi sa gandim asa, ar trebui sa gatim la lampa cu gaz si sa aram cu plugul de lemn tras de boi. Lucrurile se schimba, evolueaza, viata de azi nu mai seamana cu cea de acum cativa ani. Asa si la pescuit, apar lucruri noi la care nici nu visam acum cativa ani. Ca unii ne adaptam mai greu si altii mai usor , asta e alta treaba. Ca tie iti place sa muncesti si sa faci un vobler in timp ce altul face 20, sa fii foarte sanatos ! Comunistii aveau o vorba :RAFYYY91 scrie:de aratat arata bine, dar cam atat, pe mine in general voblerele de plastic ma cam lasa rece, IMO voblerele de plastic sunt ceva banal, de fabrica, usor de produs in serii mari si lipsite de creativitatea si de munca necesare pt voblerele lucrate din lemn. acum sunt si eu subiectiv fiindca n-am lucrat niciodata cu plastic/matrite dar deocamdata sunt 100% fan lemn
" decat mult si fara rost, mai bine putin si prost " Si apropo : trebuie sa respectam munca fiecaruia care incearca sa realizeze ceva hand made !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.