Salut,
Am un Cormoran Black Bull HTC classic spin 2,7m 20-60g, caruia iam plesnit tronsonu de jos cu ajutorul portierei de la masina.
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru reparat sau chiar inlocuit.
Multumesc.
Cormoran Black Bull HTC Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ai ghinion. As fi avut eu sa-ti dau, daca era cel de 1,95 5-20gr. Eu i-am rupt segmentul de sus, asa ca era disponbila cealalta parte. Ai ghinion si pentru ca importatorul, Arrow, e absolut neserios cand vine vorba despre piese de schimb pt. lansete. Nu ca n-as fi avut cu ce iesi la peste, dar mie chiar imi placuse la vremea ei lanseta. Am contactat Arrow Oradea, deja celebra doamna de la magazin, m-a purtat inutil pe drumuri mai bine de doua luni, dupa care, plictisita de moaca mea, mi-a dat un numar de telefon "de la baiatul de la service" de la Bucuresti. Sa-l intreb pe el daca n-are cumva vreun segment de rezerva. Ea, probabil, era ocupata, neavand vreme de pierdut cu cei trei clienti pe zi, care ii calca batatura. Am sunat de doua-trei ori. De fiecare data omul era ori plecat, ori urma sa resun in cateva minute si il am la telefon. Vezi sa nu! Am scris pe forumul lor, intrebandu-i care ar fi modalitatea sa cumpar segmentul. Un domn amabil mi-a raspuns suav ca sigur se rezolva. Sa ma adresez cu incredere "doamnei". Stie ca e mai dificila, dar sa am rabdare cu dumneaei.
N-am mai avut.
Asa ca ofer partea care mi-a ramas cuiva care ar avea nevoie. Macar acela sa-si poata reintregi batul.
P.S.Ruptura n-a fost cauzata de vreun defect sau slabiciune, ci pur si simplu am facut impreuna cu un prieten un test, sa vedem daca reusim s-o rupem (impresionati fiind noi de robustetea batului asta. Am reusit. Greu, dar ne-a iesit...
N-am mai avut.
Asa ca ofer partea care mi-a ramas cuiva care ar avea nevoie. Macar acela sa-si poata reintregi batul.
P.S.Ruptura n-a fost cauzata de vreun defect sau slabiciune, ci pur si simplu am facut impreuna cu un prieten un test, sa vedem daca reusim s-o rupem (impresionati fiind noi de robustetea batului asta. Am reusit. Greu, dar ne-a iesit...