discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
o|o
- senior

salut,
A folosit cineva modelul asta pe o pneumatica cu podina gonflabila?(modelul 3.GENOVO POWER 80D (similar cu pompe italiana BRAVO) )pret 410 RON pana in B
http://ro.plodex.eu/accesorii.html
Am de ales intre cea de mai sus si asta:
http://www.barciinbagaje.ro/pompa-de-um ... rica.xhtml
pret 129 eur +2 % comision schimb!!
Din ce am citit eu pe alte forumuri cica pompele Bravo ar fi mai durabile!
Avantaje Bravo:
umfla pana la 1bar si posibil mai rezistenta!
are manometru analog inclus
Dezavantaje
pret
volum o idee mai mica
Avantaje Genovo:
pret
volum mai mare
Dezavantaje
n-are manometru si probabil "oboseste" mai repede in timp!
PS:barca suporta 0.25mbar pe baloane si 0.68mbar =10psi pe podina
Pareri va rog!

-
vali stratonov
- veteran

PS:barca suporta 0.25mbar pe baloane si 0.68mbar =10psi pe podina
Pareri va rog!

Presiunea din baloane e ok 0,25 dar in podina nu cred ca e suficient 0.68 mbari.....din cite stiu eu trebuie minim 0.8 mbari iar in barci mai mari de 2,5 m ar trebui 1 bar....ca sa stai super bine in picioare ...
Am si eu pe drum de la NMarine o pompa Bravo 9 de picior care baga 1 bar si costa 32 euro....cea electrica de pina la 1 bar cu 100 euro (
http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Acces ... -PUMP-4799) eu zic ca nu se justifica pretul , dar comoditatea costa
Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
vali stratonov
- veteran

ANDREI RIGA scrie:Deh, burta mare

Andrei da te rog un semn dupa ce o incerci si sa imi spui te rog cum se comporta ....si daca chiar face banii ceruti pe ea si cel mai important daca umfla podina asa cum trebuie la 1 bar.
Merci.

-
o|o
- senior

[quote="vali stratonov"][quote]PS:barca suporta 0.25mbar pe baloane si 0.68mbar =10psi pe podina
Pareri va rog!

[/quote]
Presiunea din baloane e ok 0,25 dar in podina nu cred ca e suficient 0.68 mbari.....din cite stiu eu trebuie minim 0.8 mbari iar in barci mai mari de 2,5 m ar trebui 1 bar....ca sa stai super bine in picioare ...
Am si eu pe drum de la NMarine o pompa Bravo 9 de picior care baga 1 bar si costa 32 euro....cea electrica de pina la 1 bar cu 100 euro (
http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Acces ... -PUMP-4799) eu zic ca nu se justifica pretul , dar comoditatea costa
Spor.[/quote]
Salut,
producatorul recomanda maxim 0.68bar adica max 10 psi...oricum am facut un test la 0.6bar podina e tun-stai in picioare fara probleme!barca e 3d tender de 2.7m!Daca se merita sau nu sa iei o pompa electrica buna depinde de preferinta si buzunarul fiecaruia!
Bafta!

-
vali stratonov
- veteran

Salut,
producatorul recomanda maxim 0.68bar adica max 10 psi...oricum am facut un test la 0.6bar podina e tun-stai in picioare fara probleme!barca e 3d tender de 2.7m!Daca se merita sau nu sa iei o pompa electrica buna depinde de preferinta si buzunarul fiecaruia!
Bafta!

E vorba de barci diferite , a mea e tot de 2,7m dar Quicksilver dar podina necesita umflata cu 1bar ca sa fie "beton".
Astept sa ne zica Andrei cu se descurca pompa BP12 .....soi daca face banii.

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
vali stratonov scrie:ANDREI RIGA scrie:Deh, burta mare

Andrei da te rog un semn dupa ce o incerci si sa imi spui te rog cum se comporta ....si daca chiar face banii ceruti pe ea si cel mai important daca umfla podina asa cum trebuie la 1 bar.
Merci.

Fara discutie ca voi spune ce si cum, doar ca eu nu am podina de umflat. A mea e de Tego si se umfla doar de la apa...

-
vali stratonov
- veteran

Fara discutie ca voi spune ce si cum, doar ca eu nu am podina de umflat. A mea e de Tego si se umfla doar de la apa.
Poi in cazul acesta Andrei draga nu aveai nevoie de pompa de presiune ...
Cumparai de la metro o pompa electrica de umflat saltele (aia tip ventilator) care costa max. 50 lei si rezolvai treaba.
Cu asa ceva imi umflu eu baloanele laterale in max. 2 min. ....e adevarat insa ca mai trebuie sa dau citeva pompe sa se rigidizeze bine barca .....
Oricum astept un semn de la tine sa vedem ce si cum si mai ales la ce pret ti-a ajuns acasa pompa.