D.A.M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
D.A.M
Foloseste careva mulinete / lansete etc. de la aceasta firma ?
Le importa cineva si in romania ?
Daca da sunte-ti multimiti de ele?
Ce parere aveti de gama on-liner?
- kingofbeasts
- veteran
gama on-liner este gama cea mai slaba de la D.A.M. dar si alea sunt cel putin de nivel mediu.
in general produsele sunt foarte bune desi au externalizat si ei productia cu exceptia varfurilor de gama care se fac inca in Germania.
eu sunt foarte multumit si pot spune ca am inceput cu dam pescuitul si am cam ramas fidel marcii.
in general produsele sunt foarte bune desi au externalizat si ei productia cu exceptia varfurilor de gama care se fac inca in Germania.
eu sunt foarte multumit si pot spune ca am inceput cu dam pescuitul si am cam ramas fidel marcii.
- kingofbeasts
- veteran
ps. in romania unic importator e sau era (ca numai stiu sigur) o firma din oradea care distribuie magazinelor. in sibiu sunt mai multe magazine care aduc produse DAM despre unul stiu sigur ca aduce originale intrucat mi-a fost recomandat chiar de catre producator ca raspuns la un e-mail. (asta era acum 2 ani cand magazinul respectiv era singurul din sibiu).
- RaresDumitru
- utilizator constant
Stiu ce era un magazin si in Cluj care avea DAM. Era undeva in Manastur, nu mai stiu exact unde. Problema cu DAM era ca a fost super copiat si ca in orice talcioc mergeam gaseai bete DAM contrafacute. Tatal meu are citeva mulinete si bete de la DAM de pe vremea in care se faceau in Germania si le are si acum dupa mai bine de 10 ani.
Ai grija la ce cumperi. Poti comanda cred si online pe dam.de.
Ai grija la ce cumperi. Poti comanda cred si online pe dam.de.
multi, mari si desi
Aici în Gherla jud.Cluj exista un magazin care are afara reclama mare D.A.M ,dar singura gama pe care cred ca o are e on-liner , mai au ceva fire niște ligurite si multe mărunțișuri or-cum nu știu cat de originale sunt sau îs chiciuri de europa .
Am o telescopica de la unghiu-meu adusa din germania are cam 30 de ani si e originala 100% cu aia am invatzat sa pescuiesc la stationar cu mulineta tot cu ea am prins si primi crapi la ground si inca o mai am ( de vreo 5 ani sta in garaj degeaba
)
La ce am avzut prin catalog mi-ar sta capu ,dar dacă as găsi prin romania ar fi mai bine.
Totusi bine ca am aflat ca on-liner e gama naspa ca altfel im luam lanseta de știuca
de la ei
Am o telescopica de la unghiu-meu adusa din germania are cam 30 de ani si e originala 100% cu aia am invatzat sa pescuiesc la stationar cu mulineta tot cu ea am prins si primi crapi la ground si inca o mai am ( de vreo 5 ani sta in garaj degeaba

La ce am avzut prin catalog mi-ar sta capu ,dar dacă as găsi prin romania ar fi mai bine.
Totusi bine ca am aflat ca on-liner e gama naspa ca altfel im luam lanseta de știuca

- kingofbeasts
- veteran
baieti eu am o mulineta Quick finnesa 110N care merge brici si dupa 25 de ani.si o sa mai mearga inca 25.pe vremea lui dibaciu prin '83 facea 990 de lei si le luai numai cu relatii de la vanzator cand intra marfa{ca si barcile rusesti dealfel}daca nu ma insel din cauza la asa lucraturi si d.a.m. si mitchell au intrat in faliment numai ca d.a.m.si-a revenit fabricand pentru ceea ce se cheama "piata de consum".
aha pai atunci nu-s naspa si tata are seat toledo si e mai multumit ca de pasatu ce-l avea inaintekingofbeasts scrie:nu poti zice ca-i gama naspa comparativ ar fi echivalentul seat sau skoda in concernul VAG (VW-Audi). e gama low cost a celor de la D.A.M.
daca cumperi din magazin iesi cam scump, mai bine iei de pe net (e-bay). eu asa am facut

Re: D.A.M
Eu am o mulineta am Quick 930 bf (baitfeeder) si sunt ultra multumit de ea Cam gra, dar solida asa ca nu e ideala pt spinning, si cam mica la capacitate, dar am pus Daiwa samurai de 30 lb si a intrat la fix. La trolling mecanismul ala de baifeeder e imbatabil, nu mai am frica ca rup batul. Pt 40 $ nu cred ca gasesti ceva mai bun.Ovi_1919 scrie:Foloseste careva mulinete / lansete etc. de la aceasta firma ?
Am si lanseta telescopica DAM Royal Finessa de 3.60m, pentru cand mi se face de somn, crap sau deadbaits, dar de asta nu sunt prea incantat. Chiar si un par Shimano Alivio e mai fain, dar deh, portabilitatea.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.