D.A.M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Soriniusc ma refer la ideea,posibilitatea ca cei de la monstru sa aiba rulaj mare sau foarte mare la marfa(nu poti face asa ceva decat in timp) care sa o poata prezenta la un stand gen cum au total,energo senzor etc. Eu sincer mi-as dori sa fie expoaventuri, targu superpescar in marile orase ale tarii, nu numai in Bucuresti.
- edi_curiosul
- veteran
-
- veteran
Exista si firme mai mititele care expun la Superpescar sau Expoaventuri, sau care au expus acum un an , doi cand erau mai mici. As putea da niste exemple , dar nu vreau sa se simta aiurea unii sau altii.Daca chiar te intereseaza, iti iei cel mai mic stand si expui ce crezi tu ca ai mai bun.Driscu Radu scrie:Soriniusc ma refer la ideea,posibilitatea ca cei de la monstru sa aiba rulaj mare sau foarte mare la marfa(nu poti face asa ceva decat in timp) care sa o poata prezenta la un stand gen cum au total,energo senzor etc. Eu sincer mi-as dori sa fie expoaventuri, targu superpescar in marile orase ale tarii, nu numai in Bucuresti.
- edi_curiosul
- veteran
Gasesti la un stand produse DAM. Eu am cumparat rotative, oscilante, sepci si niste cizme piept (preturi destul de acceptabile dar mai mari ca cele afisate pe site-ul celor de la monstru)ANDREI RIGA scrie:Stie cineva daca vre-un expozant de la Targ AVP expune si betze DAM ?
Daca nu ma insel standul 14 e langa standul revistei Aventuri la Pescuit. Am vazut ca au si multe produse de la Balzer
www.pentrupescuit.ro
@Ilarion,Ilarion scrie: Eu am cumparat rotative, oscilante, sepci si niste cizme piept (preturi destul de acceptabile dar mai mari ca cele afisate pe site-ul celor de la monstru)
cizme piept cumva de astea?
http://www.xxx.ro/cizme_piep ... 3/1102.htm
Vroiam sa stiu cum se prezinta, ca am si eu asa ceva si inca nu am apucat sa le "ud" si le am de cateva luni...

Numa' bine.
- edi_curiosul
- veteran
da da, am vazut, dar preturile mult mai mari decat la monstruIlarion scrie:Gasesti la un stand produse DAM. Eu am cumparat rotative, oscilante, sepci si niste cizme piept (preturi destul de acceptabile dar mai mari ca cele afisate pe site-ul celor de la monstru)ANDREI RIGA scrie:Stie cineva daca vre-un expozant de la Targ AVP expune si betze DAM ?
Daca nu ma insel standul 14 e langa standul revistei Aventuri la Pescuit. Am vazut ca au si multe produse de la Balzer
-
- veteran