cu ce va umflati barcile?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Mar 2011, 13:57

ANDREI RIGA scrie:Eu mi-am luat un compresor d'asta de barci, saltele Coleman, din Real cred, a fost ceva mai scump, aprox 150 ron dar se incarca si la 12v si la 220v si pana acum sunt supermultumit de el. dar tot tre sa mai dau doua-trei pompe la sfarsit !
Eu am cumparat o pompa elecrtica la 12 v de mica putere cumparata de la Metro cu 45 roni cu care umflu baloanele pina la o capacitate de 80 % -90 %...dupa care trebuie sa mai dau citeva pompe in fiecare balon...totul dureaza max. 3-4 min....

In cazul podelei gomflabile care trebuie umflata la 0,7mbari ,dau pompe pina cind pistonul pompei nu mai poate impinge din cauza presiuni...

Investitie mica si umflare rapida .
:wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Mar 2011, 14:09

vali stratonov scrie:
ANDREI RIGA scrie:Eu mi-am luat un compresor d'asta de barci, saltele Coleman, din Real cred, a fost ceva mai scump, aprox 150 ron dar se incarca si la 12v si la 220v si pana acum sunt supermultumit de el. dar tot tre sa mai dau doua-trei pompe la sfarsit !
Eu am cumparat o pompa elecrtica la 12 v de mica putere cumparata de la Metro cu 45 roni cu care umflu baloanele pina la o capacitate de 80 % -90 %...dupa care trebuie sa mai dau citeva pompe in fiecare balon...totul dureaza max. 3-4 min....

Investitie mica si umflare rapida .
:wink:

Pai am vrut si eu sa-mi iau una d'asta mica si dupa ce am batut vreo 3 magazine mari(metro, real, carrefour), am constatat ca toate pompele mici pe care le mai aveau in rafturi erau descompletate (lipseau adaptoare, incarcatoare,etc, bineinteles toate furate de baieti destepti si civilizati). Asa ca in momentul in care am gasit una care mi s-a parut ok si mergea si la 220 si la 12, am luat-o imediat !

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 09 Mar 2011, 20:20

Indiferent ce pompa folositi, nu uitati ca mai buna e o barca umflata sub normal, deca una supra umflata. Va zice unul patit.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Mar 2011, 20:26

Adrian SB scrie:Indiferent ce pompa folositi, nu uitati ca mai buna e o barca umflata sub normal, deca una supra umflata. Va zice unul patit.
:shock:

Dezvolta, te rog !

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 09 Mar 2011, 20:31

[quote="Adrian SB"]Indiferent ce pompa folositi, nu uitati ca mai buna e o barca umflata sub normal, deca una supra umflata. Va zice unul patit.[/quote]

Si eu sun patit (dezlipita din cauza presiunii si temperaturii mari)cu un Kingfisher de 2,70 pe care l-am rezolvat(lipit) la kINGFISHER Bucuresti
Referitor la pompa eu folosesc aceasta pompa
http://www.totalfishing.ro/pompa-electr ... -1901.html
dar cu o mica modificare ,i-am dat jos motorul si l-am inlocuit cu unul de bormasina autofiletanta si o alimentez de la bateria masinii ,nu stiu ce volum de aer baga dar umflu barca in 5 min.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Mar 2011, 20:32

Dintre toate pompele electrice ce le-am incercat de departe cea mai misto e una ce am gasit-o la Jysk, alimentare de la 12 V sau 220V si are si acumulator incorporat. Deci poti sa o folosesti si daca nu esti langa masina. In plus are functie de umflare dar si de desumflare. Nu reuseste sa umfle barca la capacitate maxima insa cu inca 4-5 pompe se intareste si e ok.
Imagine

laurul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurul » 09 Mar 2011, 22:23

cine si unde e Jysk???
ms

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Mar 2011, 08:44

Imagine

laurul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurul » 10 Mar 2011, 09:46

mama lor...numa in buc si ploiesti nu au pravalie...

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Mar 2011, 11:15

Oricum pe la multe magazine se gasesc diferite pompe pentru gonflabile care se pot alimenta si la 12 V. Si cum majoritatea cara dupa noi si cate un acumulator pentru motorul electric, sau sonar, se poate adapta sa o alimentam direct de la acumulatorul pentru motor si asa se poate umfla barca in orice locatie, nu neaparat langa masina.
Oricum, in general e bine sa fie folosite pompe ce au putere pana in 1 bar. Compresoarele auto sau cele pentru roti au putere mare si daca nu stai tot timpul cu ocii pe ele in timp ce umfla risti sa iti infloreasca barca :lol: :lol:

Oricum, asta care o am eu arata la fel ca cea din poza, insa am luat-o mai ieftin, undeva pe la 60-70 de lei. Asta din linkul de mai jos nu stiu daca are si ea acumulator inclus, plus ca nu scrie ca se poate alimenta si la 12 V

http://www.piscinexpert.ro/Jocuri_de_ap ... gonflabile
Imagine

Scrie răspuns