Cormoran Black Bull HTC Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cormoran Black Bull HTC Spinning
Lanseta Cormoran Black Bull HTC Spinning, 2,40 m, 10-40 gr.
are cineva? ce imi puteti spune despre el? imi trebe lanseta .. pt la anul
multumesc.
are cineva? ce imi puteti spune despre el? imi trebe lanseta .. pt la anul
multumesc.
Am un HTC de 2,70 m cu actiune de 20-60 grame. Care am cumparat-o de la totalfishing.
Deci cum ii spune si numele de un Black Bull adica o adevarata ''bestie'' adica este o lanseta de forta cu actiune medie spre fast. Este rigida cum ii sta bine la lanseta adevarata pentru un pescuit la pesti adevarati.
Se comporta la fel fie ca are textil sau monofilament.
Are o rezerva de putere extrem de mare in sensul ca in cazul la un peste mare sau la agatatura serioasa simti forta pe care o are batul adica la incarcare nu cedeaza toata capacitatea de preluare a tensiuni elastice repede ci treptat.
Pentru mai multe te poti uita pe siteul producatorului dar pot sa iti spun ca se bazeaza pe tehnologia multilayer carbon.
Deci e clar ca o recomand. Sincer eu mi-am luat de 2,70 *(desi e greu de transportat pentru ca si desfacuta are 1,40) pentru ca pentru raul Mures prefer sa pot arunca mai departe decat sa am acces la locuri mai inghesuite. Cu un HTC practic de cele mai multe ori pot sa arunc pe malul celalalt fara nici o problema (latimea in general cam intre 20-30 metri) si astea cu naluci de 4-5 grame.
Deci cum ii spune si numele de un Black Bull adica o adevarata ''bestie'' adica este o lanseta de forta cu actiune medie spre fast. Este rigida cum ii sta bine la lanseta adevarata pentru un pescuit la pesti adevarati.
Se comporta la fel fie ca are textil sau monofilament.
Are o rezerva de putere extrem de mare in sensul ca in cazul la un peste mare sau la agatatura serioasa simti forta pe care o are batul adica la incarcare nu cedeaza toata capacitatea de preluare a tensiuni elastice repede ci treptat.
Pentru mai multe te poti uita pe siteul producatorului dar pot sa iti spun ca se bazeaza pe tehnologia multilayer carbon.
Deci e clar ca o recomand. Sincer eu mi-am luat de 2,70 *(desi e greu de transportat pentru ca si desfacuta are 1,40) pentru ca pentru raul Mures prefer sa pot arunca mai departe decat sa am acces la locuri mai inghesuite. Cu un HTC practic de cele mai multe ori pot sa arunc pe malul celalalt fara nici o problema (latimea in general cam intre 20-30 metri) si astea cu naluci de 4-5 grame.
the angler is catching xxx, not by the lure
- Petru B.GD.N
- senior
salut gene, am si eu una exact ca cea pe care vrei tu sa o iei. Este exact cum o descrie jones + finisaje destul de frumoase, iar varful e din carbon plin (din cate stiu), un bat "sanatos". Eu am folosit-o pana acum la avat si somn. Este f rezistenta si resimti drilul super bine. Minusuri ar fi greutatea (dc esti mai solid te obisnuiesti cu ea dupa vreo 2 iesiri).
Cu ceva timp in urma aveam o nedumerire in legatura cu batul asta. Eu stiam ca exista 2 feluri: black bull htc (pe care il vazusem si ma documentasem despre el) si black bull hypertec (despre care doar citisem f. putin si vazusem vreo doua poze), am intrebat pe forum si mi sa spus ca este unul si acelasi lucru. Am citit parerile celor care mi-au raspuns si pana la urma mi-am luat htc-ul. Sa dovedit ca nu au avut dreptate: sunt doua bete distincte, hypertec-ul este mult mai usor, iar finisajele sunt mai frumoase decat htc-ul, insa alte lucruri nu prea mai stiu despre batul asta.
Cu ceva timp in urma aveam o nedumerire in legatura cu batul asta. Eu stiam ca exista 2 feluri: black bull htc (pe care il vazusem si ma documentasem despre el) si black bull hypertec (despre care doar citisem f. putin si vazusem vreo doua poze), am intrebat pe forum si mi sa spus ca este unul si acelasi lucru. Am citit parerile celor care mi-au raspuns si pana la urma mi-am luat htc-ul. Sa dovedit ca nu au avut dreptate: sunt doua bete distincte, hypertec-ul este mult mai usor, iar finisajele sunt mai frumoase decat htc-ul, insa alte lucruri nu prea mai stiu despre batul asta.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
merci de raspunsuri. .. pana una alta mi-a adus mosul un bat nou,si anume asta:http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4998
abia astept sa il incerc
@vega: uite de asta imi iubesc eu sotia: ca imi face cadou de mos craciun un bat nou( cand tocmai mi s-a rupt cel vechi..)
abia astept sa il incerc

@vega: uite de asta imi iubesc eu sotia: ca imi face cadou de mos craciun un bat nou( cand tocmai mi s-a rupt cel vechi..)
Cred ca unul dintre cei care ti-au spus ca HTC inseamna Hypertec sunt eu. Continui sa-ti spun acelasi lucru. Poate ca tu ai vazut sau ai cumparat vreun fals. Uita-te pe pagina asta, la producator, si vezi ce zice despre HTC.Vega scrie:salut gene, am si eu una exact ca cea pe care vrei tu sa o iei. Este exact cum o descrie jones + finisaje destul de frumoase, iar varful e din carbon plin (din cate stiu), un bat "sanatos". Eu am folosit-o pana acum la avat si somn. Este f rezistenta si resimti drilul super bine. Minusuri ar fi greutatea (dc esti mai solid te obisnuiesti cu ea dupa vreo 2 iesiri).
http://www.cormoran.de/co/en/products/s ... -group.htm
Apoi arata-mi unde este acel Black Bull Hypertec (pe care sa nu-l cheme HTC). De asemenea arata-mi unde e batul HTC care sa nu fie Hypertec (vezi detaliile despre toate betele HTC).
Nu exista nici un bat Hypertec pe care sa nu-l cheme HTC, dupa cum nu exista nici un bat care nu are HTC in nume, dar sa fie construit in tehnologie Hypertec. Deci HTC = Hypertec.
Pot sa-ti spun ca am Black Bull-ul HTC "Classic" Spin (primul de pe pagina) si a venit cu un pliant-certificat de garantie ilustrat pe care scria ca e Hypertec, noua tehnologie. Pe bat, care e foarte frumos finisat, scrie doar HTC.
Acu', nu-i musai sa ma crezi pe mine, dar poate ca ar trebui sa-i crezi pe baietii de la Daiwa-Cormoran si sa nu duci involuntar lumea in eroare.
P.S. - S-ar putea ca tu sa confunzi Black Bull-ul HTC cu Black Bull-ul S, fata de care HTC-ul este intr-adevar mai usor si mai bine finisat.
- Petru B.GD.N
- senior
musti, te asigur ca am dreptate. Uita-te pe "magazin de pescuit" si o sa il vezi acolo (black bull hypertec), pana acum cateva saptamani era si pe site-ul celor de la cormoran.
Faza cea mai tare este ca l-am tinut in mana, il are cineva in baia mare, intr-un magazin.
Alta dovada: uita-te intr-o revista care ii face reclama si o sa observi ca este denumita "noua black bull", o sa observi ca are mandrina diferita de htc, manerul, logo-ul firmei cormoran este scris altfel, observa cum scrie black bull si cum arata emblema black bull, iar dc citesti ce scrie in reclama o sa vezi ca are inele sic, pe cand htc-ul are titanium oxid.
Faza cea mai tare este ca l-am tinut in mana, il are cineva in baia mare, intr-un magazin.
Alta dovada: uita-te intr-o revista care ii face reclama si o sa observi ca este denumita "noua black bull", o sa observi ca are mandrina diferita de htc, manerul, logo-ul firmei cormoran este scris altfel, observa cum scrie black bull si cum arata emblema black bull, iar dc citesti ce scrie in reclama o sa vezi ca are inele sic, pe cand htc-ul are titanium oxid.
In mod sigur lanseta de care spui nu se gasea pe site-ul producatorului nici "pana acum cateva saptamani". Prima noastra discutie a fost in 29 martie 2007. Si atunci Danr te-a trimis la pagina Cormoran, unde lanseta nu exista. Singura prezenta era HTC-ul, care avea aceleasi specificatii ca si acum. Asta acu' 9 luni. Cred ca de fapt vorbim despre vechiul Black Bull Hypertec (cu inele SIC) si noul Black Bull HTC (cu inele titan-oxid). Pentru ca Black Bull-ul "in noua tehnologie Hypertec" apare in reclamele Arrow de prin 2004. Probabil ca pe atunci il gaseai si pe site-ul Cormoran. Intre timp a fost inlocuit cu HTC-ul. Nu stiu daca vechiul Hypertec era mai usor decat HTC-ul. Inelele de oxid de titan sunt mai usoare decat cele SIC. Exista posibilitatea ca vechea generatie de lansete sa se mai gaseasca inca pe stocuri la unele magazine.
In fine, a fost o discutie de dragul restabilirii "adevarului istoric", in care amandoi avem partea noastra de dreptate.
In fine, a fost o discutie de dragul restabilirii "adevarului istoric", in care amandoi avem partea noastra de dreptate.
- Petru B.GD.N
- senior
nu m-am gandit ca hypertec ar fi mai veche decat htc, din contra. Faptul ca hypertec este muuult mai usoara si era si mai scumpa (chiar si pe site-ul celor de la arrow), finisaje mai frumoase etc. ma facut sa cred ca aceasta este de generatie mai noua.
- Petru B.GD.N
- senior
hypertecul pe care il are cunostinta asta mea in magazin la primit prin toamna de la arrow si iti spun sigur ca este muuuuult mai usor decat htc-ul si are finisaje mai ... moderne.
Uita-te pe www.xxx.ro (eu nu mai pot deschide site-ul asta si nici pe ala de la arrow) si o sa vezi batul acolo si caracteristicile lui (si ei l-au bagat spre vanzare tot anul asta).
Prin toamna cand m-am uitat pe xxx si am vazut batul, m-am luat dupa cod si m-am uitat pe siteul celor de la cormoran si l-am gasit acolo. Sunt sigur de ceea ce spun, nu vreau sa dezinformes pe nimeni (intentionat sau neintentionat).
Uita-te pe www.xxx.ro (eu nu mai pot deschide site-ul asta si nici pe ala de la arrow) si o sa vezi batul acolo si caracteristicile lui (si ei l-au bagat spre vanzare tot anul asta).
Prin toamna cand m-am uitat pe xxx si am vazut batul, m-am luat dupa cod si m-am uitat pe siteul celor de la cormoran si l-am gasit acolo. Sunt sigur de ceea ce spun, nu vreau sa dezinformes pe nimeni (intentionat sau neintentionat).