discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
toni f
- veteran

lol mah ...
din ce scpa de stefan si prinde razvan pt mihaitza si dan, am si io o treime
sa adaug la cele fo' 450 care le am deja, ca sunt nesatul
@ adrian frunza : no offence, dar nu mi se pare ca ai venit cu ceva constructiv ... mai detaliaza pls chestia cu vederea .... ca se pare ca stii mai multe ca noi .... vede color pana la urma ? eu asa am citit undeva ....
-
danr
- Site Admin

da toni o sa ai o treime din suma plasticelor comandate + cele 450
va rog nu escalati in polemici
-
Leba
- veteran

-
interesant subiectul. la jalaul fitzos a mers intotdeauna cu softuri mai mici si cu vibratii mai putin agresive, eventual cu stopuri mai lungi. parerea mea.
legat e ce vede salaul, ete o carte pe care chiar as vrea s-o citesc:
"What xxx See"

-
TopGear
- senior

toni f a scris:
ti-au explicat baetii ce si cum .. shadul are 2 fete ... una mai cu galben, una mai cu sidef asa ....
Sa inteleg ca este un shad parsiv? Are 2 fetze? Am stiut ca oamenii sunt ceva de genul, dar si shad-urile isi fac mai nou de cap?

Unde am ajuns?
In fine, nu am terminat Academia de salau deocamdata, asa ca.. Omul cat traieste invatza, right? Multzam de explicatiuni, oricum! Am sa trec pe la Caius sa imi iau vreo cateva Mann`s-uri, sa incerc sa le invatz una si buna: salau!
P.S. WSB in Arena??? Stefan vs. Razvan. Big price - 1.000 pcs. Mann`s shad (lemon/realfish) Ioi!
-
Adelin
- Moderator

Chiar azi mi-am cumparat o culoare de shad care cred ca o sa faca dreptate!Nu e nici maro nici verde, sau e si maro si verde, are gliter rosu, albastru si alb, colorat mai intens pe spate si mai transparent pe burta.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
ovidiu
- veteran

-
Adelin scrie:Chiar azi mi-am cumparat o culoare de shad care cred ca o sa faca dreptate!Nu e nici maro nici verde, sau e si maro si verde, are gliter rosu, albastru si alb, colorat mai intens pe spate si mai transparent pe burta.

adica...... shadul suprem?

shadul terminator?
ce firma? tre sa fie ceva versace...daca are atata bogatie de culoare? sau pana nu prinzi cu el nu spui si dupa aia e secret...ca deh : "naluca prinzacioasa"

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
taicanoe
- veteran

-

daca nu-i versace e dulceicabana

S'altare și bunăstare !
-
mirceaef
- utilizator constant

-
Adelin scrie:Chiar azi mi-am cumparat o culoare de shad care cred ca o sa faca dreptate!Nu e nici maro nici verde, sau e si maro si verde, are gliter rosu, albastru si alb, colorat mai intens pe spate si mai transparent pe burta.

eu mi le fac singur. am o cutie in care tin la un loc fel si fel de culori si nuante. plus alea colorate cu markerul. e o nebunie cand deschizi cutia. se imperecheaza-ntre ele culorile de nu-ti vine a crede. am avut o singura probleme cu niste shaduri americane care se lichefiau in contact cu alte rase. a trebuit s-arunc cutia cu totul.
ah, inca ceva. n-am prins nimik cu ele. de fapt nici n-am curaj sa pescuiesc cu ele

-
Stefan Tudose
- Moderator

Pentru toti cei care......
isi planuiau shopping in Szeged, la K-xxx, va anunt ca NU mai sunt Mann's-uri.
-
toni f
- veteran

nasol .....