cum sta treaba cu textilu'...???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
foloseste leder de fluorocarbon si nu mai sperii pestii.referitor la culoare,eu am PP galben dar care in timp s-a decolorat si a ajuns un galben foarte pal,acuma mi-am comandat verde sa vedem cum se face si asta in timp.calinagape scrie:Vreau sa cumpar si nu stiu ce culoare sa aleg pentru a nu speria cleanul si avatul.....
inseamna ca ceva nu e bun in angrenajul pe care il folosesti si ma refer in special la mulineta si la incarcarea firului pe tambur.mihali scrie:Cum sta treaba cu textilul? De multe ori "incalcita".
de 2 ani folosesc fir textil si nu am avut niciodata probleme cu "incalcitul".
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Daca ceva are 1% sanse sa mearga prost,atunci 100% va merge prostadiwolf scrie: inseamna ca ceva nu e bun in angrenajul pe care il folosesti si ma refer in special la mulineta si la incarcarea firului pe tambur.
de 2 ani folosesc fir textil si nu am avut niciodata probleme cu "incalcitul".

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
inseamna ca ceva nu e bun in angrenajul pe care il folosesti si ma refer in special la mulineta si la incarcarea firului pe tambur.
de 2 ani folosesc fir textil si nu am avut niciodata probleme cu "incalcitul".[/quote]
Tot de peste doi ani il folosesc si eu, nu renunt la el, dar chiar daca am schimbat si mulineta tot mai am probleme. Aveti sugestii???
de 2 ani folosesc fir textil si nu am avut niciodata probleme cu "incalcitul".[/quote]
Tot de peste doi ani il folosesc si eu, nu renunt la el, dar chiar daca am schimbat si mulineta tot mai am probleme. Aveti sugestii???
-
- veteran
-
- veteran