dimensiunea plasticelor pt salau ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
apropos de decathlon, eu am intrat in 2-3 in franta si nu am avut ce sa-mi iau la capitolul pescuit
nu m-a inspirat nimic, iar preturile nu erau mici
in schimb am luat toale sport de firma la super preturi, ca erau reduceri
referitor la preturi, nu va faceti iluzii, cine intra pe o piata se adapteaza nu o sparge si nici nu ar avea cum chiar daca si-ar dori
ref. la manns-uri se pare ca in primavara vor aparea doua dimensiuni ( 6 si 8 cm ) 5 culori aduse de un importator in Romania, caz in care se vor gasi si pe totalfishing.ro
nu m-a inspirat nimic, iar preturile nu erau mici
in schimb am luat toale sport de firma la super preturi, ca erau reduceri
referitor la preturi, nu va faceti iluzii, cine intra pe o piata se adapteaza nu o sparge si nici nu ar avea cum chiar daca si-ar dori
ref. la manns-uri se pare ca in primavara vor aparea doua dimensiuni ( 6 si 8 cm ) 5 culori aduse de un importator in Romania, caz in care se vor gasi si pe totalfishing.ro
Cand apar plasticele alea, puneti ALERT! cand se deschide rapitori.ro, sa-mi iau si eu...ca daca va spun ca nu am nici macar un mann's ....toni f scrie:excelent, dane![]()
![]()
![]()
stiam deja informatia, dar taceam malc, sa iau numa io tot stocu![]()
![]()

Am avut unul (1buc) verde galbui cu spate rosiatic...am prins un salau de 2kile si lansarea urmatoare l-am agatat

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
he-he-he!toni f scrie:baga cu bassasine ovidiule , ca astea's arme conventionale![]()
![]()
deci mann's-urile sunt arme de distrugere in masa... acu' am inteles, tre sa caut pe black market

Pe lac am mai pescuit cu un shad mann's de 5cm, era de pomana shadul ala de la un om milostiv; daca stia ce genocid va urma cu acelasi shad... cred ca nu-mi mai dadea, dupa vreo 20 de salai s-a facut praf mann's-ul meu si ma uitam deznadajduit in trusa, amicul zicea ca nu mai are...

Hai ca mi-ati facut pohta cu mann's

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Pe baraje am prins foarte bine cu Slider Bass Grup de 3 si 4 inch. Printre cele mai castigatoare culori au fost Brown Orange Red Fl si Cotton Candy.
Anul trecut l-am innebunit pe un pescar care fusese cu mine. A intrat si pe forum la Total Fishing si facea scandal ca nu mai mai erau la vanzare (in aceea perioada) Cotton candy
Interesant este ca pe balti a mers mai bine Pearl Chartreuse tail.
Anul trecut l-am innebunit pe un pescar care fusese cu mine. A intrat si pe forum la Total Fishing si facea scandal ca nu mai mai erau la vanzare (in aceea perioada) Cotton candy

Interesant este ca pe balti a mers mai bine Pearl Chartreuse tail.
-
- senior
ia din polonia frate si sa vezi modele... trimit si in ro...Stefan Tudose scrie:Pentru toti cei care......
isi planuiau shopping in Szeged, la K-xxx, va anunt ca NU mai sunt Mann's-uri.
www.fishing-mart.com.pl