cu ce va umflati barcile?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 10 Mar 2011, 12:30

costi scrie:Oricum pe la multe magazine se gasesc diferite pompe pentru gonflabile care se pot alimenta si la 12 V. Si cum majoritatea cara dupa noi si cate un acumulator pentru motorul electric, sau sonar, se poate adapta sa o alimentam direct de la acumulatorul pentru motor si asa se poate umfla barca in orice locatie, nu neaparat langa masina.
Oricum, in general e bine sa fie folosite pompe ce au putere pana in 1 bar. Compresoarele auto sau cele pentru roti au putere mare si daca nu stai tot timpul cu ocii pe ele in timp ce umfla risti sa iti infloreasca barca :lol: :lol:

Oricum, asta care o am eu arata la fel ca cea din poza, insa am luat-o mai ieftin, undeva pe la 60-70 de lei. Asta din linkul de mai jos nu stiu daca are si ea acumulator inclus, plus ca nu scrie ca se poate alimenta si la 12 V

http://www.piscinexpert.ro/Jocuri_de_ap ... gonflabile
Exact asta din poza e. Si eu am luat-o in toamna de la Jysk cu vreo 30 de lei.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 10 Mar 2011, 12:32

costi scrie:Oricum pe la multe magazine se gasesc diferite pompe pentru gonflabile care se pot alimenta si la 12 V. Si cum majoritatea cara dupa noi si cate un acumulator pentru motorul electric, sau sonar, se poate adapta sa o alimentam direct de la acumulatorul pentru motor si asa se poate umfla barca in orice locatie, nu neaparat langa masina.
Oricum, in general e bine sa fie folosite pompe ce au putere pana in 1 bar. Compresoarele auto sau cele pentru roti au putere mare si daca nu stai tot timpul cu ocii pe ele in timp ce umfla risti sa iti infloreasca barca :lol: :lol:

Oricum, asta care o am eu arata la fel ca cea din poza, insa am luat-o mai ieftin, undeva pe la 60-70 de lei. Asta din linkul de mai jos nu stiu daca are si ea acumulator inclus, plus ca nu scrie ca se poate alimenta si la 12 V

http://www.piscinexpert.ro/Jocuri_de_ap ... gonflabile
Exact asta din poza e. Si eu am luat-o in toamna de la Jysk cu vreo 30 de lei.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Mar 2011, 12:35

Fericitule :))

Ai prins-o la reducere :lol: :lol:

Eu am luat-o in 2009, atunci era new entry si avea pret mult mai piperat :lol: :lol:

Oricum nici in magazin nu era specificat ca ar avea acumulator, doar acasa am avut surpriza placuta sa vad ca are.
Imagine

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 10 Mar 2011, 13:03

Am citit pe prospect ca are acumulator dar nu am crezut pana nu am probat una. Aveau o stiva intreaga si se dadeau la reducere.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Mar 2011, 13:10

danone@ Unde-i Jysk pe la noi?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Mar 2011, 13:24

la Cluj cica ar fi pe la adresa asta:

B-dul Muncii, nr. 1-15
Imagine

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 10 Mar 2011, 20:59

ANDREI RIGA scrie:
Adrian SB scrie:Indiferent ce pompa folositi, nu uitati ca mai buna e o barca umflata sub normal, deca una supra umflata. Va zice unul patit.
:shock:

Dezvolta, te rog !
Din cauza umflarii in plus s-au unit compartimentele de pe fundul barcii, rezultand o mare umflatura.
Dupa aceasta experienta am vazut ca barca umflata mai usor, nu pune nici o problema la inaintare. Valabil cu motor electric. Probabil cu termic conteaza mai mult sa fie umflata la presiunea nominala.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 10 Mar 2011, 21:45

Adrian SB scrie: Din cauza umflarii in plus s-au unit compartimentele de pe fundul barcii, rezultand o mare umflatura.
Dupa aceasta experienta am vazut ca barca umflata mai usor, nu pune nici o problema la inaintare. Valabil cu motor electric. Probabil cu termic conteaza mai mult sa fie umflata la presiunea nominala.
Lasa-ma sa ghicesc: Intex Seahawk II :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Mar 2011, 22:57

totusi nimeni nu a raspuns la o intrebare simpla: cu ce umflam barcile???

Raspuns corect: cu aer!
Eu il bag cu pompa..fie aioa de picior fie aia cu dublu sens...
spor
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 11 Mar 2011, 09:07

ULK scrie:danone@ Unde-i Jysk pe la noi?
Jysk -ul e in complexul REAL chiar dupa supermarket.

Scrie răspuns