discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
MatrixVR5
- veteran

-
anem scrie:
eram sigur ca fanii JDM o sa sara pe mine ...
acum serios vorbind ... si cele japoneze au stratul protector slab si vopseaua la fel, din modelele care le-am incercat cu exceptia celor topwater toate se decojesc usor ...
ps : acum nu vorbesc despre un vobler recuperat in apa curata, vorbesc de lovituri de crengi, pietre sau alte obstacole ... in aceste cazuri sare vopseaua, in cazul in care il recuperezi pe apa curata se fac praf doar flancurile din cauza contactului repetat cu triplele ...
Cu TN de la Jackall nu ai probleme in conditiile pe cate le mentionezi tu si la FLT " Baroque SP - TENNESSEE SHAD" , muscat de zeci de ori de stiuca si nu e cojit , duar zgarieturi ca firul de par( coada trebuie sa o mai schimbi cand se rupe fiind din silicon).
Japan = Calitate !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
anem
- veteran

MatrixVR5 scrie:
Cu TN de la Jackall nu ai probleme in conditiile pe cate le mentionezi tu si la FLT " Baroque SP - TENNESSEE SHAD" , muscat de zeci de ori de stiuca si nu e cojit , duar zgarieturi ca firul de par.
Japan = Calitate !
trebuie sa recunosc ca nu am folosit nicicare dintre modelele mentionate mai sus dar am vazut la cineva multe TN-uri si cam toate erau praf in zona capului ... persoana respectiva pescuia sub baraje ...
FLT-ul nu l-am incercat eu nepescuind la stiuca deci nu imi pot da cu parerea ...
ca sa reformulez ... din cele incercate de mine (peste 25 modele de la firme diferite in total), voblerele japoneze se decojesc usor si se zgarie usor ... intr-adevar, finisaje de nota 10, aspect de nota 10 si in anumite cazuri au prins si ceva peste ...
cele mai decojite sunt Yo-Zuri Crystal Vibe si Megabass X-Ultra care surclaseaza de departe urmatoarele clasate ... si cele mai curate ar fi OSP Bent minnow, Basirisky-ul si PopMax-ul (ultimele 2 neprinzand inca nici un peste dar nici nu am prea dat cu ele).
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
old_radu
- veteran

...faptul ca voblerele sunt consumabile vi-l spun de vreo cativa ani si l-am tot repetat de o gramada de ori
...cine se asteapta ca un vobler hand-made , bine lucrat , sa fie mai ieftin ca si unul luat din magazin , se inseala amarnic si aici ma refer cel putin la voblerele "comune" din gama de pret de mijloc...pretul materialelor de calitate (sarma , vopsele , base-coat , top-coat , ancore...) este destul de mare
...in ultimii ani , voblerele confectionate din palstic si vopsite la "matrita" , nu-si mai justifica pretul...in cazul acestora , de multe ori se plateste brandul
-
lucutabogdan
- utilizator constant

MatrixVR5
Cu TN de la Jackall nu ai probleme in conditiile pe cate le mentionezi tu si la FLT " Baroque SP - TENNESSEE SHAD" , muscat de zeci de ori de stiuca si nu e cojit , duar zgarieturi ca firul de par( coada trebuie sa o mai schimbi cand se rupe fiind din silicon).
Japan = Calitate ![/quote]
Salut,
Oi fi dat tu la stiuci batrane si fara dinti

)
Fir Intins !
-
danone
- veteran

Cred ca Salmo are probleme mari de cativa ani de cand a aparut Jaxon. Cred ca la inceput acestia au fost aceeasi firma.Unii au spus aici pe forum ca daca sunt expuse la radiatii si caldura se poate produce acest fenomen de expandare. Dar am voblere salmo de acum 10 ani pe care le-am tinut in aceleasi conditii ca si pe cele noi si sunt inca ok. Dar sa cumperi voblere noi si sa-ti expandeze ca si popcornul cred ca este o problema grava de prestigiu si de imagine.
-
MatrixVR5
- veteran

-
lucutabogdan scrie:MatrixVR5
Japan = Calitate !
Salut,
Oi fi dat tu la stiuci batrane si fara dinti

)
Fir Intins ![/quote]
Fiecare crede ce vrea
Fir intins !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
danone
- veteran

anem scrie:asta e el ...
doar cel cu burta in sus, celalalt e pus doar pe post de suport ...
Aaaa....Acuma m-am prins. Cred ca este un nou model ...Salmo Popcorn

-
kingofbeasts
- veteran

-
da uite si aici 2 popcorn

de mers merg inca bine insa asopectul............
si cand te gandesti ca n-au decat o vara.
imi pare rau ca n-am la indemana cateva thrill-uri BMB care se descojesc precum bananele mai nou si asta dupa nici 5 avati
am inteles ca-s consumabile dar nici in halul asta

-
kingofbeasts
- veteran

-
dar ceea ce ati vazut mai sus sunt crapaturi de "piele"
popcorn adevarat (cu crapaturi in carne) puteti vedea in poza de mai jos

(unde se vede de altfel ce face caldura voblerelor care contin mult aer -indiferent de marca-)

-
anem
- veteran

Huh ... aceeasi chestie am vazut-o si pe niste voblere de-a lui Bogdan82 la un moment dat si parca erau tot niste Thrill ca in cazul meu ... si culorile cu cele mai mari probleme se pare ca sunt cele metalizate, gen BMB sau HBL ...
Cat despre alte firme ... acum e prea tarziu dar maine daca nu uit fac o poza si la un Megabass Vision de 95 care arata de parca ar fi stat pe cuptor, si asta stand alaturi de alte zeci de voblere IN RUCSAC, deci nu in soare direct.

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...