Am un Slammer 3 , minunat cum pune firu , forta , insa cu un ton frana scoate fum , efectiv patit . Am scos amberjack ,the great amberjack, ca is cateva specii , plus snnaper si grouper , insa nu ii pt. ton . Ii super solid , cred ca i nmarimea cea mai mica ii capabil sa faca fata la cel mai mare somn , cel putin io is clar in privinta asta , insa viteza inseamna caldura in frecare , pare simplu si clar pana nu ai experiantasemlecangheorghe scrie: ↑26 Feb 2020, 21:29..Lasa-ma bre sa dau cu Penn-u ' mieu si sa ma bucur da pescuit..ok???
p.s.- vezi ca s-ar putea sa iti iau invitatia da buna, ca anu' asta mai am de gand sa colind oleaca prin lume....

In principiu anu asta o sa mai fac o vizita pe o insula draga mie , daca vrei sa vi esti binevenit , daca nu , si inca vrei sa vezi lumea , iti spun , intre noiembrie si martie aici unde sant , daca mergi o saptamana zilnic te intalnesti cu no-line

Poate sa vina oricare , da un semn , si in functie de cata munca am is disponibil , nu-i nici o scamatorie si nici prima data , am pe raboj cativa