discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
repede mai zboara vorbele intre pescari

spionii aia ai tai o sa-i iau eu daca-i dai afara ca se vede treaba ca stiu sa-si faca treba
am intradevar ceva scule noi insa nu achizitionate sau cel putin nu inca. deocamdata, prin amabilitatea unui prieten, am doar sansa sa le testez (e vorba de un bat D.A.M New Dimension Spin 40 de 2,4m si actiune 20-40g si o mulineta Quick A-Head 100), intrucat de ceva vreme caut un bat de jig pentru salau si nu ma pot decide. deocamdata se pare ca am gasit mulineta potrivita pentru viitorul bat intrucat asta m-a convins din prima desi este poate cea mai controversata mulineta din oferta lor

si asta pentru ca vreau sa mai testez si un bat mai scurt (cu toate ca in general prefer betele mai lungi).
Cand termin cu testele o sa fac un review la fiecare (si la bat si la mulineta) si voi posta aici. Asa la primele impresii pot sa afirm fara dubii ca: 1. asa cum s-a dovedit si la alte produse DAM descrierea din catalog vine manusa pe produs (fara exagerari de marketing ci poate doar cu unele omisiuni, in sensul ca mai sunt unele aspecte pozitive care n-au fost mentionate in catalog

).
2. e o adevarata placere sa pescuiesti cu un astfel de combo . Este super usor si acopera o gama foarte larga de aplicatii ( in spinning mai ales).
-
kingofbeasts
- veteran

-
ps.
am si o jumate de bobler pe care l-am testat si care inca de la prima iesire s-a ales cu urme de dinti ceea ce nici nu e de mirare la cum umbla prin apa . ia uitate putin aici :
http://www.youtube.com/watch?v=Id5tcelPzb4
imagineazati si ca daca-l jerkuiesti se intoarce pe o parte si se poticneste de zici ca a luat o coada de avat in freza

-
kingofbeasts
- veteran

-
ps2. daca esti cuminte grey o sa ne intalnim sa vezi live cele de mai sus.

( si bota si boblerul)
-
JONES
- veteran

-
kingofbeasts scrie:ps.
am si o jumate de bobler pe care l-am testat si care inca de la prima iesire s-a ales cu urme de dinti ceea ce nici nu e de mirare la cum umbla prin apa . ia uitate putin aici :
http://www.youtube.com/watch?v=Id5tcelPzb4
imagineazati si ca daca-l jerkuiesti se intoarce pe o parte si se poticneste de zici ca a luat o coada de avat in freza

ce bine ar fi daca swimbaiturile ar fi superprinzatoare si conditiile de pescuit ar fi ca cele din piscina.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
kingofbeasts
- veteran

-
JONES scrie:ce bine ar fi daca swimbaiturile ar fi superprinzatoare si conditiile de pescuit ar fi ca cele din piscina.
nu pre as vrea sa am parte de conditii de pescuit ca in piscina

, nu de alta daracolo nu e nici un peste
in alta ordine de idei nalucile astea promit destul de mult la capitolul prinzatoare (eu am avut atac de stiuca la prima utilizare in conditiile in care apa parea moarta si nalucile consacrate doar au innotat iar un prieten, a luat o stiuca si un avat la prima utilizare.). partea mai proasta e ca la stiuca , adica la pestele tinta, va cam fi atacul si naluca.
-
crysst
- veteran

kingofbeasts scrie:JONES scrie:ce bine ar fi daca swimbaiturile ar fi superprinzatoare si conditiile de pescuit ar fi ca cele din piscina.
nu pre as vrea sa am parte de conditii de pescuit ca in piscina

, nu de alta daracolo nu e nici un peste
in alta ordine de idei nalucile astea promit destul de mult la capitolul prinzatoare (eu am avut atac de stiuca la prima utilizare in conditiile in care apa parea moarta si nalucile consacrate doar au innotat iar un prieten, a luat o stiuca si un avat la prima utilizare.). partea mai proasta e ca la stiuca , adica la pestele tinta, va cam fi atacul si naluca.
am si eu comandate 2 bucati din astea inotatoare, am primit mesaj ca luni le trimit, nu am inteles partea cu stiuca si boblerul....adica sunt de unica folosinta? la 44ron?
-
grey-wolf
- veteran

crysst scrie:
am si eu comandate 2 bucati din astea inotatoare, am primit mesaj ca luni le trimit, nu am inteles partea cu stiuca si boblerul....adica sunt de unica folosinta? la 44ron?
tu vorbesti de D.A.M. Hybrid swimbait ? nu are cum sa fie 44 ron . erau in sibiu la magazin undeva pe la 20 ron ! sigur vorbim de acelasi lucru ?
iar partea cu unica folosinta .... cred ca e asa,, un hybrid =o stiuca " dupe aia altul nou ca e doar un silicon nu alt ceva
-
grey-wolf
- veteran

kingofbeasts scrie:ps2. daca esti cuminte grey o sa ne intalnim sa vezi live cele de mai sus.

( si bota si boblerul)
cum adica doar ,,bota si boblerul " ,, risnita " nu mi-o areti ?
uite sunt cuminte

bine asa ?
-
crysst
- veteran

grey-wolf scrie:crysst scrie:
tu vorbesti de D.A.M. Hybrid swimbait ? nu are cum sa fie 44 ron . erau in sibiu la magazin undeva pe la 20 ron ! sigur vorbim de acelasi lucru ?
iar partea cu unica folosinta .... cred ca e asa,, un hybrid =o stiuca " dupe aia altul nou ca e doar un silicon nu alt ceva
vorbim de altceva atunci
eu de asta ziceam....
http://www.monstru.ro/voblere/453-voble ... 14-cm.html
in clipul ala pus aici despre asa ceva se vorbeste EFFZETT POWER SKATER
dar voi vorbiti de astea-
http://www.monstru.ro/27-twistere