Cormoran Black Bull HTC Spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bad wolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bad wolf » 30 Ian 2009, 18:42

Salut,
Am un Cormoran Black Bull HTC classic spin 2,7m 20-60g, caruia iam plesnit tronsonu de jos cu ajutorul portierei de la masina.
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru reparat sau chiar inlocuit.
Multumesc.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Ian 2009, 20:27

Ai ghinion. As fi avut eu sa-ti dau, daca era cel de 1,95 5-20gr. Eu i-am rupt segmentul de sus, asa ca era disponbila cealalta parte. Ai ghinion si pentru ca importatorul, Arrow, e absolut neserios cand vine vorba despre piese de schimb pt. lansete. Nu ca n-as fi avut cu ce iesi la peste, dar mie chiar imi placuse la vremea ei lanseta. Am contactat Arrow Oradea, deja celebra doamna de la magazin, m-a purtat inutil pe drumuri mai bine de doua luni, dupa care, plictisita de moaca mea, mi-a dat un numar de telefon "de la baiatul de la service" de la Bucuresti. Sa-l intreb pe el daca n-are cumva vreun segment de rezerva. Ea, probabil, era ocupata, neavand vreme de pierdut cu cei trei clienti pe zi, care ii calca batatura. Am sunat de doua-trei ori. De fiecare data omul era ori plecat, ori urma sa resun in cateva minute si il am la telefon. Vezi sa nu! Am scris pe forumul lor, intrebandu-i care ar fi modalitatea sa cumpar segmentul. Un domn amabil mi-a raspuns suav ca sigur se rezolva. Sa ma adresez cu incredere "doamnei". Stie ca e mai dificila, dar sa am rabdare cu dumneaei.
N-am mai avut.
Asa ca ofer partea care mi-a ramas cuiva care ar avea nevoie. Macar acela sa-si poata reintregi batul.

P.S.Ruptura n-a fost cauzata de vreun defect sau slabiciune, ci pur si simplu am facut impreuna cu un prieten un test, sa vedem daca reusim s-o rupem (impresionati fiind noi de robustetea batului asta. Am reusit. Greu, dar ne-a iesit...

bad wolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bad wolf » 30 Ian 2009, 20:37

da, am citit despre experimentul tau, eu as vrea daca se poate sa achizitionez un tronson nou, daca nu, experimentez ceva reparatii, interventia fiind pe tronsonu de jos cred ca nu influentez prea mult coportamentul batului.

bad wolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bad wolf » 17 Feb 2009, 18:37

:lol: am lasat batul la un magazin din zona, acestia mi lau trimis la service si in 2 saptamani am primit un tronson nou, eu aveam classic spin 20-60g si am primit un jigging spin de 10-30g, sper sa nu influenteze fiind tronsonu de jos.

Scrie răspuns