despre voblerele Salmo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
leowb
veteran
veteran

voblere

Mesaj de leowb » 06 Dec 2011, 21:44

Da la ultraviolete ma refeream.Problema cu caldura asta e ,normal dupa ce ai pescuit cu un vb il pui inapoi in cutie si daca bagi cutia in geanta ,rucsac etc nu o sa pateasca nimic.Dar calitatea lor cat si faptul ca sunt prinzceoase face toti banii,asa ca fir intins

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Dec 2011, 23:12

MatrixVR5 scrie: Japan = Calitate !
Nu tot ce vine de acolo !

Imagine

unele japo is totusi al naibii de rezistente ( Duel , Skagit Design , Halcyon System Halshico , ZBL )

Imagine

Rapala , dupa mai putin de un an . X-rap si ce ii de plastic de la Rapala tine insa bine . Daca s-ar si lansa si daca ar avea culori mai marine ar fi beton , insa cer prea mult !

Imagine

Kzoli , Predatek o curs vopseaua de pe ele pur si simplu , o luat un amic rus niste bucati , la amiaza o intrat in apa pe seara se scurgea , puneai mana si era moale , asa o chestie inca nu am vazut niciodata :shock:

O mai probat ceva jerkuri de la Jaxon , a doua zi erau crapate , vopseaua ma refer , ca in pozele cu Thrillu de la Salmo .

Oricum , nici nu lucrau cum se astepta .

Ideea ii sa prinzi cu ele cat is noi , oricare ar fi , daca mai prinzi si cu ele decojite ii super :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Dec 2011, 00:16

cateva care mi-au fost la indemana :

Crystal Vibe 90

Imagine

Crystal Vibe 70

Imagine

Megabass X-Ultra dupa doar vreo 2-3 partide si vreo 4-5 pesti prinsi ...

Imagine

Megabass Vision 95 ... tot umflat, crapat pe spate si incovoiat ...

Imagine Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Dec 2011, 09:57

anem scrie:cateva care mi-au fost la indemana :
de ce nu le revopsesti?

bumbu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bumbu » 07 Dec 2011, 10:00

Se pare ca cele holografice sant cele mai "firave"....
Rapala Shallow Shad Rap - ALB - la care s-a descojit toata folia dupa 3-4 stiuci;
Rapala Husky Jerk - Holographic - s-a descojit doar din 5 iesiri, fara lovituri de pietre sau de barca;
Rapala Shallow Jointed FT - care pe cutie era trecut ca floatin dar din pacate lua apa pe la imbinari transformandu-se in sinking desi aceasta tin sa cred ca nu e contrafacut, fiind inscriptionat pe barbeta "Ireland". Desi ii cu defect de fabricatie, este confectionat din plastic, ii foarte rezistent la lovituri sau dinti de stiuca....(pacat nu ca am mai gasit voblere ca asta) :cry:

Sa nu fiu off topic si eu sant de parere ca sliderul este cel mai reusit de la Salmo pt stiuca. Am avut o partida reusita cu ele schimband in permanentza culorile in functie de lumina (pe soare sau pe multa lumina CK si SNO iar cand se innora GT,RT,GS,RR). Cand sunt apatice jerk-uri cat mai lente, ample, pauze lungi....sau merg pe ideea "sa stea voblerul cat mai mult in apa".
Fir intins tuturor

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Dec 2011, 10:12

ranga scrie: de ce nu le revopsesti?
merg si asa :lol: si sunt de principiu ca daca ceva e OK nu are rost sa il busesc :lol: ...

ar fi prea multa bataie de cap cu revopsirea lor si ulterior protejarea asteia, pana la urma cred ca nu mi-ar lua cu mult mai mult timp sa fac o copie a lui care ar functiona cat de cat asemanator ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 07 Dec 2011, 10:22

SF scrie:
MatrixVR5 scrie: Japan = Calitate !
Nu tot ce vine de acolo !

Imagine

unele japo is totusi al naibii de rezistente ( Duel , Skagit Design , Halcyon System Halshico , ZBL )

Imagine

Rapala , dupa mai putin de un an . X-rap si ce ii de plastic de la Rapala tine insa bine . Daca s-ar si lansa si daca ar avea culori mai marine ar fi beton , insa cer prea mult !

Imagine

Kzoli , Predatek o curs vopseaua de pe ele pur si simplu , o luat un amic rus niste bucati , la amiaza o intrat in apa pe seara se scurgea , puneai mana si era moale , asa o chestie inca nu am vazut niciodata :shock:

O mai probat ceva jerkuri de la Jaxon , a doua zi erau crapate , vopseaua ma refer , ca in pozele cu Thrillu de la Salmo .

Oricum , nici nu lucrau cum se astepta .

Ideea ii sa prinzi cu ele cat is noi , oricare ar fi , daca mai prinzi si cu ele decojite ii super :)
Sunt multe falsuri Made in Japan . Dute in Europa sa vezi falsuri dupa modele de voblare Japan :) .
Garantia o ai daca le comanzi din Japonia .
Nu zic ca ori ce tara are si uscaturi , dar eu le prefer . :D
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 07 Dec 2011, 13:27

@ SF "... Predatek o curs vopseaua de pe ele pur si simplu , o luat un amic rus niste bucati , la amiaza o intrat in apa pe seara se scurgea , puneai mana si era moale , asa o chestie inca nu am vazut niciodata "

Eu am folosit si in apa sarata( salmastra) si nu aveau nimic.... nu stiu unde si in ce apa a fost folosit dar "minuni din acestea" inca nu am intalnit si nici nu am auzit pana acum, o fi fost vre-o imitatie sau un lot "defect"... nu stiu.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 08 Dec 2011, 01:36

Pfoaiii ce se intampla cu pestisorii aia? Sunt bolnavi? Fratilor eu nu stiu de unde luati voi voblere dar eu nu am avut niciodata nici un fel de probleme cu salmo. Am in trusa o gramada....dar oricum pt mine vremea salmo a cam apus, am avut mai multe satisfactii la dorado, ugly, sau goldy.....mult mai ieftine si mai prinzatoare. (ma refer aici strikt la cean). Si cu thrilul ala crepat pe burta lasa ca stiu eu ca tu l-ai crepat ca sa ii vezi armatura :lol: .
spinning la scobar

Scrie răspuns