D.A.M

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 13 Iul 2010, 20:05

RaresDumitru scrie:Stiu ce era un magazin si in Cluj care avea DAM. Era undeva in Manastur, nu mai stiu exact unde. Problema cu DAM era ca a fost super copiat si ca in orice talcioc mergeam gaseai bete DAM contrafacute. Tatal meu are citeva mulinete si bete de la DAM de pe vremea in care se faceau in Germania si le are si acum dupa mai bine de 10 ani.

Ai grija la ce cumperi. Poti comanda cred si online pe dam.de.
magazinu ala e pe str. gr. alexandrescu, langa piata flora, da n-are bete mai deloc, am fost de vreo 3 ori anu asta la cumparat de linguri, dupa aia am gasit la romtravel mult mai multe modele de linguri dam.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 13 Iul 2010, 22:08

Firma care distribuie produse d.a.m. si in general firmele care isi distribuie marfa prin contracte de unicitate magazinelor de pescuit nu aduc nimic bun pescarului.Pentru mine nu sunt firme serioase,dar fiecare isi alege politica si strategia care aduce profit.
Practic avem o firma care importa si distribuie in romania ,sa zicem linguri.Alege sa distribuie la anumite magazine ,acele magazine neavand concurenta pe produsul respectiv pun adaos mare sau uneori "nesimntit".Are ceva pescarul de castigat?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Dark1
junior
junior

Mesaj de Dark1 » 13 Iul 2010, 22:09

Ia uitati ce bete mai fac asa decat D.A.M

http://www.youtube.com/watch?v=6t53DqViXVc

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 13 Iul 2010, 22:30

uite magazin dam online:

http://www.monstru.ro/

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 13 Iul 2010, 22:37

georcaef scrie:uite magazin dam online:

http://www.monstru.ro/
Multumesc,chiar nu stiam.Am cumparat linguri si cu 10 lei buc.Vad ca acolo sunt super ieftine.Multumesc mult.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Iul 2010, 22:38

In CLuj s-a deschis NADA pe Anton Pann nr :? ..langa benzinaria din Piata Abator...au marfa DAM..Am luat niste gume Effzett foarte reusite :)...au si bete si mulinete..dar nu foarte diversificat.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 14 Iul 2010, 06:58

Ce firma era asta pe vremuri..... mama mama .
Cel putin la noi in Ardeal DAM si SILSTAR sau Shakespeare erau totul inainte de 90.
Din pacate tot ce am vazut de ei in afara de niste linguri DAM EFFZETT tot ce am vazut era de foarte slaba calitate gen chinezarisme.

Confirm am vazut in piata la tarabe o gramada de contrafaceri ordinare asa ca atentie mare de unde cumperi.
the angler is catching xxx, not by the lure

Pescarul Mitica
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pescarul Mitica » 14 Iul 2010, 07:34

Eu sunt fan DAM de mai bine de 30 de ani!
Importator DAM in Romania sunt cei de la MAG. Monstru www.monstru.ro
Eu am vorbit cu ei pentru niste voblere care nu sunt pe site si mi-au spus ca toate produsele din catalog pot fi aduse la comanda. Deja sunt posesorul mai multor lingurite de care sunt foarte mandru! Si din cate am observat si eu ,preturile sunt foarte bune.

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 14 Iul 2010, 09:10

Salutari tuturor sunt din Iasi si va pot spune ca sunt "fan" DAM inca din 94-95 cand mi-am luat primul SEL 330 pe care il folosesc si in prezent.Momentan sunt posesorul a 2 mulinete de crap FSX,1 rod pod SLR, 1 set avertizoare Mad si 1 Spod, o pereche de ochelari, o mulineta Finessa 730 FD.Pot spune ca sunt produse de foarte buna calitate si raportat la pret(partea de spining Quick FD, care e o bijuterie de mulineta pe snec), destul de decente, la pret si partea de crap mai putin varfurile de gama, care sunt mai scumpe.De la magazinu monstru am luat ochelari si FSX, si pe viitor restul echipamentului de crap si spining.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Iul 2010, 09:57

DAM is back...:)...produsele sunt fabricate in Deutchland..nu sunt chinezarii. Am pipait cateva mulinete din gama de mijloc si pot sa spun ca m-au impresionat...betele din catalog dupa caracteristicele date iarasi par de buna calitate...deci Welcome back D.A.M.!!

Scrie răspuns