D.A.M

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 23 Sep 2010, 21:03

Soriniusc ma refer la ideea,posibilitatea ca cei de la monstru sa aiba rulaj mare sau foarte mare la marfa(nu poti face asa ceva decat in timp) care sa o poata prezenta la un stand gen cum au total,energo senzor etc. Eu sincer mi-as dori sa fie expoaventuri, targu superpescar in marile orase ale tarii, nu numai in Bucuresti.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Sep 2010, 21:24

Acum am inteles, ok :wink:

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 23 Sep 2010, 21:32

deci nu e la targul avp?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 23 Sep 2010, 21:42

Driscu Radu scrie:Soriniusc ma refer la ideea,posibilitatea ca cei de la monstru sa aiba rulaj mare sau foarte mare la marfa(nu poti face asa ceva decat in timp) care sa o poata prezenta la un stand gen cum au total,energo senzor etc. Eu sincer mi-as dori sa fie expoaventuri, targu superpescar in marile orase ale tarii, nu numai in Bucuresti.
Exista si firme mai mititele care expun la Superpescar sau Expoaventuri, sau care au expus acum un an , doi cand erau mai mici. As putea da niste exemple , dar nu vreau sa se simta aiurea unii sau altii.Daca chiar te intereseaza, iti iei cel mai mic stand si expui ce crezi tu ca ai mai bun.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 24 Sep 2010, 08:35

dar anul asta ai fost, ai vazut dam-uri? trebuie sa fie spre binele monstrului, ca sunt la inceput, sa vada pescarimea

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Sep 2010, 18:37

ANDREI RIGA scrie:Stie cineva daca vre-un expozant de la Targ AVP expune si betze DAM ?
Gasesti la un stand produse DAM. Eu am cumparat rotative, oscilante, sepci si niste cizme piept (preturi destul de acceptabile dar mai mari ca cele afisate pe site-ul celor de la monstru)

Daca nu ma insel standul 14 e langa standul revistei Aventuri la Pescuit. Am vazut ca au si multe produse de la Balzer
www.pentrupescuit.ro

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 25 Sep 2010, 19:03

Ilarion scrie: Eu am cumparat rotative, oscilante, sepci si niste cizme piept (preturi destul de acceptabile dar mai mari ca cele afisate pe site-ul celor de la monstru)
@Ilarion,
cizme piept cumva de astea?
http://www.xxx.ro/cizme_piep ... 3/1102.htm
Vroiam sa stiu cum se prezinta, ca am si eu asa ceva si inca nu am apucat sa le "ud" si le am de cateva luni... :oops:
Numa' bine.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 25 Sep 2010, 19:05

Ilarion scrie:
ANDREI RIGA scrie:Stie cineva daca vre-un expozant de la Targ AVP expune si betze DAM ?
Gasesti la un stand produse DAM. Eu am cumparat rotative, oscilante, sepci si niste cizme piept (preturi destul de acceptabile dar mai mari ca cele afisate pe site-ul celor de la monstru)

Daca nu ma insel standul 14 e langa standul revistei Aventuri la Pescuit. Am vazut ca au si multe produse de la Balzer
da da, am vazut, dar preturile mult mai mari decat la monstru

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Sep 2010, 21:19

@soriniusc
Da alea sunt cizmele . Pretul a fost 165 ron.
Abia acum am ajuns acasa si le-am probat putin, de udat nu stiu cand.
www.pentrupescuit.ro

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Sep 2010, 15:21

@Ilarion
de-abia astazi am reusit sa intru aici, oricum multumesc de info. am fost la Expo dar n-am vazut standul respectiv. Totusi, dorinta mea era sa pipai niste betze: Caliber, Nanoflex, New Dimensions, etc

Scrie răspuns