DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Nu stiu, eu nu am patit.Am auzit insa de ''policarbonat'' cumparat de pe sit-uri romanesti de profil si care era de fapt un fel de plexi fara proprietatile care se cer la woblere.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- junior
materialul pentru barbeta trebuie sa fie un pic mai moale, sa nu fie casant si transparent ????
am mai gasit diverse raspunsuri gen plasticul din pet de la racoritoare ---- care parte a petului ?? banuiesc ca cea de la gura acestuia ???
oare plasticul folosit in caserolele de ex pt mancare ce se gasesc in comert e prea moale ??...
mai caut ..........
am mai gasit diverse raspunsuri gen plasticul din pet de la racoritoare ---- care parte a petului ?? banuiesc ca cea de la gura acestuia ???
oare plasticul folosit in caserolele de ex pt mancare ce se gasesc in comert e prea moale ??...
mai caut ..........

- semlecangheorghe
- veteran
De la sticla de cocacola ies niste barbete destul de bune pentru voblerele de mici dimensiuni.Policarbonatul pe care il folosesc eu, nu este deloc moale, deabia se indoaie la rece.In acelasi timp , nu este casant.Daca barbotezi pietrele si butucii fara sa se rupa barbeta chiar si cind smucesti, inseamna ca e bun.Totusi sa nu uitam ca nu sant indestructibile,nici woblerele, nici barbetele lor.In special woblerele din balsa sant sensibile la dintii rapitorilor sau la contactul prea dur cu diverse corpuri.
.
.
Pt. barbete mai este buna si fibra de sticla mai ales alea care le taraii pe substrat. 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
- semlecangheorghe
- veteran
Corect.
Pt. cine cauta gata facute , exista de toate soiurile de la fibra la lexan si pina la barbete metalice...
http://lurepartsonline.com/Online-Store ... -Lips.html
Pt. cine cauta gata facute , exista de toate soiurile de la fibra la lexan si pina la barbete metalice...
http://lurepartsonline.com/Online-Store ... -Lips.html
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Pentru barbete eu folosesc plasticul se la sticlele de lapte pentru bebe, se gasesc si mai subtiri si mai groase in ''carne''. 

semlecangheorghe scrie:.Daca barbotezi pietrele si butucii fara sa se rupa barbeta chiar si cind smucesti, inseamna ca e bun.Totusi sa nu uitam ca nu sant indestructibile,nici woblerele, nici barbetele lor.In special woblerele din balsa sant sensibile la dintii rapitorilor sau la contactul prea dur cu diverse corpuri.

cred ca ai vrut sa zici barbetare :p
sau barbetorezi

- semlecangheorghe
- veteran
ma rog, cum zici tu..bar-be-bor-botezi..
Ca veni vorba, ai bebe??

Ca veni vorba, ai bebe??
.
.
-
- veteran
Barbete f. elegante se pot obtine ( orice forma si dimensiune) prin turnare din rasina epoxidrica transparenta. Mai ales ca se poate incastra la turnare si ochetul de tractiune. La o grosime de 2 mm nu le poti macar indoi cu mana, darmite sa le rupi. Varianta e valabila la voblerele mari, la cele mici se gasesc multe solutii.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.