Cormoran Black Bull HTC Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
DA clar ca nu e de jig. Aici sunt 100% de acord cu voi.
Intrebare de ce luati bete 1,95 si 2,10 sau chiar si 2,40 mai ales pentru un pescuit de pe mal intr-un rau mai serios?
EU COMENTEZ NUMAI ALA DE 2,70 20grame-60 grame care cred ca trebuie sa il calci cu masina sa il rupi sau sa traga Arni Swartzenger de el.
Eu cred ca cel 1,95 e pentru pescuit la munte unde arunci pe sub tufe etc.
Daca HTC Black Bull e bat dat la prieteni fericiti prieteni tai.
Probabil daca pescuiesti pe Mures cu un 1,95 acoperi cam 25 % din capacitatea unui 2,7m.
Sunt multumit de el pentru ca am avut si un bat mai scump Berkley Excelence pe care am reusit sa il rup (cu ajutorul unei portiere de masina) si care era cam la acelasi nivel desi era cam cu 75% mai scump.
E batul ideal de SPINNING (cu ii spune si numele) nu e jig, cranckbaiting, vertical, copca, reactive sau altceva. Deci e gandit pentru a lansa si recupera rotative, linguri si alte table (optional ceva voblere).
Eu personal desi am si multe voblere cam 50% folosesc table (mai ales pentru searching-cautare din ratiuni care tin de pret-suprafata de acoperire-versalitate la diferite viteze de curge etc)
Intrebare de ce luati bete 1,95 si 2,10 sau chiar si 2,40 mai ales pentru un pescuit de pe mal intr-un rau mai serios?
EU COMENTEZ NUMAI ALA DE 2,70 20grame-60 grame care cred ca trebuie sa il calci cu masina sa il rupi sau sa traga Arni Swartzenger de el.
Daca HTC Black Bull e bat dat la prieteni fericiti prieteni tai.
Probabil daca pescuiesti pe Mures cu un 1,95 acoperi cam 25 % din capacitatea unui 2,7m.
Sunt multumit de el pentru ca am avut si un bat mai scump Berkley Excelence pe care am reusit sa il rup (cu ajutorul unei portiere de masina) si care era cam la acelasi nivel desi era cam cu 75% mai scump.
E batul ideal de SPINNING (cu ii spune si numele) nu e jig, cranckbaiting, vertical, copca, reactive sau altceva. Deci e gandit pentru a lansa si recupera rotative, linguri si alte table (optional ceva voblere).
Eu personal desi am si multe voblere cam 50% folosesc table (mai ales pentru searching-cautare din ratiuni care tin de pret-suprafata de acoperire-versalitate la diferite viteze de curge etc)
the angler is catching xxx, not by the lure
multumesc pentru raspunsuri. m-am edificat. dar acu vine iar o intrebare.. despre asta ce stiti? http://www.totalfishing.ro/lanseta-ron- ... -3699.html
l-am primit de mos craciun de la sotie... deci o fi bun n-o fi bun..oricum tre sa pescuiesc cu el( macar o perioada
).la prima vedere pare ok si e pe gustul meu. sambata il bag si la apa sa-l vad la treaba. finisajele, inelele , manerul sunt ok, un minus ar fi mandrina...deocamdata atat pot sa spun despre el. multumesc pt raspunsuri.
l-am primit de mos craciun de la sotie... deci o fi bun n-o fi bun..oricum tre sa pescuiesc cu el( macar o perioada

Pai raspunsul e simplu. Pescuiesc pe rauri neserioasesir.JONES scrie:DA clar ca nu e de jig. Aici sunt 100% de acord cu voi.
Daca HTC Black Bull e bat dat la prieteni fericiti prieteni tai...
[...]
...E batul ideal de SPINNING (cu ii spune si numele) nu e jig, cranckbaiting, vertical, copca, reactive sau altceva. Deci e gandit pentru a lansa si recupera rotative, linguri si alte table (optional ceva voblere)...

Lasand gluma deoparte, sa stii ca de obicei pescuiesc pe Crisul Repede, de cele mai multe ori din apa, ca muscarii (dealtfel mai dau si la musca uneori). O lanseta scurta este extrem de indemanatica si mai putin obositoare, data fiind greutatea si echilibrarea mai buna, iar distanta de lansare nu este fundamental afectata. Precizia insa este mult mai mare. Si da, am mare nevoie de precizie pe apele pe care le pescuiesc. Exact pe sub tufe, craci, etc. sta pestele. In plus, mai dau si din barca, pozitia sezand (ruseasca, deh), unde un maner lung iti scoate peri albi.
Am spus ca e pentru prieteni pt. ca am obiceiul sa dau la spinning cu o singura lanseta odata

Fiind totusi o lanseta interesanta, m-am si decis sa cumpar piesa de schimb (daca se indura "doamna de la Arrow"), adica sa o mai pastrez in inzestrare. Black Bull-ul HTC 1,95m 5-25g e exact asa cum il descrie numele: de "Classic Spin". Nu de jig.
Despre partea cu distrusul, am purces la experiment exact pt. ca parea o lanseta indestructibila. Am vrut sa vad cat de indestructibila. Nu e. Am tras zdravan de ea, ca sa ajung sa o rup. Nu sunt un Schwarzenegger, dar nici plapand. Apas planeta cu ceva peste 120Kg, imbracat usor. E drept ca si lanseta m-a pacalit, pt. ca nici nu mi-am dat seama ca am ajuns la limita. Impresia era ca inca mai are rezerva de putere in momentul cand, surprinzator, a cedat. E mai subtire in carne decat pare. Dar, repet, nu e deloc slabuta.
Ai dreptate, nu prea gasesti. Ceva in nemteste si cam atat... In cazu asta e de rau...sau nu? ...asta ramane sa vezi tued scrie:fratzilor eu am cumparat o lanseta eurostar taktiq 40: 20-40gr, 3m(era la reducere si mi-a placut cum imi sta in mana) si nu dau pe net nicaieri de o descriere ca lumea si m-ar interesa ceva despre ea, avetzi idee ?????

eu am un Black Bull HTC luat acum 1 an de la TotalFishing si am dat pe ea cam 135ron(acum e mai ieftin),dar la un magazin in oras la mine era unul la fel 240ron.acum nu stiu daca e facatura sau ce e.http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -1509.html
poate ma lamuriti